Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że impreza na całego... a ciekawe, czy chociaż któraś ciotka zaniosła stafanowi udko czy kawalątek tortu;)
tylko się nie tłumaczyć, że psom tortu nie wolno bo ja to wiem, ale...;)

dopiszcie mnie na 30zł miesięcznie :oops:

(tylko 30, bo już przekroczyłam 3 setki m-nie:-()

czy już wpłacać?

Posted

Pieniążki można już wpłacać na konto Fundacji podane w pierwszym poście. Bardzo dziękuje za deklarowane wpłaty. Stan deklaracji miesięcznych na tą chwilę wynosi 270 zł. Dzięki wam, coraz bliżej jest dzień, w którym Stefan opuści schronisko.
Dziekuję :Rose::Rose::Rose:

Posted

Wujek uprzedzam lojalnie- mniej się na baczności, bo to kochane psisko i łapie za serducho. Stefan na widok człowieka dostaje głupawki, i chce go zalizać na śmierć.

Posted

ewatonieja napisał(a):
a kto ma zakazać? od rozkazywania jest zona/dziewczyna, my nie wchodzimy w kompetencje ww. :lol:

Akurat nie .Zakazać może osoba, która będzie płacić za hotelik.A moje zastrzeżenie ,to nie żart,bo zdaje sie,że ja będę transportował go ewentualnie do hoteliku,a potem przyzwyczajenie po wspólnej podróży i odwiedziny (ok.200km,czyli sam koszt paliwa jednorazowo to ponad 50zł).

Posted

jurmar98 napisał(a):
Akurat nie .Zakazać może osoba, która będzie płacić za hotelik.A moje zastrzeżenie ,to nie żart,bo zdaje sie,że ja będę transportował go ewentualnie do hoteliku,a potem przyzwyczajenie po wspólnej podróży i odwiedziny (ok.200km,czyli sam koszt paliwa jednorazowo to ponad 50zł).

a kto bedzie płacił za hotelik? i gdzie jedzie Stefan?