Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']Witaj Marysiu!:) A jak wysyłać pw do tylu osob? Jest jakaś książka adresowa dogomaniakow?[/QUOTE] Cantadorra, na górze ekranu jest taka zakładka "szybkie menu", jak klikniesz na nie to się rozwinie i pokaże pasek "kto jest on line", wchodzisz i sa nicki osób będących na ten moment na dogo.
A odnośnie wizyty to nie wywołuj bo się zjedziemy całą ordą.

Posted

[quote name='irenaka']Bardzo chętnie bym pojechała, ale z Marcysiem jest źle:-(.[/QUOTE]
A ja sparwdzam poczte i nie ma nic:( Zapomnialas Irenko o obietnicy...;)
MArcysiu...plissssss...nie daj się....jeszcze nie czas...

Posted

[quote name='Cantadorra']Dziewczynki, ja mam pytanie z innej beczki. Jak sie powiadamia na wątkach o bazarkach to uznane jest to za spam i dostaje sie ostrzezenie. To jak powiadomic o bazarkach????[/QUOTE]

Zmartwię Cię chyba. Zarówno powiadomienie na wątkach jak też wysyłanie pw. jest traktowane jako spam.Była kiedyś dyskusja na ten temat, bo wysyłałam masę pw. w sprawie pomocy finansowej dla Krzyczek.
Nadgorliwy moderator ( jak ktoś się poskarży, że wysłałaś pw.) może dać ostrzeżenie.
Wniosek: rób dalej to co robisz i chroń nas Panie od nadgorliwców;).
Listę dogomaniaków masz też w zakładce społeczeństwo, lista użytkowników.

Posted

[quote name='gonia66']A ja sparwdzam poczte i nie ma nic:( Zapomnialas Irenko o obietnicy...;)
MArcysiu...plissssss...nie daj się....jeszcze nie czas...[/QUOTE]

Już się poprawiam Goniu:loveu: i mail wysyłam.

Posted

[quote name='marysia55']
Asiu, faktyczne małe cudo. Bardzo ciekawe umaszczenie i te ciekawskie oczka.
To kiciek czy kićka.
Widzę, że urzęduje w jakimś biurze. Urzędnik mały.[/QUOTE]
dziołszka :)
Urzęduje na razie przez dzień u nas.... Na noc ją ktoś bierze do siebie :)

Posted

marysia55 napisał(a):
Ojj Patosek ciotki cie zaniedbały, a niektóre to nawet ze zdjęciami kotów wjechały na watek żeby cie podrażnić :-)

MAryś:) A Tobie to sie całkowicie pory poprzestawiały;)
Takim "wczesnym popludniem" na watkach biegasz???:):o

Posted

gonia66 napisał(a):
MAryś:) A Tobie to sie całkowicie pory poprzestawiały;)
Takim "wczesnym popludniem" na watkach biegasz???:):o
Gonia zmieniły mi się godz. pracy to i godziny odwiedzin na wątkach tez uległy zmianie. Czy na lepsze czas pokaże.

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia zmieniły mi się godz. pracy to i godziny odwiedzin na wątkach tez uległy zmianie. Czy na lepsze czas pokaże.
AAaaaaa.....no i wszystko jasne:):) Ale miałam nosa, że coś "nie teges";);)
NO mam nadzieję Maryś, że jak zmiany- to tylko na lepsze:):)...jeno z kima ja będe nocami po wątkach biegała..??? Irenaka to juz o tej porze na drugi boczek sie przewraca z Marcepankiem:):) Dobrze, ze Danusię mam:):) Ale jutro sobota- to chyba nie uciekasz :)

Posted

[quote name='gonia66']AAaaaaa.....no i wszystko jasne:):) Ale miałam nosa, że coś "nie teges";);)
NO mam nadzieję Maryś, że jak zmiany- to tylko na lepsze:):)...jeno z kima ja będe nocami po wątkach biegała..??? Irenaka to juz o tej porze na drugi boczek sie przewraca z Marcepankiem:):) Dobrze, ze Danusię mam:):) Ale jutro sobota- to chyba nie uciekasz :) oczywiście, że sobie jeszcze polatam .Tym bardziej, że trzeba Patosa na wirtualny spacer zabrać. Saszka już zaliczył spacerek. Teraz czas na Patosa. Chociaż on pewnie już chrapie, ale co m tam najwyżej podrapie go za uszkiem na dobranoc.
Ale ciotki ewidentnie zaniedbują psinę.

Posted

marysia55 napisał(a):
oczywiście, że sobie jeszcze polatam .Tym bardziej, że trzeba Patosa na wirtualny spacer zabrać. Saszka już zaliczył spacerek. Teraz czas na Patosa. Chociaż on pewnie już chrapie, ale co m tam najwyżej podrapie go za uszkiem na dobranoc.
Ale ciotki ewidentnie zaniedbują psinę.
Nom..chyba je sobie wypozyczymy;) Musimy i tutaj zrobic "listę obecności" i bedziemy rozliczały cioteczki raz w tygodniu..;)
A jak na dywanik zawezwiemy, to współczuję;)Od razu mowie, ze będą kary pienięzne, dla pieskow w potrzebie, a poniewaz jest ich sporo- kary beda surowe:)... Lepiej nie ryzykować:D

Posted

marysia55 napisał(a):
Tak lista obecności (tak na wątku Sarunii) koniecznie potrzebna:czytaj:

DAmy szanse cioteczkom do jutra, co..??(dzis znaczy;))..moze się zreflektują..:) A jak nie, to będziemy "wzywac" pismem "poleconym" na dywanik:p

Posted

gonia66 napisał(a):
DAmy szanse cioteczkom do jutra, co..??(dzis znaczy;))..moze się zreflektują..:) A jak nie, to będziemy "wzywac" pismem "poleconym" na dywanik:p

No cóż, zaglądam do Patosa kilka razy dziennie, ale przestałam go niepokoić. Jest mi bardzo przykro, że tak długo Patos jest w hoteliku. Wstyd mi, że nie zabrałam go do siebie jeszcze wtedy, gdy stał przy drzewie -smutny, głodny, bez żadnej nadziei. Teraz, tak samo jak i wtedy, nie mam dla niego warunków.:shake: Ale wtedy nie znałam Patosa i mogłam wierzyć, że sobie poradzę. Mordowałabym się pewnie, ale on miałby swój własny dom. Nigdy jednak przez myśl mi nie przeszło, że ludzie mogą tak zupełnie nie chciać takiego cudownego psa.:placz:

Posted

Asior napisał(a):
Marysia jutro jest CAŁA MOJA :p
Tak więc nie czekajcie na nią popołudniem :D

Ty Asior nie gadaj, tylko listę zawczasu podpisuj, chyba , że masz za dużo kasy;)

Posted

[quote name='Asior']Marysia jutro jest CAŁA MOJA :p
Tak więc nie czekajcie na nią popołudniem :D Asia ma całkowitą rację. Jutro jestem tylko jej i cała jej :-) No chyba, że Irenka znajdzie dla nas czas.

Posted

marysia55 napisał(a):
Asia ma całkowitą rację. Jutro jestem tylko jej i cała jej :-) No chyba, że Irenka znajdzie dla nas czas.

No to nie wiem, jak Ty to zrobisz, po tym pijaństwie u Swiatusia;)
MAsz w zanadrzu KC????:) Przyznaj się:)