Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalia_aa']Wiesz, bo to pewnie jest tak, ze ciotka doddy liczy na to, ze razem z Tayronkiem sie zalapie na ten palac :evil_lol:[/quote]

całkiem możliwe i pewnie jeszcze z basenem ma być bo Tajronik pewnie pływac uwielbia i dobrze to wpływa na jego stawy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']W końcu czas zadbać i o swoją emeryturę.
Szukam bogatego męża, który będzie zarabiać na dom i moje zachciewajki a ja będę zbawiać świat [IMG]http://1.1.1.1/bmi/emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG][/quote]

ok - zrobić ci allegro?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tekst jakis sklecę ino zdjęć nie mam:eviltong:

co do pływania - moja Mańka juz zaliczyła oczko wodne!

Posted

mam do wystawienie duzo ciuchow na bazarek,,,ale niestety wysiadam... wstaje rano pierwsze lece na kompa i koljene nieszczescie, to juz nie na moje nerwy, musze pewnego dystansu nabrac... Te wszytskie ciuchy i inne pierdołki mogłabym komus wysłac zeby wystawił na bazarek ( ale tylko na Asty :loveu:). Fajnie by bylo jakby ktos byl z krakowa wtedy bym nie musiala wysyłac, a paczka pewnei z 20 kg .

Posted

Zapraszam na nowe bazarki na Fundacje AST:
[COLOR=Black][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10006820#post10006820"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110180[/URL][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110184[/url]

Posted

Doddy - błagam. Napisz coś więcej o domku naszej Lali. Gdzie, jaki jest.
Ja nadal czekam na fotki Kasi, ale najdalej jutro rano - bo jadę do schroniska.

Napisz choć na jej wątku - jak ma w domku.:oops:

Posted

[quote name='supergoga']Doddy - błagam. Napisz coś więcej o domku naszej Lali. Gdzie, jaki jest.
Ja nadal czekam na fotki Kasi, ale najdalej jutro rano - bo jadę do schroniska.

Napisz choć na jej wątku - jak ma w domku.:oops:[/quote]

Gosiu - to nie Lola znalazła domek:-( tylko Lala - mix bulinka!

Posted

:placz: A ja juz sie ucieszyłam. Biedna mała. Gdzie ona teraz jest? Taka kochana. Ciekawe kiedy zmieni się jej psychika, gdy zrozumie, że nikt jej nie chce.
No zupełny sajgon z adopcjami tymi.

Posted

Na szczęście choć jedna sunia w domku.
Domek też szykuje się na Zochę (już można jej nie ogłaszać) i na Lolę (teraz już tę Loleczkę).

Domek dla Loli - w Wałbrzychu, ludzie którzy chcieli wczoraj adoptować Rudą ale Ruda miała mord w głowie na ich psa.
Przyjadą do Loli w przyszłym tygodniu.

Posted

Na Tosie nic a nic się nie szykuje... Choć nie wiem czemu...

Na razie szykuje się plan tylko na Zosie i Lole. Rumba w sumie też raczej na razie nieaktualna.

Zostaje Ruda, Zonka, Tosia, Shila, Lux, Tyron, Focus do ogłaszania.

Posted

skąd wy bierzecie te imiona cioteczki?:evil_lol:
A u nas jakbyś zaczarowała, zrobiłam miejsce dla tamtego asta z chorą pupką - nie przyszedł ale miejsce było i masz tu....chop i wskoczyła zagłodzona do granic, karmiąca, około roczna. I jest. Jadę z nimi w góry na majówkę.

Posted

Imiona same sobie nadają, albo jadąc z nimi w aucie coś wymyślamy po drodze patrząc na lewo i prawo i szukając nazw.

Wesoło masz :)

A ta Twoja sunia ma jakiś wątek?
Ci od odbytu się do mnie wogóle nie odzywają...

Posted

[quote name='doddy']Zostaje Ruda, Zonka, Tosia, Shila, Lux, Tyron, Focus do ogłaszania.[/quote]

Wszystko piknie, w necie cala banda ogloszona.
Plakaty dzis doszly, ino tylko Tosie moge z nich oglaszac, bo cala reszta w domach...

Posted

Ta nowa nie ma wątku, bo i ogłaszać nie zamierzam, ona jest głucha cioteczko Doddy, kto zechce głucha astkę? więcej problemów niż radości. Jakoś podzielę podwórko i na zimę zabiorę je do siebie, teraz jeszcze będę tutaj, mają w zasadzie domowe warunki tylko w nocy są same ale śpią na fotelu i kanapie, jeżdżą ze mną do lasu, teraz jadą w góry. Chyba nie jest im aż tak żle. Czy macie pomysł na imię dla głuchej, białej astki z kropkami jak bałwanek na pupie? I czy ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie szkolenia takiego psa, dobrze , że jest Mafia, to ona biega za nią ale Mafia jest krnąbrna i czasem daje dyla, muszę jakoś móc się dogadać z małą, którą wszyscy nazywają Snoopim.

Posted

Rybonku - super, ze mała głucha Snupka zostaje u ciebie - na pewno nie jest in tak żle - i góry, lasy, kanapy....super:lol: A głuche psy to chyba jedyne na gesty sie da uczyc - ale to juz doddy niech się wypowie;)