Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem, ciotki i wujki. Jejku, jak na tych Mazurach zimno!!! Patos, buziak.

Zimno, ale pewnie pięknie i odpocząć można. Bardzo się cieszę, że wróciłaś:multi:

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem, ciotki i wujki. Jejku, jak na tych Mazurach zimno!!! Patos, buziak.

Aa..bo kto to widzial na MAzury wyjeżdzac w "środku zimy";)
Faaaaaaajnie, ze juz jesteś z nami:)
irenaka napisał(a):
Zimno, ale pewnie pięknie i odpocząć można. Bardzo się cieszę, że wróciłaś:multi:
No cioteczko..ale na dogomanii też mozna odpocząć..(albo i nie:p)

marysia55 napisał(a):
Witam Patoska i jego miłosniczki. Irenko wysłałam zdjęcia fantów na bazarek. Oceń kochana czy się nadają.
Ja równiez pieknie witam wszystkich fanów i fanki Patoska i zabieram psiaka na "wieczorny" spacerek:):)

Posted

gonia66 napisał(a):

Ja równiez pieknie witam wszystkich fanów i fanki Patoska i zabieram psiaka na "wieczorny" spacerek:):)

Pytam uprzejmie: czy możemy dołączyć do towarzystwa ze Światem:multi::multi: ? Będziemy grzecznie spacerować:evil_lol:, nie będzie kawy ze solą:evil_lol:, nie będzie " malibów"-:evil_lol: tylko my i ONI P. i Ś.:lol::multi::multi:;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Pytam uprzejmie: czy możemy dołączyć do towarzystwa ze Światem:multi::multi: ? Będziemy grzecznie spacerować:evil_lol:, nie będzie kawy ze solą:evil_lol:, nie będzie " malibów"-:evil_lol: tylko my i ONI P. i Ś.:lol::multi::multi:;)

NO baaaaaaaaaaaaaaa...Danuś!!!Dzień bez spaceru z Tobą, dniem straconym:):)
DAwaj, bierzemy Patosika, Swiatunia i jak damy bedziemy sie przechadzały po parku:D

Posted

Nie jesteś uprzywilejowana. Gonia tak znęca się na innych wątkach też. Właśnie nas molestowała na wątku Ś. Niech ona już jedzie na te Karaiby. Zrobny jakieś stałe deklaracje na ten cel.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Nie jesteś uprzywilejowana. Gonia tak znęca się na innych wątkach też. Właśnie nas molestowała na wątku Ś. Niech ona już jedzie na te Karaiby. Zrobny jakieś stałe deklaracje na ten cel.
Popieram wniosek!!!!!!!!:DD

Posted

[quote name='Asior']danka, no to mi trochę lżej, że ta jeNDZa nie tylko nade mną się znęca.... :D
NO co Ty...serio myslisz, ze tylko na Tobie??:p:pJA tak z miłości i troski:p:eviltong:
Ale Przeczytaj sobie pewnien watek:o)Ty juz wiesz, który:eviltong::eviltong: To Ci ulzy na pewno:):)

Posted

[quote name='irenaka']Ależ Ty masz dar przekonywania Agatko:evil_lol:. Jesteś nawet gorsza niż ja, w życiu nie straszyłam nikogo patelnią ( może powinnam napisać : jeszcze nie straszyłam;)).
Przelew sprawdziłam, Iza twierdzi, że nie może być inaczej jak 50,00. Przepraszam.
Poprawię ostatnie rozliczenie jak wrócę, bo idę w Twoje ślady.
Kilka dni odpoczynku spada mi jak z nieba. Nawet sponsor się znalazł;)

Nie może być inaczej, bo do głowy by mi nie przyszło, żeby 15zł Patosowi wysłać. Owszem, zdarzają mi się deklaracje mniejsze (coraz mniejsze, niestety), ale lubię (tak już mam) okrągłe liczby.

Ciotki, litości - wystarczy nie być u Patosa kilka dni, a człowiek wypada z obiegu! Normalnie, przestaje istnieć. Gdzież mnie za wami nadążyć? A noce, eh, coraz krótsze....

