majqa Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Irenko, może zmodyfikuj tytuł pod kątem prośby o pomoc finansową? Może to dodatkowo przyciągnie uwagę chętnych pomóc? Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A w ogóle to przepraszam Patosku, że tak późno zaglądam do ciebie, ale dzisiaj syn wyciągnął mnie na 'ryby' poza Kraków:lol:. Facet wiem czego mamusi teraz najbardziej potrzeba .. ja po prostu uwielbiam wodę w każdym wydaniu :evil_lol:(nawet w kabinie prysznicowej:diabloti:) Quote
gonia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='marysia55'][B] W związku z powyższymi mam znowu przyjemność uaktualnic ten post[/B]:p:p:p:p Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki 20,- Freya73:loveu: -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) 50,- wenucja:loveu: 20,- Kocurek:loveu: -//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:) ----------- 140,- + cosik :roll:[/COLOR][/B] Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: [B][COLOR="#000080"]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B] [B]kto jeszcze dorzuci jakieś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE]Kurde...se patrze, a mi sie jakis "piatak" pałęta po portfelu...w ogole mi nie jest potrzebny;) Ale jak dla Patoska się przyda, chetnie zrobię porzadek w tym zabałganionym kasoschowku;);)JA tam tylko karty kredytowe lubie;) Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='gonia66']Kurde...se patrze, [B]a mi sie jakis "piatak" pałęta po portfelu[/B]...w ogole mi nie jest potrzebny;) Ale jak dla Patoska się przyda, chetnie zrobię porzadek w tym zabałganionym kasoschowku;);)JA tam tylko karty kredytowe lubie;)[/QUOTE] oj Gonia:loveu: jak to dobrze, że wypatrzyłaś :crazyeye: tego "piątaka" :evil_lol:. Zaraz lecę Cie dopisać do listy zanim ten "piątak" zniknie w jakimś innym 'zbożnym celu'. A konto takie jak ma Irenaka w podpisie lub można go ściągnąć z pierwszej strony :buzi: Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [B] W związku z powyższymi mam znowu przyjemność uaktualnic ten post[/B]:p:p:p:p Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki 20,- Freya73:loveu: -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) 50,- wenucja:loveu: 20,- Kocurek:loveu: -//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:) 5,- Gonia66 :loveu: ----------- 145,- + cosik od paulinken i Agatki51:roll:[/COLOR][/B] Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: [B][COLOR="#000080"]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B] [B]kto jeszcze dorzuci jakieś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol:[/B] Quote
gonia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='marysia55']oj Gonia:loveu: jak to dobrze, że wypatrzyłaś :crazyeye: tego "piątaka" :evil_lol:. Zaraz lecę Cie dopisać do listy zanim ten "piątak" zniknie w jakimś innym 'zbożnym celu'. A konto takie jak ma Irenaka w podpisie lub można go ściągnąć z pierwszej strony :buzi:[/QUOTE] OJ, jak dobrze, ze porzadek w portfelu mi sie zrobił-idealna czystka;):D Przynajmniej nie bedzie mi dzwonić, a świecić;):D Wysylam oczywiscie tego piątaka co miesiac:):):)TYlko jakby co- obuchem po łbie mnie walić, zanim sie przyzwyczaję;):D Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='gonia66']OJ, jak dobrze, ze porzadek w portfelu mi sie zrobił-idealna czystka;):D Przynajmniej nie bedzie mi dzwonić, a świecić;):D [B]Wysylam oczywiscie tego piątaka co miesiac[/B]:):):)TYlko jakby co- obuchem po łbie mnie walić, zanim sie przyzwyczaję;):D[/QUOTE] Ok, masz to jak w banku:mad:, ale pierwszego 'piątak' zaliczam na fakturę od weta :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='marysia55']Ok, masz to jak w banku:mad:, ale pierwszego 'piątak' zaliczam na fakturę od weta :evil_lol:[/QUOTE]NO jasne:) Faktura jest priorytetem teraz przeca;):D Quote
agata51 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja jeszcze w sprawie konta i wpłat. Bo deklaracje deklaracjami, ale rozumiem, że te dodatkowe wpłaty idą na zusammen 3 psiaki z dziurą budżetową. Wpłacać oddzielnie? Z jakim dopiskiem? Oświećcie mnie - troszku mnie nie było. Patos, mam nadzieję, że doczekam się buziaka od ciebie w realu. Ale najpierw muszę zaliczyć Elbląg. A tak w ogóle, zatęskniłam do moich dawnych samotnych wypadów - a to do Sopotu, a to do Krakowa, a to gdzieś Na Mazury. Tylko psów się w domu nazbierało ("się nazbierało" - ciekawe skąd) i trudno mi zlecić opiekę nad nimi boguduchawinnym domownikom i ot, tak sobie wyjechać. Ale na jeden dzień chyba dało by radę. Eh, marzy mi się ten Kraków... Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='agata51']Ja jeszcze w sprawie konta i wpłat. Bo deklaracje deklaracjami, ale rozumiem, że te dodatkowe wpłaty idą na zusammen 3 psiaki z dziurą budżetową. Wpłacać oddzielnie? Z jakim dopiskiem? Oświećcie mnie - troszku mnie nie było. Patos, mam nadzieję, że doczekam się buziaka od ciebie w realu. Ale najpierw muszę zaliczyć Elbląg. A tak w ogóle, zatęskniłam do moich dawnych samotnych wypadów - a to do Sopotu, a to do Krakowa, a to gdzieś Na Mazury. Tylko psów się w domu nazbierało ("się nazbierało" - ciekawe skąd) i trudno mi zlecić opiekę nad nimi boguduchawinnym domownikom i ot, tak sobie wyjechać. Ale na jeden dzień chyba dało by radę. Eh, marzy mi się ten Kraków...[/QUOTE] Zacznę od odpowiedzi na Twój post, bo chyba jest najistotniejszy. Konto dla wpłat się nie zmieniło, [B]nadal dla Patoska jest konto Fundacji z dopiskiem Krzyczki -Patos[/B] ( na pierwszej stronie). Jeżeli darczyńca chce, aby pieniądze trafiły na konto chłopaka, to nadal to konto obowiązuje.Ponieważ Patos ma deklaracje stałe, stąd ten dopisek "Patos" przy Krzyczkach i biorę też pod uwagę, że ktoś może chcieć wspomagać tylko jego. Jest to konto wspólne od samego początku dla wszystkich psów z Krzyczek, przy czym w tej chwili zbieram na to konto pieniądze tylko na psy pod moją opieką, czyli Sonię, Amora i Patosa. Ze względu na dziurę budżetową;) również u Patoska, piszę prośby do kogo tylko mogę o pomoc, dla wszystkich moich psów, co oznacza, że jeżeli będę mieć kasę z tych wpłat, to dopłacę również do Patoska. Dla mnie istotne jest to, żeby darczyńca miał wybór, jeżeli chce wpłacać tylko na Patosa, to dopisek "Patos" jasno to sprecyzuje. Nic też się nie stanie, jeżeli darczyńca napisze tylko Krzyczki a później będzie chciał doprecyzować, że chce wpłatę przeznaczyć na Patoska. Darczyńca ma do tego prawo, wystarczy się ze mną skontaktować. Bardzo Was proszę o uwagi, sugestie i podpowiedzi. Agatko, ja mam nadzieję, że jasno odpowiedziałam na Twoje wątpliwości. A Kraków jak zwykle czeka:loveu: Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='majqa']Irenko, może zmodyfikuj tytuł pod kątem prośby o pomoc finansową? Może to dodatkowo przyciągnie uwagę chętnych pomóc?[/QUOTE] Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zmienić tytułu:shake:, już pisałam do moderatora. Wyślę kolejne pw, tym razem do innego. [quote name='marysia55'][B][COLOR=#000080] ----------- 145,- + cosik od paulinken i Agatki51:roll:[/COLOR][/B] Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: [B][COLOR=#000080]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B] [B]kto jeszcze dorzuci jakieś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] Maryś:loveu:, Ty chyba poważnie chcesz, żebym Ci do stóp padała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pięknie Ci dziękuję i spieszę donieść;), że musisz edytować post kolejny raz:multi:. Zwróć uwagę na post 5106, jest tam kwota 20,00 którą otrzymałam od Amigi:loveu: a wczoraj dostałam jeszcze 30,00 od Pani Dorotki:loveu:, która, nie dość, że przewiozła za darmo Patoska do Radia Kraków, to jeszcze dorzuciła kaskę. Pięknie dziękuję!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Tym sposobem z mojego konta jutro wychodzi przelew na 80,00, bo uwzględniam również wujka:evil_lol:. Wujek powiedział wczoraj, że czuje się niedopieszczony na wątku:evil_lol:, bo myślał, że jak jest facetem, to rozłożycie czerwony dywan:p. Postraszyłam Seksmisją;) Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Czy dzisiaj moje dziewczyny mają wolne?;) Gdzie jesteście?:loveu::loveu: Quote
Miki Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='irenaka']Czy dzisiaj moje dziewczyny mają wolne?;) Gdzie jesteście?:loveu::loveu:[/QUOTE] Ja tam jestem, tyle, że z moją własną dziurą budżetową:oops: Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Miki']Ja tam jestem, tyle, że z moją własną dziurą budżetową:oops:[/QUOTE] Przyłączę się z moją, będzie nam raźniej:evil_lol:. Quote
AMIGA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oj z moją to się zrobi jakas straszliwa, głęboka jaskinia Quote
Asior Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 to z moją to będzie rów mariański :roll: Quote
Lionees Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Widzę,że sie licytujemy,czyja dziura większa:cool3::diabloti: Moja tyz duża,ale 20zł już przelewam z dopiskiem Patosek,ale może byc na weta,albo na co potrzeba;) Quote
kubekkawy Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witam i dziękuję za zaproszenie na wątki, dorzucam 30zł dla psiaczków kochanych od Kacperka (a Amorek to niezły aparat :) widziałam na Błoniach). Porozsyłam też linki do psiaków wśród moich znajomych, pozdr Iza zapraszam na wątek mojego Skarba [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191357-Historia-niewidomego-kacperka?p=15237511#post15237511[/URL] Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Renata5']Widzę,że sie licytujemy,czyja dziura większa:cool3::diabloti: Moja tyz duża,ale 20zł już przelewam z dopiskiem Patosek,ale może byc na weta,albo na co potrzeba;)[/QUOTE] O dziurach na tym wątku, to proszę z dużą ostrożnością;). Widzisz jak się zapadamy? :evil_lol: Za moment będziemy na drugiej półkuli;) Dziękuję Renatko:loveu: pięknie, może dorzucimy 20,00 do tej faktury za weta, będzie przejrzyściej. Jak Marysia się pojawi, to będzie zmuszona;) znowu edytować post. Ale będzie radość:multi: [quote name='kubekkawy']Witam i dziękuję za zaproszenie na wątki, dorzucam 30zł dla psiaczków kochanych od Kacperka (a Amorek to niezły aparat :) widziałam na Błoniach). Porozsyłam też linki do psiaków wśród moich znajomych, pozdr Iza zapraszam na wątek mojego Skarba [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191357-Historia-niewidomego-kacperka?p=15237511#post15237511[/URL][/QUOTE] Dlaczego my się nie poznałyśmy, skoro byłyśmy na tej samej aukcji?:-) Amorek jest CUDO:loveu:, tylko się boi:shake:. Ale te lęki są do pokonania. Wyjdzie chłopak na ludzi;), nawet jeżeli jest z Krzyczek. Pięknie dziękuję za pomoc:loveu: Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='wtatara']na razie podnoszę[/QUOTE] Witaj:loveu:, widzę, że Kraków też z odsieczą rusza. Dziękuję!!! Quote
irenaka Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='majku33krakow']wpłacamy kase na biafre?[/QUOTE] Tak na Biafrę, już Ci wysłałam pw, dziękuję!!! Quote
wenucja Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 gwiazda pojawiła się w radiu to teraz pieniążki zaczynają sie sypać :P tylko czekać na to aż znajdzie sie pan/pani :) Quote
marysia55 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='irenaka']O dziurach na tym wątku, to proszę z dużą ostrożnością;). Widzisz jak się zapadamy? :evil_lol: Za moment będziemy na drugiej półkuli;) Dziękuję Renatko:loveu: pięknie, może dorzucimy 20,00 do tej faktury za weta, będzie przejrzyściej. [B]Jak Marysia się pojawi, to będzie zmuszona;) znowu edytować post.[/B] Ale będzie radość:multi:[/QUOTE]Wpadam na watek z lekką zadyszką :evil_lol:, ale ten post mogę edytować nawet kilkanaście razy dziennie:lol:. Oświadczam, że mogę nawet o 2 godz w nocy wyleźć z łóżka i wejść na dogo jak tylko dostane telefon, że znowu coś wpadło:diabloti: Lecę sobie trochę po-edytować :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts