dariaopole Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='natalia_aa']Wiesz, bo to pewnie jest tak, ze ciotka doddy liczy na to, ze razem z Tayronkiem sie zalapie na ten palac :evil_lol:[/quote] całkiem możliwe i pewnie jeszcze z basenem ma być bo Tajronik pewnie pływac uwielbia i dobrze to wpływa na jego stawy Quote
andzia69 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='doddy']W końcu czas zadbać i o swoją emeryturę. Szukam bogatego męża, który będzie zarabiać na dom i moje zachciewajki a ja będę zbawiać świat [IMG]http://1.1.1.1/bmi/emoty.blox.pl/resource/outofshape.gif[/IMG][/quote] ok - zrobić ci allegro?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tekst jakis sklecę ino zdjęć nie mam:eviltong: co do pływania - moja Mańka juz zaliczyła oczko wodne! Quote
Puma1984 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mam do wystawienie duzo ciuchow na bazarek,,,ale niestety wysiadam... wstaje rano pierwsze lece na kompa i koljene nieszczescie, to juz nie na moje nerwy, musze pewnego dystansu nabrac... Te wszytskie ciuchy i inne pierdołki mogłabym komus wysłac zeby wystawił na bazarek ( ale tylko na Asty :loveu:). Fajnie by bylo jakby ktos byl z krakowa wtedy bym nie musiala wysyłac, a paczka pewnei z 20 kg . Quote
natalia_aa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zapraszam na nowe bazarki na Fundacje AST: [COLOR=Black][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10006820#post10006820"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110180[/URL][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110184[/url] Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gdziekolwiek to jest, bardzo sie ciesze :loveu: Pozniej zdejme ogloszenia. Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='doddy']Lala ma domek w Marysinie :)[/quote] cudnie:loveu::loveu::loveu::loveu: tylko dlaczego reszcie się nie udaje:-( Quote
supergoga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Doddy - błagam. Napisz coś więcej o domku naszej Lali. Gdzie, jaki jest. Ja nadal czekam na fotki Kasi, ale najdalej jutro rano - bo jadę do schroniska. Napisz choć na jej wątku - jak ma w domku.:oops: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='supergoga']Doddy - błagam. Napisz coś więcej o domku naszej Lali. Gdzie, jaki jest. Ja nadal czekam na fotki Kasi, ale najdalej jutro rano - bo jadę do schroniska. Napisz choć na jej wątku - jak ma w domku.:oops:[/quote] Gosiu - to nie Lola znalazła domek:-( tylko Lala - mix bulinka! Quote
supergoga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :placz: A ja juz sie ucieszyłam. Biedna mała. Gdzie ona teraz jest? Taka kochana. Ciekawe kiedy zmieni się jej psychika, gdy zrozumie, że nikt jej nie chce. No zupełny sajgon z adopcjami tymi. Quote
blue.berry Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 fajnie ze Lala ma juz swoje miejsce na ziemi. Quote
doddy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Na szczęście choć jedna sunia w domku. Domek też szykuje się na Zochę (już można jej nie ogłaszać) i na Lolę (teraz już tę Loleczkę). Domek dla Loli - w Wałbrzychu, ludzie którzy chcieli wczoraj adoptować Rudą ale Ruda miała mord w głowie na ich psa. Przyjadą do Loli w przyszłym tygodniu. Quote
dariaopole Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a Zochę kto bierze ? jakiś kamikaze chyba:evil_lol: Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kurcze a ja myslalam, ze to Tosia bedzie najkrocej czekac na nowy domek... Dla niej nic sie nie szykuje ciotka? Nic, zupelnie nic? Quote
doddy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Na Tosie nic a nic się nie szykuje... Choć nie wiem czemu... Na razie szykuje się plan tylko na Zosie i Lole. Rumba w sumie też raczej na razie nieaktualna. Zostaje Ruda, Zonka, Tosia, Shila, Lux, Tyron, Focus do ogłaszania. Quote
rybon36 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 skąd wy bierzecie te imiona cioteczki?:evil_lol: A u nas jakbyś zaczarowała, zrobiłam miejsce dla tamtego asta z chorą pupką - nie przyszedł ale miejsce było i masz tu....chop i wskoczyła zagłodzona do granic, karmiąca, około roczna. I jest. Jadę z nimi w góry na majówkę. Quote
doddy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Imiona same sobie nadają, albo jadąc z nimi w aucie coś wymyślamy po drodze patrząc na lewo i prawo i szukając nazw. Wesoło masz :) A ta Twoja sunia ma jakiś wątek? Ci od odbytu się do mnie wogóle nie odzywają... Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='doddy']Zostaje Ruda, Zonka, Tosia, Shila, Lux, Tyron, Focus do ogłaszania.[/quote] Wszystko piknie, w necie cala banda ogloszona. Plakaty dzis doszly, ino tylko Tosie moge z nich oglaszac, bo cala reszta w domach... Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='doddy']Ci od odbytu się do mnie wogóle nie odzywają...[/quote] Odbyt? Jaki znowu odbyt? Nie da rady tak jasniej troszku, tylko jakimis szyframi nadajecie... Quote
doddy Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 To ogłaszaj Tosie a reszte doślemy. P.S. Strona fundacji moze nie działać bo demena jest nieopłacona.. Dopiero jutro ją zapłacę. Quote
rybon36 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ta nowa nie ma wątku, bo i ogłaszać nie zamierzam, ona jest głucha cioteczko Doddy, kto zechce głucha astkę? więcej problemów niż radości. Jakoś podzielę podwórko i na zimę zabiorę je do siebie, teraz jeszcze będę tutaj, mają w zasadzie domowe warunki tylko w nocy są same ale śpią na fotelu i kanapie, jeżdżą ze mną do lasu, teraz jadą w góry. Chyba nie jest im aż tak żle. Czy macie pomysł na imię dla głuchej, białej astki z kropkami jak bałwanek na pupie? I czy ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie szkolenia takiego psa, dobrze , że jest Mafia, to ona biega za nią ale Mafia jest krnąbrna i czasem daje dyla, muszę jakoś móc się dogadać z małą, którą wszyscy nazywają Snoopim. Quote
ruda76 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 rybon ja mam głuchą CAo i powiem Ci, ze 100% wolę 2 psy z " charakterkiem" niz jednego głuchego;) Quote
andzia69 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rybonku - super, ze mała głucha Snupka zostaje u ciebie - na pewno nie jest in tak żle - i góry, lasy, kanapy....super:lol: A głuche psy to chyba jedyne na gesty sie da uczyc - ale to juz doddy niech się wypowie;) Quote
Recommended Posts