ElzaMilicz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='darunia-puma']elza i co wiadomo cos a moze ktos sie pytał o miłka ? Był tylko jeden telefon (zastrzeżony), wypowiedź zaczynała się pytaniem ile kosztuje pies...rozmawiałam, zaprosiłam do mnie, miałam trudności z uzyskaniem informacji skąd pochodzi pytający. Nie podobało mi się to. Dom musi być 100%-owy, przecież wieziemy psiaka przez pół Polski. Kakadu, ja knuć nie przestanę. :) Przez kilka dni miałam i jeszcze będę miała trudności z dostępem do internetu. Quote
darunia-puma Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 cały czas jestem z wami sercem i trzymam kciuki za miłka Quote
kakadu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 jak sie miewa nasz milek? czy ktos go odwiedza czasami? Quote
kakadu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ANETTTA napisał(a):co on tu jeszcze robi czeka na domek :roll: Quote
Tosia2 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Ja już znowu przestaję mieć nadzieję, ze ten psiak zazna jeszcze dobrego życia... i strasznie mi przykro, bo on tak badzo chciałby udowodnić komuś jak mocno potrafi kochać...... :placz::placz::placz: Quote
kakadu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 tosiu czy jest szansa, zeby zorganizowac akcje kastracji milka? czy tam w jozefowie sie robi takie zabiegi? ile to kosztuje jesli sie robi? Quote
Tosia2 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kachana, Jacuś nie jest w Józefowie... :) Poza tym kastracja jest możliwa o ile byłby pewny i zdecydowany domek. Nie ma możliwości przechowania go tam po zabiegu w strylnych warunkach, doba szpitalna jest wysoka, a poza tym jeśli nie ma szczególnych podstaw do kastracji to ni robimy tego obligatoryjnie choćby z powodów finansowych-jest multum suczek które koniecznie wysterylizowć trzeba i na to ledwo są pieniądze.... :roll: Quote
kakadu Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Tosia2 napisał(a):Kachana, Jacuś nie jest w Józefowie... :) ups... :ices_bla:no to dalam ciala :oops:, myslalam, ze milek jest w jozefowie, nie wiem czemu tak myslalam, cos mi sie pomerdolilo; a gdzie jest? moze daloby sie go chociaz odwiedzic...? Quote
rita60 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Milus niezwykły pies czeka na ciebie......... Quote
darunia-puma Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 aniołku i na wieczór dla ciebie - ja hop do góry po domek Quote
kakadu Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 milku, ciocia marta ciagle mysli o tobie :roll: Quote
darunia-puma Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dzień dobry aniołku jak się dziś czujesz? a może to dziś dostaniesz nową szanse na życie..... Quote
ElzaMilicz Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No, Miłku, jak z tym domkiem ? Coś słabo się starasz... Quote
rita60 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Milus czeka na swoj domek i ciebie........... Quote
Recommended Posts