Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darunia-puma']elza i co wiadomo cos a moze ktos sie pytał o miłka ?

Był tylko jeden telefon (zastrzeżony), wypowiedź zaczynała się pytaniem ile kosztuje pies...rozmawiałam, zaprosiłam do mnie, miałam trudności z uzyskaniem informacji skąd pochodzi pytający. Nie podobało mi się to.
Dom musi być 100%-owy, przecież wieziemy psiaka przez pół Polski.

Kakadu, ja knuć nie przestanę. :)
Przez kilka dni miałam i jeszcze będę miała trudności z dostępem do internetu.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już znowu przestaję mieć nadzieję, ze ten psiak zazna jeszcze dobrego życia... i strasznie mi przykro, bo on tak badzo chciałby udowodnić komuś jak mocno potrafi kochać...... :placz::placz::placz:

Posted

Kachana, Jacuś nie jest w Józefowie... :)
Poza tym kastracja jest możliwa o ile byłby pewny i zdecydowany domek. Nie ma możliwości przechowania go tam po zabiegu w strylnych warunkach, doba szpitalna jest wysoka, a poza tym jeśli nie ma szczególnych podstaw do kastracji to ni robimy tego obligatoryjnie choćby z powodów finansowych-jest multum suczek które koniecznie wysterylizowć trzeba i na to ledwo są pieniądze.... :roll:

Posted

Tosia2 napisał(a):
Kachana, Jacuś nie jest w Józefowie... :)

ups... :ices_bla:no to dalam ciala :oops:, myslalam, ze milek jest w jozefowie, nie wiem czemu tak myslalam, cos mi sie pomerdolilo; a gdzie jest? moze daloby sie go chociaz odwiedzic...?