Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']SE ja zapłacę razem z pozostałą piątką z Krzyczek:evil_lol:.[/QUOTE]
... no i po dyskusji :diabloti:
[QUOTE]Postawisz za to goferka jak się spotkamy;).[/QUOTE]

od tych goferków, to wiesz co ci urośnie ... zresztą mnie też :evil_lol::evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']... no i po dyskusji :diabloti:

od tych goferków, to wiesz co ci urośnie ... zresztą mnie też :evil_lol::evil_lol:[/quote]

mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/quote]

Romi nic Ci nie rośnie? Oj to współczuję ..:eviltong:

Matko i córko........mam znów sajgon i humor taki, ze znikam na troszkę, bo mogę gryźć.......

Posted

[quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
lubię bezpośrednich facetów, więc Ty z uwagi na to , że nie masz obaw że Ci urośnie bierzesz goferki, a ja z uwagi na to że wiem że na pewno mi urośnie biorę piwo:evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']lubię bezpośrednich facetów, więc Ty z uwagi na to , że nie masz obaw że Ci urośnie bierzesz goferki, a ja z uwagi na to że wiem że na pewno mi urośnie biorę piwo:evil_lol:[/quote]

Hmmmm... muszę się zastanowić co lepsze....goferki czy piwo.... wybieram (jak przystało na faceta) PIWO :knajpa::popcorn::beerchug:

W odpowiedzi do Neigh, to to co miało mi urosnąć, to urosło (a wtedy kiedy trzeba to rośnie więcej)... :diabloti:

Posted

[quote name='Romi']Hmmmm... muszę się zastanowić co lepsze....goferki czy piwo.... wybieram (jak przystało na faceta) PIWO :knajpa::popcorn::beerchug:[/QUOTE]

noooo teraz to nieuczciwe zagranie, chciałeś przecież goferki :placz:

Posted

[quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

nie wierzcie mu... coś mu tam z przodu zaczyna rosnąć :cool3: (matko, Romeczek mnie zabije....)

Posted

[quote name='Asior']nie wierzcie mu... coś mu tam z przodu zaczyna rosnąć :cool3: (matko, Romeczek mnie zabije....)[/quote]

To nic że Cię zabiję. Jeszcze wcześniej zastosuje tortury :eviltong::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Romi']mnie nic nie rośnie, więc ja bardzo chętnie się na goferki wproszę (ale jestem bezpośredni) :evil_lol::diabloti:[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ktoś tu chyba myśli, że ciotce Irenie języczek przyrósł do podniebienia ;).[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Od dzisiaj zero stawiania facetom czegokolwiek:mad:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wyskakujesz z kaski, stawiasz piwo i goferki. Proponuję abyś już dzisiaj zaprosił Marysię i Asiorka, bo za moment dorzucę stawianie lodów:cool3:.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romi']To nic że Cię zabiję. Jeszcze wcześniej zastosuje tortury :eviltong::mad::mad::mad:[/QUOTE]
zdradzisz mi jakie?? :cool3:
llllubię tortury :eviltong:

Posted

Kurcze ale zabawa, proszę mnie oświecić. Co też Romkowi z przodu teraz urosło???????? :razz: A na te goferki i lody i jeszcze piwko to ja też chcę:multi:No tak będziecie się świetnie bawić bez ciotki Majki.Ładnie to tak:diabloti:

Posted

[quote name='coronaaj']Cioteczki ale wesolo...[B]ale co z Patosem???[/B]
[B]Jak sie czuje jakies wiesci?.[/B]

[B]Asior szukaj innego weta dla Pakusia..[/B][/QUOTE]

Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi:

Posted

przepraszam za off :oops:

na szybko wklejam wątek biednej, małej kociczki
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/tajga-sliczna-3-mies-buraska-cudem-uratowana-przed-smiercia-szuka-ds-pomocy-141727/#post12599321[/URL]

ciotka potrzebuje rad kociarzy...

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi:[/quote]

Wspaniałe wieści. Oby tak dalej.

Posted

[quote name='irenaka'][COLOR=black][FONT=Verdana][B]Wyskakujesz z kaski, stawiasz piwo i goferki[/B]. Proponuję abyś już dzisiaj zaprosił Marysię i Asiorka, bo [B]za moment dorzucę stawianie lodów[/B]:cool3:.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
tak, tak dobrze mówisz Irenko :diabloti: po chwili namysłu stwierdzam, że na jednym piwku sie nie skończy, przecież te upały wykończą człowieka, trzeba się nawadniać :evil_lol:. A Patoskowi jak już będziemy w Niepołomicach to może jakąś kąpiel zafundujemy :cool3:

Posted

[quote name='majka50']Kurcze ale zabawa, proszę mnie oświecić. Co też Romkowi z przodu teraz urosło???????? :razz: A na te goferki i lody i jeszcze piwko to ja też chcę:multi:No tak będziecie się świetnie bawić bez ciotki Majki.Ładnie to tak:diabloti:[/quote]

Majeczko, twoja wola. Ciotki, zaopiekujcie się nią.

Posted

[quote name='mysza 1']Wspaniałe wieści. Oby tak dalej.[/quote]

Obawiam się, że nie powinniście wierzyć we wszystko co czytacie.
Jestem po rozmowie z Niepołomicami we wtorek i wczoraj.
Dzisiaj w trybie pilnym umawiałam się z wetem z Krakowa na wizytę w Niepołomicach. Sprawa dotyczy Patosa i Aresa jako spraw najpilniejszych oraz przejęcia w przyszłości opieki i nadzoru [COLOR=black][FONT=Verdana]weterynaryjnego[/FONT][/COLOR] nad całą szóstką psów z Krzyczek. Tyle oficjalnych informacji na dziś.

Posted

[quote name='irenaka']Obawiam się, że nie powinniście wierzyć we wszystko co czytacie.
Jestem po rozmowie z Niepołomicami we wtorek i wczoraj.
Dzisiaj w trybie pilnym umawiałam się z wetem z Krakowa na wizytę w Niepołomicach. Sprawa dotyczy Patosa i Aresa jako spraw najpilniejszych oraz przejęcia w przyszłości opieki i nadzoru [COLOR=black][FONT=Verdana]weterynaryjnego[/FONT][/COLOR] nad całą szóstką psów z Krzyczek. Tyle oficjalnych informacji na dziś.[/quote]

Irenko, co się dzieje?

Posted

[quote name='mysza 1']Irenko, co się dzieje?[/quote]

Co mam Ci napisać Iwonko? Niepokoję się i stąd ten weterynarz.
Nie piszę konkretów, bo może jestem znowu przewrażliwiona;). Tak samo jak w przypadku Aresa, Figla i dawkowania luminalu u Patosa.
Jestem tylko jednego pewna, jak chcę, żeby było coś zrobione muszę to zrobić sama. Dlatego odrobaczanie, szczepienia, stosowanie środków na kleszcze i opieka weterynaryjna przechodzi pod mój "zarząd". Wtedy dopiero będę mogła napisać, że jest OK. Jutro jestem w Niepołomicach, jeżeli trzeba będzie robić Patosowi badania, to jeszcze nic się nie dowiemy, ale mam nadzieję, że takiej potrzeby nie będzie.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Patosik czuje sie swietnie ,jestem w niepolomicach co tydzien i z dnia na dzien widze poprawe w zachowanu Patosa oraz stanie zdrowia bo jak przyjechal po zwrotce to byl wrak psa. dzisiaj bylam w szoku jak patosik wybiegl z kojca caly w skowronkach i w podskokach ,widac bylo jego usmiech na mordce :lol::multi:[/quote]

Potwierdzam wieści od Patosa, wczoraj pozno wrocilam wiec juz nie zdazylam sie z chlopakiem przywitac, ale dzisiaj to byl istny taniec szczescia z jego strony:loveu:
Patos jest bardzo radosny, wesoly, zywiolowy i pelen energii, buziol mu sie caly czas usmiecha i USZY CZASEM STAWIA:D jak przystalo na prawdziwego onka;) No i oczywiscie ma nieziemski apetyt:cool3: Cudnie sie ogląda takie widoki, nastraja to pozytywnie na calutki dzien, polecam kazdemu:cool3: hehe poki co to nikt oprocz Foksi nie odwiedza Patoska i innych psiaków, a naprawde WARTO:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='irenaka']Co mam Ci napisać Iwonko? Niepokoję się i stąd ten weterynarz.
Nie piszę konkretów, bo może jestem znowu przewrażliwiona;). Tak samo jak w przypadku Aresa, Figla i dawkowania luminalu u Patosa.
[B]Jestem tylko jednego pewna, jak chcę, żeby było coś zrobione muszę to zrobić sama.[/B] Dlatego odrobaczanie, szczepienia, stosowanie środków na kleszcze i opieka weterynaryjna przechodzi pod mój "zarząd". Wtedy dopiero będę mogła napisać, że jest OK. Jutro jestem w Niepołomicach, jeżeli trzeba będzie robić Patosowi badania, to jeszcze nic się nie dowiemy, ale mam nadzieję, że takiej potrzeby nie będzie.[/QUOTE]
[CENTER]Irenko przytoczę tu kolejne powiedzenie chociaż nie jestem ich skarbnicą:[/CENTER]
[B][CENTER]Najwyższą formą zaufania jest nadzór[/CENTER][/B]
chociaż nie powinno tak być

Posted

[quote name='marysia55'][CENTER]Irenko przytoczę tu kolejne powiedzenie chociaż nie jestem ich skarbnicą:[/CENTER]
[B][CENTER]Najwyższą formą zaufania jest nadzór[/CENTER][/B]
chociaż nie powinno tak być[/QUOTE]

mam nadzieje, ze to nie znowu pawlikowskiej z koziej, znaczy żabiej :cool3:

Posted

[quote name='Asior']mam nadzieje, ze to nie znowu pawlikowskiej z koziej, znaczy żabiej :cool3:[/QUOTE]

nie Asior , bez obawy tak mawia mój znajomy, który jest zawodowym żołnierzem w randze kapitana :evil_lol: