marysia55 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='irenaka']SE ja zapłacę razem z pozostałą piątką z Krzyczek:evil_lol:.[/QUOTE] ... no i po dyskusji :diabloti: [QUOTE]Postawisz za to goferka jak się spotkamy;).[/QUOTE] od tych goferków, to wiesz co ci urośnie ... zresztą mnie też :evil_lol::evil_lol: Quote
Romi Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='marysia55']... no i po dyskusji :diabloti: od tych goferków, to wiesz co ci urośnie ... zresztą mnie też :evil_lol::evil_lol:[/quote] mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti: Quote
Neigh Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/quote] Romi nic Ci nie rośnie? Oj to współczuję ..:eviltong: Matko i córko........mam znów sajgon i humor taki, ze znikam na troszkę, bo mogę gryźć....... Quote
marysia55 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] lubię bezpośrednich facetów, więc Ty z uwagi na to , że nie masz obaw że Ci urośnie bierzesz goferki, a ja z uwagi na to że wiem że na pewno mi urośnie biorę piwo:evil_lol: Quote
Romi Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='marysia55']lubię bezpośrednich facetów, więc Ty z uwagi na to , że nie masz obaw że Ci urośnie bierzesz goferki, a ja z uwagi na to że wiem że na pewno mi urośnie biorę piwo:evil_lol:[/quote] Hmmmm... muszę się zastanowić co lepsze....goferki czy piwo.... wybieram (jak przystało na faceta) PIWO :knajpa::popcorn::beerchug: W odpowiedzi do Neigh, to to co miało mi urosnąć, to urosło (a wtedy kiedy trzeba to rośnie więcej)... :diabloti: Quote
marysia55 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Romi']Hmmmm... muszę się zastanowić co lepsze....goferki czy piwo.... wybieram (jak przystało na faceta) PIWO :knajpa::popcorn::beerchug:[/QUOTE] noooo teraz to nieuczciwe zagranie, chciałeś przecież goferki :placz: Quote
Asior Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] nie wierzcie mu... coś mu tam z przodu zaczyna rosnąć :cool3: (matko, Romeczek mnie zabije....) Quote
Romi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Asior']nie wierzcie mu... coś mu tam z przodu zaczyna rosnąć :cool3: (matko, Romeczek mnie zabije....)[/quote] To nic że Cię zabiję. Jeszcze wcześniej zastosuje tortury :eviltong::mad::mad::mad: Quote
irenaka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ktoś tu chyba myśli, że ciotce Irenie języczek przyrósł do podniebienia ;).[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Od dzisiaj zero stawiania facetom czegokolwiek:mad:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Wyskakujesz z kaski, stawiasz piwo i goferki. Proponuję abyś już dzisiaj zaprosił Marysię i Asiorka, bo za moment dorzucę stawianie lodów:cool3:.[/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
Asior Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Romi']To nic że Cię zabiję. Jeszcze wcześniej zastosuje tortury :eviltong::mad::mad::mad:[/QUOTE] zdradzisz mi jakie?? :cool3: llllubię tortury :eviltong: Quote
coronaaj Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cioteczki ale wesolo...[B]ale co z Patosem???[/B] [B]Jak sie czuje jakies wiesci?.[/B] [B]Asior szukaj innego weta dla Pakusia..[/B] Quote
majka50 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kurcze ale zabawa, proszę mnie oświecić. Co też Romkowi z przodu teraz urosło???????? :razz: A na te goferki i lody i jeszcze piwko to ja też chcę:multi:No tak będziecie się świetnie bawić bez ciotki Majki.Ładnie to tak:diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='coronaaj']Cioteczki ale wesolo...[B]ale co z Patosem???[/B] [B]Jak sie czuje jakies wiesci?.[/B] [B]Asior szukaj innego weta dla Pakusia..[/B][/QUOTE] Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 przepraszam za off :oops: na szybko wklejam wątek biednej, małej kociczki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/tajga-sliczna-3-mies-buraska-cudem-uratowana-przed-smiercia-szuka-ds-pomocy-141727/#post12599321[/URL] ciotka potrzebuje rad kociarzy... Quote
mysza 1 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi:[/quote] Wspaniałe wieści. Oby tak dalej. Quote
marysia55 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='irenaka'][COLOR=black][FONT=Verdana][B]Wyskakujesz z kaski, stawiasz piwo i goferki[/B]. Proponuję abyś już dzisiaj zaprosił Marysię i Asiorka, bo [B]za moment dorzucę stawianie lodów[/B]:cool3:.[/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/QUOTE] tak, tak dobrze mówisz Irenko :diabloti: po chwili namysłu stwierdzam, że na jednym piwku sie nie skończy, przecież te upały wykończą człowieka, trzeba się nawadniać :evil_lol:. A Patoskowi jak już będziemy w Niepołomicach to może jakąś kąpiel zafundujemy :cool3: Quote
