Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']Marysia do spania!!!!!!!!!!
Jutro musisz być rześka i wyspana :p a co martwisz się , że nie dam rady przyczołgać się na zlot czarownic :evil_lol:. Rozumiem, że Ty tez będziesz w składzie liczebnym :-)
[quote name='danka4u1']
Ależ Patosek juz dawno śpi. Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Było super:evil_lol::evil_lol: Danusia nie podstawiaj nam tu jakiegoś szczeniaczka. My wiemy jak Patos wygląda i na takie zdjęcia nie damy się nabrać:eviltong:

Posted

danka4u1 napisał(a):
;)No to, nie wiem;);) Mówił, że ma na imie PATOS.. i poszliśmy sobie:evil_lol::evil_lol:

Czyżby Patos jednak coś zmajstrował? Mamy Patosa Jr.? Nawet podobny. Do mamusi.

Posted

Chyba jednak to był Patos, albo kawa ze solą miała swoją moc:evil_lol::evil_lol: albo rzeczywiście staruszek cos zmajstrował:evil_lol::evil_lol: Te spacery nocne nie są dobre dla nikogo:angryy::angryy::angryy:

Posted

agata51 napisał(a):
Czyżby Patos jednak coś zmajstrował? Mamy Patosa Jr.? Nawet podobny. Do mamusi.
:crazyeye::crazyeye: do jakiej mamusi?? coś wiesz Agatko na ten temat ?? Proszę zdradź sekrety alkowy :-)

Posted

agata51 napisał(a):
No nie, one znów balują! Jedna Freya przytomna i pamięta, żeby Patoska na spacerek zabrać!
Taaa..a agacia na watku Swiatusia juz nie podpisywala listy obecności z dziesięc lat:p Bedzie nagana niebawem...Myślisz, ze tylko Patosek chce na spacerki??A swiatus to co..??TAm tez ostre dyżury trwają nieustannie, a agacia zapomniala...Swiatus czeka):)

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: do jakiej mamusi?? coś wiesz Agatko na ten temat ?? Proszę zdradź sekrety alkowy :-)

No.... żółta musiała być.

nie mogę wysłuchać youtube!!! pobudzę wszystkich!

Posted

[quote name='danka4u1']

To ewentualny ppojekt fotografii ślubnej, skoro sprawy tak daleko zaszły po tych nocnych spacerach..

danka, ty nam tu nie wciskaj owoców swoich nocnych spacerów! Ja się do nich nie przyznaję. Masz rację - ja w tej alkowie nie byłam!

Posted

Jakiś ten ranek u Patosa puściutki. W nocy się gadało, a z ranka by się spało. Nie ma komu Patosa wyprowadzić. Została mu tylko ciotka Marysia. Chodź malutki, polatamy.

Posted

marysia55 napisał(a):
Jakiś ten ranek u Patosa puściutki. W nocy się gadało, a z ranka by się spało. Nie ma komu Patosa wyprowadzić. Została mu tylko ciotka Marysia. Chodź malutki, polatamy.

Bo tak jakoś się porobiło, że najlepiej gada się nocą. Ja to mam od urodzenia. Patos, ranny spacerek z naszym rannym ptaszkiem zaliczyłeś, to ja zapraszam na południowy (wg GMT).

Posted

Zapisuję się na kolejny spacerek z Patoskiem, chyba że obawiacie się "owoców" tych przechadzek....Patos mówił- dziś w nocy- że byłby chętny:diabloti::diabloti:

Ja też tak mam, że noc jest najpiękniejszą porą dnia:lol::lol::lol:... No to, do nocy!!

Posted

[quote name='irenaka'] Marysiu, jak wiesz ja jestem chętna do zrobienia bazarku. Jak prześlesz mi zdjęcia to szybko coś zorganizuję. (...)

Irenko, czy wystawilas juz bazarek na Patosa? Jesli nie, to cale szczescie bowiem chcialabym przekazac moje perfumy Lancome. Zajme sie grafika, zdjeciami i opisem zas perfumy wysle do Ciebie ze Szczecina gdyz przyjezdzam na dlugi weekend 28/05. Co ty na to? Jesli na tak, to szczegoly na priv.

Pzdr,

Posted

[quote name='Freya73']Irenko, czy wystawilas juz bazarek na Patosa? Jesli nie, to cale szczescie bowiem chcialabym przekazac moje perfumy Lancome. Zajme sie grafika, zdjeciami i opisem zas perfumy wysle do Ciebie ze Szczecina gdyz przyjezdzam na dlugi weekend 28/05. Co ty na to? Jesli na tak, to szczegoly na priv.Pzdr, Madziu, plisss zaglądnij do Krakowa. Nawet sypialnie Ci osobną przygotuje :-)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Patos już był na spacerze !! Proszę go nie niepokoić o TEJ GODZINIE:angryy::angryy:
SIE robi szefowa, ja tak tutaj cichcem zaglądnęłam, ale na post Freyi (kocham tę kobietę) nie mogłam nie odpowiedzieć. Patoska staram sie nie budzić o tej porze :-)