Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem. MNIE DOGO W OGÓLE NIE CHODZI.

Poza tym jestem tak zagoniona, ze ze zmęczenia nie mogę spać. Na dodatek Tygrys był taki chory, że była decyzja ............jak mu do rana się nie zacznie poprawiać usypiamy ( przedawkowali mu leki antypadaczkowe dłuuuuuuuuuuga kurde historia). Nie poznawał mnie i w ogóle cyrk na kólkach. Uśpiliśmy świnkę......u mnie jak się coś złego dzieje, to zawsze wszystko na raz. Taka karma.

O Tosiu pamiętam. Tymczasów na już potrzebuję tak na oko cholera ze 38. ( w tym 28 dla kociaków).
Cały czas usiłuję namówić na niego taką jedną świętą Ulę......ale ona chce mniejszego:placz:

Posted

Neigh Teoś nie jest taki duży jakby się mogło wydawać ;) on w domu jest spokojny jak żaden i sobie śpi - a mały burek będzie w domu zajmował więcej miejsca bo będzie latał, zaczepiał i w ogóle będzie go wszędzie pełno :razz: u Teosia jak dla mnie jedynym mankamentem jest ciągnięcie na smyczy (jak już pisałam jak smycz trzyma dziecko to on idzie jak anioł!) - ale to jest mądry chłopak i da się go nauczyć.

Posted

malawaszka napisał(a):
miałam właśnie telefon o Teosia - Pani w pracy chyba znalazła go na allegro, narazie krótko rozmawiałyśmy bo pytała tylko ile ma lat i musi porozmawiać z rodziną jak wróci do domu. trzymajmy :kciuki: żeby to była wspaniała rodzina i cudowny dom!

Cioteczki, trzymać kciuki, modlić się, zaklinać, czarować,
co tam kto może i umie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
Topi ta Pani co dzwoniła to z Krakowa więc jakby co to można liczyć na sprawdzenie domku? :razz:

Sprawdzę, sprawdzę :multi::multi::multi:
Żeby tylko było ich duuuuużo.
Mogę sprawdzać po kilka dziennie ;););)
od wtorku do piątku :oops::oops::oops:

Posted

Ale kiepska wiadomość jest taka że puki co Teoś nie ma szans na ogłoszenie w papierowym Metrze, bo gazeta zamieniła ogłoszenia adopcyjne na piłkę nożną EURO 2008 ;(