agata51 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='majka50']Kurcze ale zabawa, proszę mnie oświecić. Co też Romkowi z przodu teraz urosło???????? :razz: A na te goferki i lody i jeszcze piwko to ja też chcę:multi:No tak będziecie się świetnie bawić bez ciotki Majki.Ładnie to tak:diabloti:[/quote] Majeczko, twoja wola. Ciotki, zaopiekujcie się nią. Quote
irenaka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='mysza 1']Wspaniałe wieści. Oby tak dalej.[/quote] Obawiam się, że nie powinniście wierzyć we wszystko co czytacie. Jestem po rozmowie z Niepołomicami we wtorek i wczoraj. Dzisiaj w trybie pilnym umawiałam się z wetem z Krakowa na wizytę w Niepołomicach. Sprawa dotyczy Patosa i Aresa jako spraw najpilniejszych oraz przejęcia w przyszłości opieki i nadzoru [COLOR=black][FONT=Verdana]weterynaryjnego[/FONT][/COLOR] nad całą szóstką psów z Krzyczek. Tyle oficjalnych informacji na dziś. Quote
mysza 1 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='irenaka']Obawiam się, że nie powinniście wierzyć we wszystko co czytacie. Jestem po rozmowie z Niepołomicami we wtorek i wczoraj. Dzisiaj w trybie pilnym umawiałam się z wetem z Krakowa na wizytę w Niepołomicach. Sprawa dotyczy Patosa i Aresa jako spraw najpilniejszych oraz przejęcia w przyszłości opieki i nadzoru [COLOR=black][FONT=Verdana]weterynaryjnego[/FONT][/COLOR] nad całą szóstką psów z Krzyczek. Tyle oficjalnych informacji na dziś.[/quote] Irenko, co się dzieje? Quote
irenaka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, co się dzieje?[/quote] Co mam Ci napisać Iwonko? Niepokoję się i stąd ten weterynarz. Nie piszę konkretów, bo może jestem znowu przewrażliwiona;). Tak samo jak w przypadku Aresa, Figla i dawkowania luminalu u Patosa. Jestem tylko jednego pewna, jak chcę, żeby było coś zrobione muszę to zrobić sama. Dlatego odrobaczanie, szczepienia, stosowanie środków na kleszcze i opieka weterynaryjna przechodzi pod mój "zarząd". Wtedy dopiero będę mogła napisać, że jest OK. Jutro jestem w Niepołomicach, jeżeli trzeba będzie robić Patosowi badania, to jeszcze nic się nie dowiemy, ale mam nadzieję, że takiej potrzeby nie będzie. Quote
PaulinaB Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi:[/quote] Potwierdzam wieści od Patosa, wczoraj pozno wrocilam wiec juz nie zdazylam sie z chlopakiem przywitac, ale dzisiaj to byl istny taniec szczescia z jego strony:loveu: Patos jest bardzo radosny, wesoly, zywiolowy i pelen energii, buziol mu sie caly czas usmiecha i USZY CZASEM STAWIA:D jak przystalo na prawdziwego onka;) No i oczywiscie ma nieziemski apetyt:cool3: Cudnie sie ogląda takie widoki, nastraja to pozytywnie na calutki dzien, polecam kazdemu:cool3: hehe poki co to nikt oprocz Foksi nie odwiedza Patoska i innych psiaków, a naprawde WARTO:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='irenaka']Co mam Ci napisać Iwonko? Niepokoję się i stąd ten weterynarz. Nie piszę konkretów, bo może jestem znowu przewrażliwiona;). Tak samo jak w przypadku Aresa, Figla i dawkowania luminalu u Patosa. [B]Jestem tylko jednego pewna, jak chcę, żeby było coś zrobione muszę to zrobić sama.[/B] Dlatego odrobaczanie, szczepienia, stosowanie środków na kleszcze i opieka weterynaryjna przechodzi pod mój "zarząd". Wtedy dopiero będę mogła napisać, że jest OK. Jutro jestem w Niepołomicach, jeżeli trzeba będzie robić Patosowi badania, to jeszcze nic się nie dowiemy, ale mam nadzieję, że takiej potrzeby nie będzie.[/QUOTE] [CENTER]Irenko przytoczę tu kolejne powiedzenie chociaż nie jestem ich skarbnicą:[/CENTER] [B][CENTER]Najwyższą formą zaufania jest nadzór[/CENTER][/B] chociaż nie powinno tak być Quote
Asior Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='marysia55'][CENTER]Irenko przytoczę tu kolejne powiedzenie chociaż nie jestem ich skarbnicą:[/CENTER] [B][CENTER]Najwyższą formą zaufania jest nadzór[/CENTER][/B] chociaż nie powinno tak być[/QUOTE] mam nadzieje, ze to nie znowu pawlikowskiej z koziej, znaczy żabiej :cool3: Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Asior']mam nadzieje, ze to nie znowu pawlikowskiej z koziej, znaczy żabiej :cool3:[/QUOTE] nie Asior , bez obawy tak mawia mój znajomy, który jest zawodowym żołnierzem w randze kapitana :evil_lol: Quote
Recommended Posts