Jump to content
Dogomania

Szaleństwa Majki Skowron czyli Amelka i Psotka w jednym stały domu...

Recommended Posts

Posted

Gosiaczku, na 90% transport jest na PRZYSZŁY weekend do Opola. Dojedziesz jakoś, prawda? Amelka musi być w transporterku bo pan będzie jechał sam i nie chce, żeby się mała pałętała po aucie.

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Warszawy mógłby pożyczyć ciut większy transporterek?
Ten mój "jamniczy" jest jednak dla Amelki za mały na tak długą drogę

Posted

No już po pierwszym spotkaniu z Psotą.Amelka grzeczna a mój mały diabeł chce ją zdominowac i próbuje pokazać ktotu rządzi,ale Amelka nie zwraca na nią uwagi.
Chciałyśmy wyskoczyć na spacer zeby polepszyc stosunki psiowe ale Amela padła i już spi .

Posted

Stosunki psiowe idą ku najlepszemu.Dziś razem szalały po mieszkaniu az mysłałam,ze nam dom rozwalą,na spacerach wszystko ok i na dniach powinno być też ok przy wchodzeniu do łóżka ( Psota nie chce Amelkę wpuścić do łóżka ).
P.S Neris zmień moze tytuł wątku,bo Amelka już dojechała do domku.;)

Posted

Podobno w domu odchodzą niezłe szaleństwa, Psotucha dostała żywą maskotkę i pędzają się po domu jak dwie bomby :evil_lol:. Amelka szybko zrzuci wszystko to, co u mnie utyła.

• 2 weeks later...
Posted

No wreszcie mi sie udalo dostac na dogo i nie zniknac ( mam problemy z netem bo mi caly czas dogo ucieka).Te 2 zdjatka to ze spacerku bo tylko na spacerze sa nieruchliwe i mozna zrobic fotki.A co u nich slychac? Mhmm no Amelia spi juz tylko w łóżku,obie baardzo pilnują domu-czytaj odstraszają gości wrzaskiem.A tak poza tym są to dwie okropne rozrabiaki,biegają,szaleją ostatnio by szafe rozwaliły tak biegły po mieszkaniu.A my kiedy one biegna chowamy się,bo niestety to jak dwie torpedy nie wiadomo kiedy na nas wpadna i nas wywrócą.