Cantadorra Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Gonia, ty nie bądź taka troskliwa, bo potem klub AA będzie pękał w szwach, baby rozpustne :mad: Quote
gonia66 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Cantadorra napisał(a):Gonia, ty nie bądź taka troskliwa, bo potem klub AA będzie pękał w szwach, baby rozpustne :mad: Heheheh:D..no cos Ty...my rozpustne..??;):o My nadzwyczaj grzeczne dziewczynki jestesmy, ale z malibu jakoś fajniej jest byc grzecznymi;):P Quote
danka4u1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 WITAJ, Cantadorra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak miło widzieć, że nie wszyscy oddają się rozpuscie spania o tak wczenej porze:angryy::angryy: Witaj w klubie.Pobędziesz z nami? Dziś możemy tylko zaoferować Ci tylko- aż ?- swoje towarzystwo. Reszta- ta, co wiesz....- przyjdzie z czasem. Quote
AMIGA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Wchodzę tu i boki zrywam :-) Ależ temu Patoskowi musi być wesoło na tych spacerach z Wami :-) Quote
irenaka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 marysia55 napisał(a):Coś Irenki długo nie widzę, nie wróży to dobrze. Jak się Irenka zamyka w sobie to na pewno coś ją gryzie. Jak nic trza dzwonić To ja już dzisiaj wiem, komu zawdzięczam ten wczorajszy totalny nalot:cool3:. Gdybym nawet próbowała w zaciszu domowym powyć do księżyca to jestem bez szans:evil_lol:. A przyczyna zniknięcia jest prozaiczna, trochę więcej pracy + wet. nr1+ wet. nr2 i padłam. Ale tak poważnie pisząc, to mogę się tylko cieszyć, że dbacie o mnie i pilnujecie, zwłaszcza, że kolejną noc mam zarwaną. Marcyś doszedł do wniosku, że pół dywanu zasikanego nie wystarczy, trzeba załatwić drugą połowę. [FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Oczywiście nocny koncert mam w pakiecie z sikaniem i tylko jedno może mnie uratować: noszenie na rączkach i przytulanie[/FONT]:). [/FONT] gonia66 napisał(a):Taaaaaa...Marynia dziś zagadała Irenakę , a ja biedna dzis musiałam czekać na "audiencję";)..Donosze więc, że u Irenaki wszystko ok:) Nie mogła wejśc na dogo, bo non stop na telefonie "wisiała";)A teraz to juz nie ma "bata", coby tu przybyła-Irenaka to skowronek=o tej porze na drugi boczek sie przewraca, zeby od 6.00 na spacerek Marcysia wyprowadzać:) Czy wiesz jak Artur skwitował te nasze wczorajsze rozmowy:cool3:: " Czy nie masz wrażenia, że mieszkamy na dworcu PKP? Daj znać, jak skończysz rozmowę z ostatnią z dziewczyn, może i ja dostąpię zaszczytu pogadania z własną żoną". danka4u1 napisał(a):Ja ze swej strony moge zapewnić dokładne szczegóły anatomiczne- kościec-:placz: do wglądu:placz: Ja jestem chętna:multi:. Koniecznie potrzebuję zdjęcie takiego monstrum. Może uda się Danuś, zrobić choć jedno, wykorzystam do bazaku z biżuterią:evil_lol:. gonia66 napisał(a):DAnuś!!!!!!Z nieba mi spadłaś:):) TOc ja wlasnie chcialbym sie podzielic z kims swoim "majatkiem", czyt wszystkim, czego mam pod dostatkiem:):)Ale suuuuuuuuuper:):) Bedę laska wreszcie;) Patosku..Ty nie słuchaj tego bełkotu ciotek;) CIocia Irenka tu z rańca wejdzie i wszystkich nas uspokoi konstruktywnym postem:):) Ale dopoki jej nie ma, to my jak chochliki sobie pobuszujemy troszkę i pozałatwiamy prywatę..mam nadzieję, ze się nie gniewasz:) Jutro w ramach rekompensaty- zabiorę Cie na dwa spacerki;) Damski majątek mnie nie interesuje, przerzuciłam się na męskie:evil_lol:. W tym celu planuję niecnie wykorzystać majątek Przemka, Marysia już wie, co ma robić;). Zobaczymy tylko na ile Przemek jest otwarty na współpracę z ciotką wariatką, może się skończyć na tym, że faceta trzeba będzie przekupić, ale to też się da zorganizować:eviltong:. A teraz będzie bardzo konstruktywnie:laugh2_2:. Jutro organizuję zlot czarownic z Krakowa, obecność obowiązkowa:mad:. Nie ręczę jak się ten zlot zakończy, bo mam mega dobry humor i jeżeli w takim stanie ducha zacznę jutro szaleć, to impreza może mieć bardzo ciekawy przebieg:grab:. Quote
AMIGA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 No i znów nie dostąpię zaszczytu przyłączenia się do zlotu czarownic, bo jutro odwożę "moją" Kreseczkę do nowego domku. Wy będziecie imprezować, a ja się będę zalewać łzami :-(:placz::-( Quote
irenaka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 AMIGA napisał(a):No i znów nie dostąpię zaszczytu przyłączenia się do zlotu czarownic, bo jutro odwożę "moją" Kreseczkę do nowego domku. Wy będziecie imprezować, a ja się będę zalewać łzami :-(:placz::-( Zapomniałam:wallbash:. Ale nie ma tego złego.... jak wrócisz zorganizujemy zlot bis. Każdy argument jest dobry, żeby pobalować;) Quote
Asior Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 irenaka napisał(a):Zobaczymy tylko na ile Przemek jest otwarty na współpracę z ciotką wariatką, może się skończyć na tym, że faceta trzeba będzie przekupić, ale to też się da zorganizować ja to koniecznie muszę zobaczyć!!! te włosy na klacie przeplatające sie z biżuterią :megagrin: Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 irenaka napisał(a):] A teraz będzie bardzo konstruktywnie:laugh2_2:. Jutro organizuję zlot czarownic z Krakowa, obecność obowiązkowa:mad:. Nie ręczę jak się ten zlot zakończy, bo mam mega dobry humor i jeżeli w takim stanie ducha zacznę jutro szaleć, to impreza może mieć bardzo ciekawy przebieg:grab:. No dzieki....dzięki serdeczne...z Krakowa...dobra <foch> I tak Wam impra nie wyjdzie, bo głownej czarownicy nie będzie:p Ale i tak zemszczę się a zemsta będzie słoooodka:D AAAAAA..mam jeszcze pytanko...mozesz sprecyzować, co kryje sie pod hasłem "czarownice z Krakowa"..WSZYSTKIE..??Jelsi tak , to serdecznie współczuję;) Quote
Asior Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 gonia66 napisał(a): AAAAAA..mam jeszcze pytanko...mozesz sprecyzować, co kryje sie pod hasłem "czarownice z Krakowa"..WSZYSTKIE..??Jelsi tak , to serdecznie współczuję;) nie uwierzysz.. :D o to samo spytałam Irenki?? Czy główna czarownica krakowska będzie :megagrin: Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Asior napisał(a):nie uwierzysz.. :D o to samo spytałam Irenki?? Czy główna czarownica krakowska będzie :megagrin: I co??IO co???Bo to podstawowe pytanie:D Od tego zależy, czy po wypiciu toastu za nasze zdrowie, będę żyła;) Quote
irenaka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 gonia66 napisał(a):I co??IO co???Bo to podstawowe pytanie:D Od tego zależy, czy po wypiciu toastu za nasze zdrowie, będę żyła;) Będziesz żyła, bo to zlot dobrych czarownic, te pozostałe, nawet nie zostaną zaproszone, nie mówiąc już o piciu Waszego zdrowia:smile:. Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Lakoniczna będę: Wszystkim dzień dobry:lol::lol::lol: Jaki miły deszczowy PORANEK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 irenaka napisał(a):Będziesz żyła, bo to zlot dobrych czarownic, te pozostałe, nawet nie zostaną zaproszone, nie mówiąc już o piciu Waszego zdrowia:smile:.Prosze sobie zapisać na czole: ZDROWIE BABY GOGI Z DOGA;) JAko czołowa czarownica dogo, będę doskonale wiedziala, czy i ile razy było pite moje zdrowie..i biada Wam, jeśli za mało toastów będzie;) Ja za Wasze zdrowie będę piła w Wiedniu;):D:p i nawet walca zatańcze na Waszą cześć;) Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 gonia66 napisał(a):będzie;) Ja za Wasze zdrowie będę piła w Wiedniu;):D:p i nawet walca zatańcze na Waszą cześć;) Tylko nie to ! tylko nie to! jeszcze sobie coś zrobisz W TYM STANIE i kto będzie manipulował ? Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 danka4u1 napisał(a):Tylko nie to ! tylko nie to! jeszcze sobie coś zrobisz W TYM STANIE i kto będzie manipulował ? Hehehhe...masz rację..ja musze na się uważać;) Dobra, walca se odpuszczę...z bólem serca, ale dla dobra sprawy- jak mus- to mus;) Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 irenaka; napisał(a):Damski majątek mnie nie interesuje, przerzuciłam się na męskie:evil_lol:. W tym celu planuję niecnie wykorzystać majątek Przemka, Marysia już wie, co ma robić;) Wiedzieć to niby wiem tylko nie wiem czy podołam. Zobaczymy tylko na ile Przemek jest otwarty na współpracę z ciotką wariatką, może się skończyć na tym, że faceta trzeba będzie przekupić, ale to też się da zorganizować:eviltong: otwarty to on może i jest, ale nie wiem czy klatę nadstawi. Jutro organizuję zlot czarownic z Krakowa, obecność obowiązkowa:mad:. Nie ręczę jak się ten zlot zakończy, bo mam mega dobry humor i jeżeli w takim stanie ducha zacznę jutro szaleć, to impreza może mieć bardzo ciekawy przebieg:grab:. czas znamy, ale miejsce nieznane. Nie wiadomo w która strone te miotły skierować. [quote name='Asior']ja to koniecznie muszę zobaczyć!!! te włosy na klacie przeplatające się z biżuterią :megagrin:Asia a chcesz to zobaczyć przed czy po wypiciu Malibu, a może tylko bigosik ?? Quote
Cantadorra Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Proponuje bigosik przed malibu, będzie co zwracac :) Quote
AMIGA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 gonia66 napisał(a):Ale Wam zazdroszcze..:( Czego? Tego zwracania? Ale dobrze, niech czarownice pocierpią trochę, skoro ja będę cierpieć żegnając się z moją jamniorką :-( Quote
gonia66 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 AMIGA napisał(a):Czego? Tego zwracania? Ale dobrze, niech czarownice pocierpią trochę, skoro ja będę cierpieć żegnając się z moją jamniorką :-( OJ..Tobie to nie zazdroszczę..:( NA twoim miekscu bym się dopiero po wszystkim napiła... Quote
Asior Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 marysia55 napisał(a): Asia a chcesz to zobaczyć przed czy po wypiciu Malibu, a może tylko bigosik ?? kochana, przed MUSZĘ być trzeźwa umysłowo :D Poza tym bigosik ma być gotowany na specjalne zamówienie, więc musi być skonsumowany z odpowiednim przygotowaniem ;p AMIGA napisał(a): Ale dobrze, niech czarownice pocierpią trochę, skoro ja będę cierpieć żegnając się z moją jamniorką :-( oj Amiguś kochana, pomyśl, że niedługo znowu Ci coś wcisnę :megagrin: Quote
Freya73 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='marysia55']Freya, przy najbliższych odwiedzinach w Polsce zapraszam do Krakowa np. na zwiedzanie kopalni soli w Wieliczce, a stamtąd to już bliziutko do mnie. Może Irenka tez się da porwać. Jak znam życie to niejedna cioteczka dopisze się do tej listy i zrobimy sobie sabat. (...). Dziekuje Marysiu, juz masz mnie na karku. Takich okazji nie odpuszczam. Ile bym dala, by bylo to wykonalne, ale kto wie ... Zabieram Patosa, a Wam zycze spokojnej nocy. Oczywiscie, do zobaczenia jutro. Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Freya73']Dziekuje Marysiu, juz masz mnie na karku. Takich okazji nie odpuszczam. Ile bym dala, by bylo to wykonalne, ale kto wie ... Zabieram Patosa, a Wam zycze spokojnej nocy. Oczywiscie, do zobaczenia jutro. Freya, ja bardzo liczę na te odwiedziny.Trzymam Cie za słowo :-) i wierzę , że to jest wykonalne. Tylko pozwólmy losowi aby się spełnił. Quote
Asior Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Marysia do spania!!!!!!!!!! Jutro musisz być rześka i wyspana :p Quote
Recommended Posts