irenaka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 mysza 1 napisał(a):Tak sobię myslę, że musimy jakąś większą kawiarnię wyczaić, bo ta obok lecznicy może byc za malutka:evil_lol: Powiało grozą;), mogą nas nawet nie wpuścić do lokalu, jak zobaczą taką bandę:evil_lol: Quote
Romi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mysza 1 napisał(a):Tak sobię myslę, że musimy jakąś większą kawiarnię wyczaić, bo ta obok lecznicy może byc za malutka:evil_lol: Jak dla mnie to może być karczma :knajpa::beerchug: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 :crazyeye::crazyeye: a gdzie sie podziały 'ranne' ciotki :mad: Quote
agata51 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye: a gdzie sie podziały 'ranne' ciotki :mad: Jestem!!! :evil_lol: Ale wam zazdroszczę tego zlotu czarownic! Przy okazji, doszła moja lipcowa wpłata, bo nie mogę się doszukać. Quote
Miki Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='agata51']Jestem!!! :evil_lol: Ale wam zazdroszczę tego zlotu czarownic! Prawda, że mają fajnie? Ja za to mam takie marzenie jak Irenaka :loveu: -stadko starych piesów w domku - i robię wszystko, aby się spełniło. Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='agata51']Przy okazji, doszła moja lipcowa wpłata, bo nie mogę się doszukać. Agatka:loveu: okularki na nos i wracaj do pierwszego postu:evil_lol: a niby kto jest podany we wpłatach z dnia 01.07.2009 :mad::mad: wiem .... bo jak widzę gdzieś Bolesław M. to zaraz się zastanawiam, czy aby też wpłaciłam na czas :diabloti: Quote
irenaka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 marysia55 napisał(a):Agatka:loveu: okularki na nos i wracaj do pierwszego postu:evil_lol: a niby kto jest podany we wpłatach z dnia 01.07.2009 :mad::mad: wiem .... bo jak widzę gdzieś Bolesław M. to zaraz się zastanawiam, czy aby też wpłaciłam na czas :diabloti: Nie wiem, czy czasem Agatka:loveu: nie ma jakiejś wpłaty po 14.07 i może o to chodzi Marysiu:loveu:. Teraz o Patosiku, jak pozwolicie:mad:;). Mam już wszystkie wyniki badań i jestem po rozmowie z naszym Panem Doktorem. Patosek nie ma grzybków;) ani też żadnych innych świństewek. Natomiast badania na tarczycę są odrobinkę poniżej normy. Norma to: 1,8- 4,6 a Patosek ma 1,69. Pan Doktor zalecił zmianę karmy. Jest propozycja Nutry z jagnięciną, Brita, Bosch'a premium. Są to tańsze karmy, możemy ewentualnie myśleć o droższych, jak nas będzie stać. Po zmianie diety, zwiększeniu luminalu, witaminach i olejku który dostaje Patosek musimy czekać i obserwować jak będzie się czuł, w jakim stanie jest skóra i włos. Trochę to potrwa, ale mam nadzieję, że będą efekty. Będę dzisiaj miała świetny dzień:multi:, bałam się tego grzyba nieprawdopodobnie. Quote
Freya73 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Lzej na sercu sie robi czytajac, ze Patosowi nic nie dolega oprocz dolegliwosci, o ktorej wszystkie wiemy. Zycze mu duzo zdrowia i wspieram calym sercem. *** Czy moja wplata juz doszla? Ja rowniez nie moge siebie znalezc na liscie. Ja rowniez zazdroszcze Wam tego zlotu ... zlotu ... czarownic cisnie mie sie na klawiature. :evil_lol: Oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu.:evil_lol: Quote
irenaka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Freya73']Lzej na sercu sie robi czytajac, ze Patosowi nic nie dolega oprocz dolegliwosci, o ktorej wszystkie wiemy. Zycze mu duzo zdrowia i wspieram calym sercem. *** Czy moja wplata juz doszla? Ja rowniez nie moge siebie znalezc na liscie. Ja rowniez zazdroszcze Wam tego zlotu ... zlotu ... czarownic cisnie mie sie na klawiature. :evil_lol: Oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu.:evil_lol: Freya:loveu: Zestawienia wpłat w tym tygodniu są niemożliwe. Przepraszam. Poniedziałek, wtorek, środa miałam jazdę do wetów z moimi dwoma psami, które są chore. Dzisiaj wet w sprawie Patoska. Wrzuć do tego jeszcze pracę, dom i doby mi nie starcza. Już pisałam na wątku, że pieniądze nie wpływają na moje konto, tylko hotelu - dziewczyny też muszą mieć czas na rozliczenia. Zrobię je w przyszłym tygodniu, obiecuję. Nigdy żadna wpłata na hotel nie zginęła, więc tym razem też tak będzie. Bardzo Cię proszę o cierpliwość i przepraszam:oops:. Quote
Freya73 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='irenaka']Freya:loveu: Zestawienia wpłat w tym tygodniu są niemożliwe. Przepraszam. Poniedziałek, wtorek, środa miałam jazdę do wetów z moimi dwoma psami, które są chore. Dzisiaj wet w sprawie Patoska. Wrzuć do tego jeszcze pracę, dom i doby mi nie starcza. Już pisałam na wątku, że pieniądze nie wpływają na moje konto, tylko hotelu - dziewczyny też muszą mieć czas na rozliczenia. Zrobię je w przyszłym tygodniu, obiecuję. Nigdy żadna wpłata na hotel nie zginęła, więc tym razem też tak będzie. Bardzo Cię proszę o cierpliwość i przepraszam:oops:. Irenko, nawet bym nie smiala Cie pospieszac. Jestem pelna podziwu dla Ciebie, dla wszystkiego co robisz i ile w Tobie sily. Naprawde nie mam zadnych watpliwosci, ze pieniazki dojada i dobrze je zagospodarujecie. Bardzo dziekuje Ci za szacunek jakim darzysz wszystkich na watku - trudno tego nie dostrzec. Freya Quote
PaulinaB Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Patos w kąpieli, za każdym kolejnym razem coraz bardziej mu się to podoba, sierść i skóra też o niebo lepsza!! Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='PaulinaB'] :loveu: no kto by nie lubiał kąpieli z takimi masażami :evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Nic tylko całować ten uśmiechnięty pychol. Trzeba by sie zastanowić nad tą karmą. Poczekamy na podliczenie finansów. Kaska poszła 20. Wiem, niepotrzebnie panikuję. :oops: Quote
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='agata51'] Trzeba by sie zastanowić nad tą karmą. Poczekamy na podliczenie finansów. Kaska poszła 20. Wiem, niepotrzebnie panikuję. :oops: Tak myślałam, że jeżeli pytasz o wpłatę, to dotyczy wpłaty po 14.07. Z całą pewnością doszła. Obiecane rozliczenie będzie na 100% w przyszłym tygodniu. Myślę, że korzystając z obecności Pauliny z Niepołomic na wątku poproszę o uzgodnienie z mamą i oficjalne stanowisko hotelu w sprawie zmiany karmy. W sytuacji kiedy pies ma wliczony koszt karmy w utrzymanie miesięczne poproszę oficjalnie o upust cenowy od kwoty 450,00 a karmę zamówimy dodatkowo. Zobaczymy jaki mamy upust, policzę na koniec miesiąca kasę i jak już będziemy wiedziały czym dysponujemy uzgodnimy na jaką karmę nas stać. Agatko:loveu:, czy tak będzie ok? Może któraś z dziewczyn ma propozycje jakiejś dobrej karmy i doświadczenia w jej stosowaniu? Inne propozycje też mile widziane. Quote
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Zapomniałam przekazać wiadomości dla Kocurka. Paczka doszła, bardzo dziękuję:loveu: Kurtka jest rewelacyjna a torebka wprost boska. Zastanawiam się tylko, czy tych rzeczy nie zostawić na bazarek bliżej jesieni, albo może torebkę wystawić teraz a kurtkę na koniec sierpnia? Decyduj Kocurku, bo Ty jesteś darczyńcą i proszę Cię też o wycenę tych rzeczy. Quote
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Teraz będę agitować :cool3:, bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irenaka']Teraz będę agitować :cool3:, bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? ja już zagłosowałam i baaardzo zachęcam pozostałe ciotuchny:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Irenko, ty mnie nie pytaj o sprawy finansowe, mój łeb tego nie ogarnia. Wszystko, co postanowisz będzie ok. :lol: A ta karma to w związku z czym? Skóra, wątroba czy coś innego. Ja mam zaufanie do Bento Kronen. Quote
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 agata51 napisał(a):Irenko, ty mnie nie pytaj o sprawy finansowe, mój łeb tego nie ogarnia. Wszystko, co postanowisz będzie ok. :lol: A ta karma to w związku z czym? Skóra, wątroba czy coś innego. Ja mam zaufanie do Bento Kronen. Agatko:loveu:! Karma związana ze skórą i sierścią oraz tarczycą. Wyniki na tarczycę są odrobinę zaniżone i Pan Doktor uważa, że nie ma co dawać leków tylko spróbować lepszą karmę zastosować. I oczywiście obserwować czy będzie poprawa. Quote
Asior Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irenaka']Teraz będę agitować :cool3:, bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? już pisałam na innym wątku, ale tu też bo ciotuchny moga nie wiedzieć..: właściwe głosowanie jest TU :Forum o psach i kotach Trzeba się zalogować i kliknąć głos w ankiecie... Biafra jest na pierwszej pozycji ;) [quote name='irenaka'] Pan Doktor zalecił zmianę karmy. Jest propozycja Nutry z jagnięciną, Brita, Bosch'a premium. Są to tańsze karmy, możemy ewentualnie myśleć o droższych, jak nas będzie stać. kiedy szukalismy karmy dla Gonza dowiedziałam sie od kilku osób że po boshy są bardzo twarde kupska i śmierdzące pierdy... :) Momo iż pies mieszka na zewnątrz trzeba to tez wziąć pod uwagę... Wilczyca ma zniżki w krakvecie to moze zamówić na siebie jak by coś :cool3: Quote
Freya73 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Witam wieczornie Patosa i towarzyszace mu Cioteczki. Quote
agata51 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jeśli chodzi o sierść, będę powtarzać z uporem maniaka - olej z pestek winogron! Dobrej zabawy w W-wie, Irenko! Quote
Freya73 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witam Patosa. *** Ja rowniez zycze udanego pobytu w stolicy. Quote
mysza 1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kochany Patosku, całuski:loveu: A spotkanko bardzo udane:eviltong: Quote
Recommended Posts