Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
(...)
Jeszcze pytanie do Freya73, Madziu ... a tę Twoją zadeklarowana kwotę można zaliczyć na te właśnie wydatki ????

Na Patoska i cala brygade Irenki, oczywiscie. Ja tylko nie chce deklarowac stalki gdyz moj budzet jest bardzo uszczuplony w tej chwili. Moge natomiast zadeklarowac iz bede miala to na uwadze, zawsze po 20tym kazdego miesiaca. ;)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No moje kochane cioteczki :loveu::loveu::loveu: moja miłość do Was jest wieeelka :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Freya73 napisał(a):
Na Patoska i cala brygade Irenki, oczywiscie. Ja tylko nie chce deklarowac stalki gdyz moj budzet jest bardzo uszczuplony w tej chwili. Moge natomiast zadeklarowac iz bede miala to na uwadze, zawsze po 20 tym kazdego miesiaca. ;)
Madziu:loveu: przecież wiesz, że juz tyle dobrego zrobiłaś dla Patoska:p, że nawet przez mysl mi nie przeszło aby Cię molestować o jeszcze. W takim razie tę Twoja deklarację zapisuję na poczet tego zadłużenia wynikającego z 'przeglądu technicznego' Patosińskiego . Dziękuje Ci bardzo :buzi:
Kocurek napisał(a):
No to ja zrobie cosik-20 zl dodatkowo teraz w pazdzierniku plus oczywiscie moje deklaracje:)
Kocurek baaaardzo dziękujemy za tę dodatkową wpłatę :buzi:
wenucja napisał(a):
no ja 20 na pewno dam... ale czy więcej pewnie tez by sie dalo :P zobaczymy z kazdych zakupow zakoszone 2 zlote i sie spora kwota moze nazbierac hehe
wenucja 20,- to sporo kasy, baaardzo dziekujemy:buzi:, a w razie czego służę przyspieszonym kursem jak to się robi:lol:Mój ponad 30-letni staż w małżeństwie uczynił mnie swego rodzaju mistrzem :evil_lol:

Posted

W związku z powyższymi zmianami robię aktualne zestawie:p:p:p:p

Na ten moment za fakturę od weta ( 300,-) mamy uciułane :lol: :

20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę)
30,- wujek:loveu: od Irenki
20,- Freya73:loveu:
-//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:)
20,- wenucja:loveu:
20,- Kocurek:loveu:
-----------
110,- + cosik :roll:

Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:

Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:

Posted

wenucja napisał(a):
moj 3 letni malzenski staz wystarczyl zeby sie tego nauczyc ;)
zawsze twierdziłam, że młodzież nam teraz szybciej dorasta:evil_lol: ja potrzebowałam na opanowanie tej sztuki więcej czasu :diabloti:

Cioteczki kto się jeszcze dorzuci do długu za weta :cool3:. Bardzo prosimy :lol:

Posted

wenucja napisał(a):
Marysiu55 moj 3 letni malzenski staz wystarczyl zeby nauczyc sie sztuki podkradania pieniedzy
Kochana jakiego podkradania :roll: to przecież jest tylko uzyskiwanie wolnych środków na zbożny cel :diabloti:

Posted

Witam, przyciągnęła mnie tu marysia55:loveu:. Maryś ja oczywiście dorzucę cosik na te badania Patosika , ale niestety u mnie krucho z kasą więc to będzie tylko 10,-. Sorki:oops:
Kasę dam Marysi do rąk własnych, więc przelew pójdzie z jej konta.
Patosik z tego co poczytałam masz cudowny dom tymczasowy życzę ci piesku aby znalazł się równie cudowny dom stały:loveu:

Posted

Dzidzia56 napisał(a):
Witam, przyciągnęła mnie tu marysia55:loveu:. Maryś ja oczywiście dorzucę cosik na te badania Patosika , ale niestety u mnie krucho z kasą więc to będzie tylko 10,-. Sorki:oops:
Kasę dam Marysi do rąk własnych, więc przelew pójdzie z jej konta.
Patosik z tego co poczytałam masz cudowny dom tymczasowy życzę ci piesku aby znalazł się równie cudowny dom stały:loveu:
Dzidzia, gdyby nie to , że jesteśmy na wizji to normalnie 'palnęłam bym Cie ucho':evil_lol:. Ciągle powtarzam i będę powtarzać dla psiaka w potrzebie liczy się każda złotówka:razz:. Bardzo Ci dziekuję :buzi:
Zaraz uaktualnię post rozliczeniowy.

Cioteczki kto jeszcze dorzuci chociaż 5,- a może 10,- :roll:

Posted

W związku z powyższymi zmianami robię aktualne zestawienie, uwielbiam te zmiany:p:p:p:p

20,- wenucja:loveu:
10,- Dzidzia56:loveu:
-----------
120,- + cosik :roll:

Mam taką cichą nadzieję, że jeszcze nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:

Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:
Liczę na każdego 'piątaka' od cioteczek i wujków :p:p:p

Posted

marysiu ja apisalam ze minimum 20 wiec moze 50 wyskrobie zeby kochaNY patosinski nie byl do tylu z pieniazkami wiec mozesz w sumie u mnie wpisac 50 daje jednrazowo wiec zaszaleje tylko pieniazki pewnie na srode dotra bo nim sie na nasza kochana poczte wybiore i nim nsie oni z przelewami uporaja wiec moze byc pod koniec przyszlego tygodnia ;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy był jakiś odzew po programie? Trzymalam mocno kciuki.

Jeszcze nie, ale tak podobno zawsze jest.
Przeczytałam teraz tylko wątek Patoska i Amorka i widzę, że pojawiły się pytania, ale zostawię sobie je na jutro. I oczywiście będzie relacja z dzisiejszego dnia.
Dzisiaj zdążyłam odpowiedzieć tylko na parę pw, poprawię się jutro;)

Posted

wenucja napisał(a):
marysiu ja apisalam ze minimum 20 wiec moze 50 wyskrobie zeby kochaNY patosinski nie byl do tylu z pieniazkami wiec mozesz w sumie u mnie wpisac 50 daje jednrazowo wiec zaszaleje tylko pieniazki pewnie na srode dotra bo nim sie na nasza kochana poczte wybiore i nim nsie oni z przelewami uporaja wiec moze byc pod koniec przyszlego tygodnia ;)
jak ja uwielbiam takie szaleństwa:evil_lol: wenucja :loveu: w takim razie przesyłam w imieniu Patoska podwójne buziaki :buzi: :buzi:

agata51 napisał(a):
Narazie wysłałam deklarację. Dorzucę coś, jak się uporam z zaległościami. Też na konto fundacji?
Agatko:loveu: równiez baaaaardzo dziekujemy i równiez przesyłamy buziaki :buzi:. Pewnie gdyby to zrobił sam Patos byłyby smaczniejsze, a tak niestety tylko wirtualne. W każdym razie zaproszenie do Krakowa ciągle aktualne:lol:

Posted

W związku z powyższymi mam znowu przyjemność uaktualnic ten post:p:p:p:p

50,- wenucja:loveu:
-//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:)
-----------
140,- + cosik :roll:

kto jeszcze dorzuci jakieś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol: