Jump to content
Dogomania

Szaleństwa Majki Skowron czyli Amelka i Psotka w jednym stały domu...

Recommended Posts

Posted

Kiedy szukałam Muminka dzwoniło do mnie mnóstwo ludzi z informacją, że go widzieli tu czy tam...

Zadzwoniła też miła pani mówiąc, ze znalazła go na przystanku, siedział tam dwa dni. Podobno czarno-szary z podpalaniem, maleńki...

Przyjechała i z auta wysiadło to:

- To nie on - powiedziałam, na co pani uznala ze w takim razie niech sobie idzie... no i poszła ze mną.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od razu rozruszała grubianina Matiego, który ją zabawia do upadłego.

Jest grzeczna, miła, zabawna i piękna.

I ciekawska.
"Oooo, badyl!"

Została odrobaczona i na dniach ją zaszczepię.

Ma najwyżej 8-9 miesięcy

Posted

Śliczności :loveu:

Nerisku Kochana....podaj mi namiary na siebie - w sumie już dzisiaj puściłam wszystkie ogłoszenia do wyborczej ale zagadam jutro z Panią Kasią z redakcji i ubłagam żeby dodała jeszcze Amelkę na piątek.

Posted

szajbus napisał(a):

kto pokocha Rusałke?

Jest piękna!!!
Ktoś na pewno ją pokocha, już tak na zawsze i zapewne będzie to szybciej niz sie spodziewamy :lol:

Posted

Dobra, w takim razie jutro (dzisiaj) robię allegro.
Napisz proszę trochę o dziewczynce - czy jakieś nowe ciekawe aspekty usposobienia się pojawiły:)
No i poproszę namiary do allegro.
Ależ ona jest słodka!

Posted

wanda szostek napisał(a):
Dziewczynka śliczna, ten kolor cudo. Może ona się komuś zgubiła . Może najpierw ogłoszenia, że szuka właścicieli. Ktoś może płacze po niej i szuka.

też mi sie tak wydaje to taka śliczna dziewczynka mam nadzieję że ktoś wycałuje Neriskową że się nią zaopiekowała i zabierze do domku