Jump to content
Dogomania

Amstaff Merlin ma super dom w Częstochowie - można odetchnąc a nawet się cieszyc !!!

Recommended Posts

Posted

:angryy:jestem taka zła ze nie moge pomoc,mam nadzieje ze choc pomogłam tym ze go znalazlam i ogłosilam:(

Wieze ze znajdziecie mu wspanialy domek i wszystkim dziekuje za pomoc;*;*

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprawa wyglada tak, dzwonilam dzisiaj do schronu i pytalam o szczeniaka. Szczeniak jest i w kazdej chwili zostanie mi wydany jak rowniez zostanie wydany jesli znajdzie sie jakis chetny na niego. ja moge jutro po niego podjechac i przetrzymac go do niedzieli ale tylko do niedzieli ... niestety :( potem musze miec 100% gwarancji ze ktos go odemnie wezmie :roll: dlatego jesli ktos moze wziasc malucha to byloby super ( Halbina daj znac czy moglabys go zabrac i na ile, czy moglabys podjechac po niego do katowic czy trzeba by go do ciebie dowiezc)
dzwonilam dzisiaj do Doddy z prosba o pomoc w szukaniu DT ... mam nadzieje ze uda nam sie tego smarka wyciagnac ze schronu zanim trafi w jakies niepowolane rece :(

Posted

Tengusiu, możesz go przywieźć do mnie nawet jutro... ja go przecież nie wyrzucę za drzwi... i szukajmy mu tymczasu albo najlepiej domku stałego jak najszybciej. Ja po niego sama nie podjadę, pracuję w weekend, samochodu nie mam...

Posted

halbina podaj mi prosze jakis telefon do siebie, dostalam twoje pw i szczerze watpie zeby maluch byl zaszczepiony w schronie :( mam nadzieje ze uda mi sie jakos pomoc ci finansowo po wyplacie poki co mam 5zl w portfelu i tyle :( czyli umowmy sie jakos konkretnie zebym wiedziala ze jutro jade ... jesli rzeczywiscie moglabym ci go jutro przywiezc to byloby jeszcze lepiej dla mnie, o ktorej jutro bedziesz w domu ???

Posted

ok wiec jestesmy juz umowione z Halbina i jutro rano jade po szczylka a popoludniu zawoze go do niej :grins:

potrzebne bedzie dla niej wsparcie finansowe cioteczki bo jak pisalam trafia do niej dwa szczeniaki w niedziele, wiec wazne sa szczepienia i zarelko dla szczeniakow, ogloszenia i pomoc w weryfikowaniu domkow !!!

Posted

babel juz u mnie :grins: ustawia moje psiaki po katach no i oczywiscie siusia gdzie popadnie. Fotki beda pozniej choc ciezko mi cos pstryknac bo maluch ciagle jest w ruchu :D

Posted

Moja koleżanka mówiła mi wczoraj, że szuka młodego psiaka tej rasy.
Rasę zna, bo jej brat ma sukę. Dostała wykład na temat pseudohodowli i chyba dotarło. Będę się z nią widziała w poniedziałek, bo niestety nie mam telefonu - znamy się z klubu sportowego. Może to jest szansa na domek?

Posted

Pogadam, sprawdzę, popytam. Dziewczyna rozsądna, dorosła (mama nastolatków), wykonuje wolny zawód (maluje), więc pewnie psiak mógłby z nią być... Na malucha na pewno będą chętni, no ale to taka rasa, że trzeba uważać na freaków.

Posted

Tengusia napisał(a):
halbina podaj mi prosze jakis telefon do siebie, dostalam twoje pw i szczerze watpie zeby maluch byl zaszczepiony w schronie :( mam nadzieje ze uda mi sie jakos pomoc ci finansowo po wyplacie poki co mam 5zl w portfelu i tyle :( czyli umowmy sie jakos konkretnie zebym wiedziala ze jutro jade ... jesli rzeczywiscie moglabym ci go jutro przywiezc to byloby jeszcze lepiej dla mnie, o ktorej jutro bedziesz w domu ???

szczeniak był szczepiony w schronisku, mało tego - jest też zaczipowany
gdyby trafił ponownie np. jako dorosły...
książeczkę odbiera się po adopcji, chyba że w tym momencie był lekarz wet.

Posted

Bardzo się cieszę,że maluch już bezpieczny dzięki Tengusi i Katowice,która go tu opisała:p.Wiem,że u Halbinki będzie miał najlepszą opiekę,więc maluch ma szczęście:loveu:Mój bazarek dla niego powoli się rozkręca,napiszcie tylko gdzie przesyłać kaskę.

Posted

Mały zrobił na stadzie wrażenie, ale też obudził mieszane uczucia... Tengusia na pewno złoży sprawozdanie... chodzi o rekację Platona... dla niego to cuś było już zbyt duże jak na szczeniaka... na dodatek jakieś takie odważne, ruchliwe... no i było parę minut nerwowo...
Mały obiegł już chałupę i jej wszystkie dostępne kąty parę razy... ertykułuje swoje potrzeby i emocje na głos... szczeka, pomrukuje...
Jak będzie tak reagował na moje wyjścia, to mam przechlapane...
Zjadł ogromną porcję chrupek od Tengusi i jeszcze szuka dokłądki w misce moich psów... Platon na to pozwala, kłądzie sie obok i obserwuje... ale też pilnuje małego, biega za nim dość nerwowo... sprawdza, co robi... niby już zachęca go do zabawy, ale maluch jest traktowany dość szorstko... zresztą chwytając za fafle i powarkując... chyba prowokuje... dogadały sie, ale na jak długo...