Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj pasowalby pasowałby nie wiesz nawet jak wiele bym oddala by go wziąć ale w M3 z Shilla i Sethem - głównie nie miałby łatwo
Seth wczoraj pogryzł się znowu z psem pani u której jesteśmy na weekend majowy nie mam słów do niego ręce opadają i szkolenie nic nie daje....praca z sethem jest ogromna

Posted

przepraszam za off'a, ale czy wy tez macie problemy z dogo? ciagle bialy ekran, a jak sie uda zalapac to tylko na chwile; czy ktos wie co sie dzieje? mnie juz trafia prawde mowiac :angryy:

Posted

kakadu niestety nie umiem ci pomóc ale u mnie czasami dogo również świruje
a co do sunieczek husky ja bym wzieła jeszcze jednego psa ale nie dam sobie sama rady z 3 kolosami jestem osobą samotną mimo 25lat mieszkam sama do tego pracuje i studiuje i tak nie mam życia prywatnego a wszystko kosztem moich psiaków boje się że moglyby mnie przerosnąć obowiązki miałam kupić domek a kupiłam mieszkanie gdybym mogła mieć domek Miłek znalazłby u nas miejsce na pewno ale na 63m2 to bez szans tak mi przykro bo co nóż widzę kolejne psy które bym wzieła

Posted

kakadu napisał(a):
przepraszam za off'a, ale czy wy tez macie problemy z dogo? ciagle bialy ekran, a jak sie uda zalapac to tylko na chwile; czy ktos wie co sie dzieje? mnie juz trafia prawde mowiac :angryy:

Spokojnie... to tylko awaria :lol: