Asiaczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Teoś po porannym spacerku, czeka na super domek! Pzdr. Quote
malawaszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Teodorku co u Ciebie? Ania - pazurki obciachane? Gusia pieniążki wpłynęły - dzięki - umówię zatem fryzjera na przyszły tydzień i w Silesii Teoś pokaże się jako piękny wyfrycowany przystojniak :loveu: Quote
gusia0106 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Strasznie fajny pies z tego Teośka.....Jak sobie pomyślę jak się super zmienił to aż się serce kraje, że nie ma jeszcze swojego człowieka i miejsca... Quote
rufusowa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 oj Teoś, Teoś...gdzie jest Twój docelowy domek? Quote
Charly Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 alez on jest cudny:-o:crazyeye:. Az sie wierzyc nie chce. Do tego przebadany na wszystkie strony. Pozaszczepiany, poodrobaczany, obsluchany. Przetestowany w DT, w "DS"...Musi sie znalesc domek Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 czy ktoś może Teosia wysłać do oferty i do wyborczej? czy ktoś go jeszcze gdzieś ogłasza? http://www.dwukropek.pl/0,70610,3051109,23462826,Krakow_Zwierzaki___Adopcja,143-192.html http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/teodor__sznaucer_sredni_mix_odmien_jego_los_155541_13340.html http://katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-TEODOR-sznaucer-redni-mix-odmie-jego-los-W0QQAdIdZ58601602 Quote
Topi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='gusia0106']No nie tracimy nadzieji....[/QUOTE] Ciągle mam nadzieję, że się jakiś domek odezwie. A najlepiej dwa albo trzy. I wszystkie w Krakowie. **************************************** Posprawdzała bym coś :razz::razz::razz: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Topi - może poogłaszaj Teosia na jakichś Krakowskich portalach? albo daj mi linki gdzie warto to ja to zrobię, jak najwięcej musi być, a ja już nie wyrabiam Quote
Neigh Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja uprzejmie informuje, że mimo ze za Teosiem w ogień....to nei ogłaszam. NIe mam kurde czasu. Mamy jakieś 58 psów do wyciągnięcia z Krzyczek ( w tym cholera żesz jasna taką fajną suńkę sznaucerkowatą)..........widziałaś Malawaszko, co nie..... Mam na przemian depresję i szlag mnie trafia. Jutro jadę do Krzyczek.......trzymajcie kciuki, zeby mnie nei zamknęli........stanę oko w oko z kimś dzięku komu Tygryś ma padaczkę........ Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 wiem Neigh - litry łez wylałam nad Krzyczkowym nieszczęściem :-( i boli najbardziej, że nie dam rady im pomóc... Quote
rufusowa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 trzymam kciuki z całej siły! a ten gość...nie jest wart Twoich nerwów [quote name='Neigh']Ja uprzejmie informuje, że mimo ze za Teosiem w ogień....to nei ogłaszam. NIe mam kurde czasu. Mamy jakieś 58 psów do wyciągnięcia z Krzyczek ( w tym cholera żesz jasna taką fajną suńkę sznaucerkowatą)..........widziałaś Malawaszko, co nie..... Mam na przemian depresję i szlag mnie trafia. Jutro jadę do Krzyczek.......trzymajcie kciuki, zeby mnie nei zamknęli........stanę oko w oko z kimś dzięku komu Tygryś ma padaczkę........[/quote] Quote
gusia0106 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Aga, mój pomysł w kwestii Krzyczek jest do zrobienia.Sprawdziłam i nie ma żadnego zagrożenia.Będzie dokładnie tak jak rozmawiałyśmy.Z resztą zaraz do Ciebie zadzwonię... Quote
Topi Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='malawaszka']Topi - może poogłaszaj Teosia na jakichś Krakowskich portalach? albo daj mi linki gdzie warto to ja to zrobię, jak najwięcej musi być, a ja już nie wyrabiam Jeszcze tego nigdy nie robiłam bo na dogo jestem głównie "w sprawie" krakowskiego Drwala ( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34759 ). ale sprobuję. Nie bedzie lekko, ale spróbuję. ******************************************* Teoś !!! Trzymaj się !!!! Ciotka pędzi się uczyć ... Quote
Neigh Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Sznaucerkowata w sobotę przeprowadza się na Żoliborz do domu stałego:-)) Nie wiem jak Malawaszka, ale ja się wzięłam i poryczałam ze szczęścia. Byłam, nikogo nie pobiłam. 2 psy są do zabarania do leczenia.......any pomysły??? Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hura hura hura :multi::loveu: to ja też się wzięłam i poryczałam :oops: a pomysłów nie mam bo mam na głowie wykarmienie i znalezienie domków dla 9 wygłodzonych podrostków:shake: Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 halo halo tu waszka do Warszawianek! mam domek dla suni jednej z zagłodzonych u nas (link w moim podpisie) w Warszawie - Solec przy Moście Poniatowskiego - macie kogoś w tych rejonach kto mógłby sprawdzić? :modla: Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 _beatka_ napisał(a):malawaszka a allegro ma non stop? ozcywiście że tak - non stop wyróżnione allegro i wyróżniona alegratka i masa innych :placz: ale ponawiam prośbę czy ktoś mógłby go wysłać do oferty ze zdjęciem? to się smsem płaci nie pamiętam ile płaciłam ostatnio jak wysyłałam, bo ja jestem spłukana :angryy: Quote
Recommended Posts