Freya73 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 marysia55 napisał(a): (...) Jeszcze pytanie do Freya73, Madziu ... a tę Twoją zadeklarowana kwotę można zaliczyć na te właśnie wydatki ???? Na Patoska i cala brygade Irenki, oczywiscie. Ja tylko nie chce deklarowac stalki gdyz moj budzet jest bardzo uszczuplony w tej chwili. Moge natomiast zadeklarowac iz bede miala to na uwadze, zawsze po 20tym kazdego miesiaca. ;) Quote
wenucja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 no ja 20 na pewno dam... ale czy więcej pewnie tez by sie dalo :P zobaczymy z kazdych zakupow zakoszone 2 zlote i sie spora kwota moze nazbierac hehe Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No moje kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu: moja miłość do Was jest wieeelka :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Freya73 napisał(a):Na Patoska i cala brygade Irenki, oczywiscie. Ja tylko nie chce deklarowac stalki gdyz moj budzet jest bardzo uszczuplony w tej chwili. Moge natomiast zadeklarowac iz bede miala to na uwadze, zawsze po 20 tym kazdego miesiaca. ;) Madziu:loveu: przecież wiesz, że juz tyle dobrego zrobiłaś dla Patoska:p, że nawet przez mysl mi nie przeszło aby Cię molestować o jeszcze. W takim razie tę Twoja deklarację zapisuję na poczet tego zadłużenia wynikającego z 'przeglądu technicznego' Patosińskiego . Dziękuje Ci bardzo :buzi: Kocurek napisał(a):No to ja zrobie cosik-20 zl dodatkowo teraz w pazdzierniku plus oczywiscie moje deklaracje:)Kocurek baaaardzo dziękujemy za tę dodatkową wpłatę :buzi: wenucja napisał(a):no ja 20 na pewno dam... ale czy więcej pewnie tez by sie dalo :P zobaczymy z kazdych zakupow zakoszone 2 zlote i sie spora kwota moze nazbierac hehewenucja 20,- to sporo kasy, baaardzo dziekujemy:buzi:, a w razie czego służę przyspieszonym kursem jak to się robi:lol:Mój ponad 30-letni staż w małżeństwie uczynił mnie swego rodzaju mistrzem :evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 W związku z powyższymi zmianami robię aktualne zestawie:p:p:p:p Na ten moment za fakturę od weta ( 300,-) mamy uciułane :lol: : 20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki 20,- Freya73:loveu: -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) 20,- wenucja:loveu: 20,- Kocurek:loveu: ----------- 110,- + cosik :roll: Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: Quote
magda222 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cantadorra napisał(a):To Ty masz syna, który miał ci pomóc przy necie??? Nooo ;) Specjalnie go posłałam do technikum profil informatyka, żeby mi pomagał ;) Quote
Isadora7 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Aktualne allegro krzyczkowskie http://allegro.pl/krzyczki-psy-z-obozu-smierci-prosza-o-pomoc-i1245428263.html Quote
magda222 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Isadora7 napisał(a):Aktualne allegro krzyczkowskie http://allegro.pl/krzyczki-psy-z-obozu-smierci-prosza-o-pomoc-i1245428263.html Dziękuję kochana :loveu: Quote
wenucja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Marysiu55 moj 3 letni malzenski staz wystarczyl zeby nauczyc sie sztuki podkradania pieniedzy Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 wenucja napisał(a):moj 3 letni malzenski staz wystarczyl zeby sie tego nauczyc ;) zawsze twierdziłam, że młodzież nam teraz szybciej dorasta:evil_lol: ja potrzebowałam na opanowanie tej sztuki więcej czasu :diabloti: Cioteczki kto się jeszcze dorzuci do długu za weta :cool3:. Bardzo prosimy :lol: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 wenucja napisał(a):Marysiu55 moj 3 letni malzenski staz wystarczyl zeby nauczyc sie sztuki podkradania pieniedzy Kochana jakiego podkradania :roll: to przecież jest tylko uzyskiwanie wolnych środków na zbożny cel :diabloti: Quote
Dzidzia56 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witam, przyciągnęła mnie tu marysia55:loveu:. Maryś ja oczywiście dorzucę cosik na te badania Patosika , ale niestety u mnie krucho z kasą więc to będzie tylko 10,-. Sorki:oops: Kasę dam Marysi do rąk własnych, więc przelew pójdzie z jej konta. Patosik z tego co poczytałam masz cudowny dom tymczasowy życzę ci piesku aby znalazł się równie cudowny dom stały:loveu: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dzidzia56 napisał(a):Witam, przyciągnęła mnie tu marysia55:loveu:. Maryś ja oczywiście dorzucę cosik na te badania Patosika , ale niestety u mnie krucho z kasą więc to będzie tylko 10,-. Sorki:oops: Kasę dam Marysi do rąk własnych, więc przelew pójdzie z jej konta. Patosik z tego co poczytałam masz cudowny dom tymczasowy życzę ci piesku aby znalazł się równie cudowny dom stały:loveu: Dzidzia, gdyby nie to , że jesteśmy na wizji to normalnie 'palnęłam bym Cie ucho':evil_lol:. Ciągle powtarzam i będę powtarzać dla psiaka w potrzebie liczy się każda złotówka:razz:. Bardzo Ci dziekuję :buzi: Zaraz uaktualnię post rozliczeniowy. Cioteczki kto jeszcze dorzuci chociaż 5,- a może 10,- :roll: Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 W związku z powyższymi zmianami robię aktualne zestawienie, uwielbiam te zmiany:p:p:p:p Na ten moment za fakturę od weta ( 300,-) mamy uciułane :lol: : 20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki 20,- Freya73:loveu: -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) 20,- wenucja:loveu: 20,- Kocurek:loveu: 10,- Dzidzia56:loveu: ----------- 120,- + cosik :roll: Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: Liczę na każdego 'piątaka' od cioteczek i wujków :p:p:p Quote
marysia55 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Patosik stan kasy rośnie:lol::lol:, ale do pełnego szczęścia jeszcze nam trochę brakuje:placz: Kto jeszcze wspomoże naszego Patulę ???? Quote
agata51 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Narazie wysłałam deklarację. Dorzucę coś, jak się uporam z zaległościami. Też na konto fundacji? Quote
wenucja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 marysiu ja apisalam ze minimum 20 wiec moze 50 wyskrobie zeby kochaNY patosinski nie byl do tylu z pieniazkami wiec mozesz w sumie u mnie wpisac 50 daje jednrazowo wiec zaszaleje tylko pieniazki pewnie na srode dotra bo nim sie na nasza kochana poczte wybiore i nim nsie oni z przelewami uporaja wiec moze byc pod koniec przyszlego tygodnia ;) Quote
Asior Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 a Amorek i Patosek dziś byli w radiu :) Tu można odsłuchać całej audycji oraz oglądnąć zdjęcia ;) http://chwiladlapupila.pl/schronisko-w-krakowie/psiak-w-radiu-krakow/patos-i-amor/ Quote
wenucja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 moze teraz patosik znajdzie swojego ludzia :) fajnie :):) oby sie udalo.... do gory patosiku Quote
wenucja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ladnie sie patosik usmiechal do aparatu przed radiem ;) Quote
AMIGA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czy był jakiś odzew po programie? Trzymalam mocno kciuki. Quote
irenaka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 AMIGA napisał(a):Czy był jakiś odzew po programie? Trzymalam mocno kciuki. Jeszcze nie, ale tak podobno zawsze jest. Przeczytałam teraz tylko wątek Patoska i Amorka i widzę, że pojawiły się pytania, ale zostawię sobie je na jutro. I oczywiście będzie relacja z dzisiejszego dnia. Dzisiaj zdążyłam odpowiedzieć tylko na parę pw, poprawię się jutro;) Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 wenucja napisał(a):marysiu ja apisalam ze minimum 20 wiec moze 50 wyskrobie zeby kochaNY patosinski nie byl do tylu z pieniazkami wiec mozesz w sumie u mnie wpisac 50 daje jednrazowo wiec zaszaleje tylko pieniazki pewnie na srode dotra bo nim sie na nasza kochana poczte wybiore i nim nsie oni z przelewami uporaja wiec moze byc pod koniec przyszlego tygodnia ;) jak ja uwielbiam takie szaleństwa:evil_lol: wenucja :loveu: w takim razie przesyłam w imieniu Patoska podwójne buziaki :buzi: :buzi: agata51 napisał(a):Narazie wysłałam deklarację. Dorzucę coś, jak się uporam z zaległościami. Też na konto fundacji?Agatko:loveu: równiez baaaaardzo dziekujemy i równiez przesyłamy buziaki :buzi:. Pewnie gdyby to zrobił sam Patos byłyby smaczniejsze, a tak niestety tylko wirtualne. W każdym razie zaproszenie do Krakowa ciągle aktualne:lol: Quote
marysia55 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 W związku z powyższymi mam znowu przyjemność uaktualnic ten post:p:p:p:p Na ten moment za fakturę od weta ( 300,-) mamy uciułane :lol: : 20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę) 30,- wujek:loveu: od Irenki 20,- Freya73:loveu: -//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:) 50,- wenucja:loveu: 20,- Kocurek:loveu: -//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:) ----------- 140,- + cosik :roll: Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll: Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: kto jeszcze dorzuci jakieś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts