Tosia2 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Rita, odezwe się ale mam straszne urwanie głowy a do tego ostrą anginę... :( Ledwo stoję... Garnki dziś pojechały do przytuliska... Wyobraźcie sobie że starsza Pani opiekująca się Jackiem (i jeszcze wieloma innymi) 5 km szła na rękach niosąc wilkowatego psa po wypadku, dojechała kolejką z nim do Warszawy do lekarza... Nie wiem skąd ona siły bierze... Wklejam link do wątku który właśnie założyłam... Sprawa jest dość pilna...jeśli ktoś mógłby zerknąć..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10379658#post10379658 Quote
epe Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Podniosę cie piesku! Nie tracę nadziei,że ktoś cie pokocha i weźmie do domu! Quote
epe Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wskakuj na pierwszą,trzeba cię pokazać,jaki jesteś słodki! Quote
rita60 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 mysza 1 napisał(a):Pokaz pycholek światu! Swoj usmiechniety,niezwykły pycholek.......... Quote
anetek100 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 podnosimy szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
rita60 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pokochaj i zabierz go do swojego domku prosze:-( Quote
kakadu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nie, nie zapomnieli; wrecz przeciwnie - ciagle mysla, tylko nic z tego nie wynika niestety :roll: Quote
mira gapa i kasia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie zapomnieli...wciąż kibicują i modlą sie o szybciutkie znalezienie cudownego domku dla takiego cudownego psiaczka!!! nietety nie mogę dać takiego domku temu cudeńku bo sama mam 2 duże psiaczki ze schronu w tym jedna sunia 12-letnia...ale bardzo mocno trzymam kciuki i cały czas cichutko obserwuję rozwój wydarzeń...i liczę na cudowny radosny finał!!! w gorę psinko!!! :calus: Quote
gallegro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ja również kibicuję Miłkowi. Cały czas jest na Allegro, ale nic z tego nie wynika. Mam nadzieję, ze w końcu zapadnie komuś w serce... Czy psiak aktualnie ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Quote
rita60 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cudowny,rozesmiany psiaczku pokazuj sie......... Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pokochaj i zabierz do siebie cudnego pieska! :-( nic nie moge zrobic , a chcialabym tak wiele dla Ciebie zrobic piesku :-(! Chcialabym ci dac to o czym marzysz.. DOM!. :-(. Niestety nie moge :-( Quote
sati Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jak tylko będę miała już w końcu upragniony dom z działką ten pies jest u mnie nr jeden do wzięcia. Już go nawet pokazywałam mojemu TZ. Marne to pocieszenie ale zawsze jest ja liczę że za niedługo moje marzenie sie spełni. Tego psa obserwuje od początku i mimo tych wszystkich innych biedaków ten najbardziej zapadł mi w serce i nieważne czy ma rok czy 10 lat. No chyba że wcześniej znajdzie się ktoś inny kto da mu wspaniały dom to też będzie wspaniale! Quote
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 sati napisał(a):Jak tylko będę miała już w końcu upragniony dom z działką ten pies jest u mnie nr jeden do wzięcia. Już go nawet pokazywałam mojemu TZ. Marne to pocieszenie ale zawsze jest ja liczę że za niedługo moje marzenie sie spełni. Tego psa obserwuje od początku i mimo tych wszystkich innych biedaków ten najbardziej zapadł mi w serce i nieważne czy ma rok czy 10 lat. No chyba że wcześniej znajdzie się ktoś inny kto da mu wspaniały dom to też będzie wspaniale! jakiez cudne wiadomosci :multi::multi:!. Quote
gallegro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 sati napisał(a):Jak tylko będę miała już w końcu upragniony dom z działką ten pies jest u mnie nr jeden do wzięcia.(...) Jeśli można... kiedy (tak, pi razy drzwi ;) ) Twoje marzenie ma szansę się ziścić? Quote
Recommended Posts