Jump to content
Dogomania

Szaleństwa Majki Skowron czyli Amelka i Psotka w jednym stały domu...

Recommended Posts

Posted

Ale biega jak wiatr po ogrodzie i zaraz jak ją zawołam wraca do mnie cała uchachana... i buziaaaaki rozdaje, całuje namiętnie i słodziutka jest nad życie!

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo, byliśmy na rannym spacerze i napadł nas kaukaz sąsiadów. CHyba zawiadomię policję. Wrzasnęłam z całej siły i lekko się speszył, a Amelka z rozpędu wskoczyła mi na ręce.

Dobrze, że ten pies nie jest agresywny do ludzi...

Posted

Neris napisał(a):
Nooo, byliśmy na rannym spacerze i napadł nas kaukaz sąsiadów. CHyba zawiadomię policję. Wrzasnęłam z całej siły i lekko się speszył, a Amelka z rozpędu wskoczyła mi na ręce.

Dobrze, że ten pies nie jest agresywny do ludzi...

To ten kaukaz tak często biega niedopilnowany ???

A jak dzisiaj Amelka spędziła dzień :loveu: :roll:

Posted

Ona niestety ma skłonności do ucieczek i wałęsania, ciągle próbuje się wdrapywać na płot. Na spacerze biega jak szalona - biorę ją na 20-metrowej lince. Szaleje z Karolkiem i chętnie wraca do domu, a za kurczaka to na 100% da się pokroić. :diabloti:

Posted

Dzwonł miły pan - zainteresowany Amelką. Zgadza się na podpisanie umowy adopcyjnej, na sterylkę.

Dom z ogrodem, 1500 metrów do biegania. Jako kolega pinczer miniaturowy.

Dlaczego coś mi mówi "uważaj!" ??

Posted

A jakie masz wątpliwości? Coś konkretnego?
Może po prostu trzeba wysłać jakiegoś zwiadowcę???
Dom z biegankiem i koleżka pinczer mnie wydaje się zupełnie okej :p

Posted

Bo ja nie wiem, czy pan zrozumiał co znaczy sterylizacja... i w ogóle jakoś tak nieokreślony czułam niepokój. Chyba zadzwonię i umówię ZWIADA.

Posted

Ja w niedzielę po południu lub pod wieczór będę przejeżdżała przez Janki wracając do Warszawy. Jak mój TZ, z którym jadę, się zgodzi, będę mogła podjechać i sprawdzic domek. Nic nie obiecuję, ale jak nikogo nie znajdziecie, dzwońcie: 500 160 728.