Posted

marysia55 napisał(a):
Coś Irenki długo nie widzę, nie wróży to dobrze. Jak się Irenka zamyka w sobie to na pewno coś ją gryzie.
Jak nic trza dzwonić

Taaaaaa...Marynia dziś zagadała Irenakę , a ja biedna dzis musiałam czekać na "audiencję";););)..Donosze więc, że u Irenaki wszystko ok:):) Nie mogła wejśc na dogo, bo non stop na telefonie "wisiała";)A teraz to juz nie ma "bata", coby tu przybyła-Irenaka to skowronek=o tej porze na drugi boczek sie przewraca, zeby od 6.00 na spacerek Marcysia wyprowadzać:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Taaaaaa...Marynia dziś zagadała Irenakę , a ja biedna dzis musiałam czekać na "audiencję";););)..Donosze więc, że u Irenaki wszystko ok:):) Nie mogła wejśc na dogo, bo non stop na telefonie "wisiała";)A teraz to juz nie ma "bata", coby tu przybyła-Irenaka to skowronek=o tej porze na drugi boczek sie przewraca, zeby od 6.00 na spacerek Marcysia wyprowadzać:):)
a co w końcu byłam pierwsza na telefonie, kolejka obowiązuje noooo chyba, że jak kobieta ciężarna to mogłabym ustąpić pierwszeństwa, ale nic mi o tym nie wiadomo.

Posted

marysia55 napisał(a):
Coś Irenki długo nie widzę, nie wróży to dobrze. Jak się Irenka zamyka w sobie to na pewno coś ją gryzie.
Jak nic trza dzwonić

marysia55 napisał(a):
a co w końcu byłam pierwsza na telefonie, kolejka obowiązuje noooo chyba, że jak kobieta ciężarna to mogłabym ustąpić pierwszeństwa, ale nic mi o tym nie wiadomo.
CHolewcia..no tak..kto pierwszy, ten...ma władzę;) Stara jak swiat zasada;)
NO niestety ciąża juz nie dla mnie, choc bardzo bym chciala:):) za stara jestem na takie rarytasy;)
Ale nic to...dziś "wytrzymałam", nastepnym razem zjem słuchawkę(i dobrze, bo nowa jakas by sie przydała);)
A tak na marginesie-ładnie to tak głosno sie smiac, ze u siebie az słyszałam..??:) slyszalam też, ze podobno potrzebujesz piersi do "pozowania";););)..przyjeżdzaj do mnie, nie pozałujesz:D

Posted

gonia66 napisał(a):
slyszalam też, ze podobno potrzebujesz piersi do "pozowania";););)..przyjeżdzaj do mnie, nie pozałujesz:D

Ja ze swej strony moge zapewnić dokładne szczegóły anatomiczne- kościec-:placz::placz: do wglądu:placz::placz:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ja ze swej strony moge zapewnić dokładne szczegóły anatomiczne- kościec-:placz::placz: do wglądu:placz::placz:
DAnuś!!!!!!Z nieba mi spadłaś:):) TOc ja wlasnie chcialbym sie podzielic z kims swoim "majatkiem", czyt wszystkim, czego mam pod dostatkiem:):)Ale suuuuuuuuuper:):) Bedę laska wreszcie;);)
Patosku..Ty nie słuchaj tego bełkotu ciotek;)
CIocia Irenka tu z rańca wejdzie i wszystkich nas uspokoi konstruktywnym postem:):) Ale dopoki jej nie ma, to my jak chochliki sobie pobuszujemy troszkę i pozałatwiamy prywatę..mam nadzieję, ze się nie gniewasz:):) Jutro w ramach rekompensaty- zabiorę Cie na dwa spacerki;)

Posted

Prywata i buszowanie.:evil_lol::evil_lol: Buszowanie i prywata:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To nasz żywioł:evil_lol::evil_lol:
Ale wszystko ku chwale Patosków, Światów i innych stworków. To cel chyba uświęca te środki ????

Posted

Cantadorra napisał(a):
Rozkręcacie się kobity :) Do rana to strach pomyśleć co się będzie dzialo. Dobrze, że malibu nie ma na podorędziu :)
JAk to nie ma....jest jest:):) Ale schowane, bo danus jutro ma wolne i by sama cale obalila, a ja nie moge na to pozwolic, dla Asiorka musi zostac troszke;);)