Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teodorku co u Ciebie? Ania - pazurki obciachane?

Gusia pieniążki wpłynęły - dzięki - umówię zatem fryzjera na przyszły tydzień i w Silesii Teoś pokaże się jako piękny wyfrycowany przystojniak :loveu:

Posted

alez on jest cudny:-o:crazyeye:. Az sie wierzyc nie chce. Do tego przebadany na wszystkie strony. Pozaszczepiany, poodrobaczany, obsluchany. Przetestowany w DT, w "DS"...Musi sie znalesc domek

Posted

[quote name='gusia0106']No nie tracimy nadzieji....[/QUOTE]

Ciągle mam nadzieję, że się jakiś domek odezwie.
A najlepiej dwa albo trzy.
I wszystkie w Krakowie.
Posprawdzała bym coś :razz::razz::razz:

Posted

Ja uprzejmie informuje, że mimo ze za Teosiem w ogień....to nei ogłaszam. NIe mam kurde czasu. Mamy jakieś 58 psów do wyciągnięcia z Krzyczek ( w tym cholera żesz jasna taką fajną suńkę sznaucerkowatą)..........widziałaś Malawaszko, co nie.....

Mam na przemian depresję i szlag mnie trafia. Jutro jadę do Krzyczek.......trzymajcie kciuki, zeby mnie nei zamknęli........stanę oko w oko z kimś dzięku komu Tygryś ma padaczkę........

Posted

trzymam kciuki z całej siły!
a ten gość...nie jest wart Twoich nerwów

[quote name='Neigh']Ja uprzejmie informuje, że mimo ze za Teosiem w ogień....to nei ogłaszam. NIe mam kurde czasu. Mamy jakieś 58 psów do wyciągnięcia z Krzyczek ( w tym cholera żesz jasna taką fajną suńkę sznaucerkowatą)..........widziałaś Malawaszko, co nie.....

Mam na przemian depresję i szlag mnie trafia. Jutro jadę do Krzyczek.......trzymajcie kciuki, zeby mnie nei zamknęli........stanę oko w oko z kimś dzięku komu Tygryś ma padaczkę........[/quote]

Posted

Aga, mój pomysł w kwestii Krzyczek jest do zrobienia.Sprawdziłam i nie ma żadnego zagrożenia.Będzie dokładnie tak jak rozmawiałyśmy.Z resztą zaraz do Ciebie zadzwonię...

Posted

[quote name='malawaszka']Topi - może poogłaszaj Teosia na jakichś Krakowskich portalach? albo daj mi linki gdzie warto to ja to zrobię, jak najwięcej musi być, a ja już nie wyrabiam

Jeszcze tego nigdy nie robiłam bo na dogo jestem głównie "w sprawie" krakowskiego Drwala
( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34759 ).
ale sprobuję. Nie bedzie lekko, ale spróbuję.
Teoś !!! Trzymaj się !!!!
Ciotka pędzi się uczyć ...

Posted

Sznaucerkowata w sobotę przeprowadza się na Żoliborz do domu stałego:-)) Nie wiem jak Malawaszka, ale ja się wzięłam i poryczałam ze szczęścia.

Byłam, nikogo nie pobiłam. 2 psy są do zabarania do leczenia.......any pomysły???

Posted

halo halo tu waszka do Warszawianek! mam domek dla suni jednej z zagłodzonych u nas (link w moim podpisie) w Warszawie - Solec przy Moście Poniatowskiego - macie kogoś w tych rejonach kto mógłby sprawdzić? :modla:

Posted

_beatka_ napisał(a):
malawaszka a allegro ma non stop?

ozcywiście że tak - non stop wyróżnione allegro i wyróżniona alegratka i masa innych :placz: ale ponawiam prośbę czy ktoś mógłby go wysłać do oferty ze zdjęciem? to się smsem płaci nie pamiętam ile płaciłam ostatnio jak wysyłałam, bo ja jestem spłukana :angryy: