darunia-puma Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 nie rozumiem ludzie biorą psy które mają predyspozycje do agresji a naszego miłka uosobienia psiej dobroci nie chcą Quote
darunia-puma Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 miłku aniołku kochany do góry na pierwszą po domek Quote
Tosia2 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Darunia, gdyby nie to że Jacuś jest samcem, to pasowałby do Twjego stadka... ;) Quote
darunia-puma Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 oj pasowalby pasowałby nie wiesz nawet jak wiele bym oddala by go wziąć ale w M3 z Shilla i Sethem - głównie nie miałby łatwo Seth wczoraj pogryzł się znowu z psem pani u której jesteśmy na weekend majowy nie mam słów do niego ręce opadają i szkolenie nic nie daje....praca z sethem jest ogromna Quote
Tosia2 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 ...a może suczka ? :evil_lol: Właśnie się dowiedziałam, ze do schroniska trafiły 2 husky ok. roczne, cudne !!! Quote
kakadu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 przepraszam za off'a, ale czy wy tez macie problemy z dogo? ciagle bialy ekran, a jak sie uda zalapac to tylko na chwile; czy ktos wie co sie dzieje? mnie juz trafia prawde mowiac :angryy: Quote
darunia-puma Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kakadu niestety nie umiem ci pomóc ale u mnie czasami dogo również świruje a co do sunieczek husky ja bym wzieła jeszcze jednego psa ale nie dam sobie sama rady z 3 kolosami jestem osobą samotną mimo 25lat mieszkam sama do tego pracuje i studiuje i tak nie mam życia prywatnego a wszystko kosztem moich psiaków boje się że moglyby mnie przerosnąć obowiązki miałam kupić domek a kupiłam mieszkanie gdybym mogła mieć domek Miłek znalazłby u nas miejsce na pewno ale na 63m2 to bez szans tak mi przykro bo co nóż widzę kolejne psy które bym wzieła Quote
gallegro Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kakadu napisał(a):przepraszam za off'a, ale czy wy tez macie problemy z dogo? ciagle bialy ekran, a jak sie uda zalapac to tylko na chwile; czy ktos wie co sie dzieje? mnie juz trafia prawde mowiac :angryy: Spokojnie... to tylko awaria :lol: Quote
ElzaMilicz Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Tosia, muszę z Tobą porozmawiać, podaj na PW swój tel. Quote
mysza 1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A propos dogo to mnie tez szlag trafia! Od 30 nie mogłam się dostać:angryy: Hopaj psinko do góry! Quote
qeram Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Na tym wątku wylewają swoje żale,że dogo nie działa jak powinno http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110565 Quote
rita60 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ma w sobie takie pokłady miłosci,kto wreszcie dostrzeze tego uroczego psiaka:roll: Quote
darunia-puma Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tak bardzo mi przykro ze tak poczciwy i dobry psiak nie ma domu.... Quote
darunia-puma Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dzień dobry aniołku cioteczki co u miłka?wiadomo coś? Quote
darunia-puma Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dzien dobry psiaczku uciekaj na pierwsza tam cie ktos dojrzy moze w koncu dzisiaj Quote
ElzaMilicz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dopiszcie w tytule, na których stronach są zdjęcia. Quote
Recommended Posts