Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Mogę ogłosić go w Wyborczej (ukaże się w piątek dopiero[SIZE=2] )

ogłoś plizz

[quote name='Mośka']Jest! Już pracuje na Teosia w Krakowie.

Teoś jeszcze jest w Katowicach, ale ogłoszenia w Krakowie nie zaszkodzą

Posted

[quote name='Ziutka']Mogę ogłosić go w Wyborczej (ukaże się w piątek dopiero[SIZE=2] )

ogłaszaj Ziutka, ogłaszaj :) nie zaszkodzi :p

Mośka byłoby super gdyby w Krakowie ktoś się zdecydował :) na wizytę przedadopcyjną niedaleko :p

Posted

Wisełka napisał(a):
Niestety nie :lookarou:

To troche jak z Toto Lotkiem - dajesz do internetowego i jak się ukaże w papierowym to tylko i wyłącznie za sprawa farta.

Strasznie mi szkoda tego Teosia - od początku twierdziłyśmy z Neigh, że na tego psa ktos musiał zły urok rzucić.....:roll:

Posted

Znajdziemy mu domek, w którym będzie kochany i szczęśliwy - odejdzie od niego zły los wkrótce!!! :kciuki: HOWGH!

:ghost_2:hatorrrr

Aniu napisz jak się czuje Teoś - on się biedak niczego nie spodziewa :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']Znajdziemy mu domek, w którym będzie kochany i szczęśliwy - odejdzie od niego zły los wkrótce!!! :kciuki: HOWGH!

:ghost_2:hatorrrr

Aniu napisz jak się czuje Teoś - on się biedak niczego nie spodziewa :placz:
Teo ma sie dobrze nikt go nie odraca tylko dlatego ze ma u mnie nie mieszkac:oops: nadal jest glaskany przytulany itp jak narazie chyba nie wyczuwa niczego zlego

Posted

ciotki sprężamy się - co jeszcze można zrobić? im szybciej tym lepiej, żeby chłopak już się przyzwyczajał do nowego domku, a nie kolejny tymczas - boję się że to mu może namieszać w głowie i zrobi si nieufny i zagubiony :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ciotki sprężamy się - co jeszcze można zrobić? im szybciej tym lepiej, żeby chłopak już się przyzwyczajał do nowego domku, a nie kolejny tymczas - boję się że to mu może namieszać w głowie i zrobi si nieufny i zagubiony :placz:

Ja się boję, że on już ma namieszane. Z resztą ciężko mu się dziwić.
Ogłoszenia poszły,mailing poszedł....
Nie wiem co jeszcze...
Można by poprosić o pomoc katowickich dogomaniaków.
Tyle, że oprócz Ciebie Malawaszko, i Maciaszka, to ja nikogo nie znam......

Posted

gusia0106 napisał(a):
Aha......

Niestety w papierowym wydaniu Metra Teośka dzisiaj też nie było.
Mówiłam, że ma chłopak pecha...................

Zdecydowanie MA! :shake:

Posted

Ja się postaram zabrać Teosia na psie imprezy adopcyjne - do Bytomia, na Giszowcu i do Silesii (o ile organizatorki się zgodzą) - Ania czy w razie czego pojedziesz ze mną? do Bytomia teraz w sobotę - 7 czerwiec, Giszowiec 14 czerwca, i ostatni weekend czerwca - Silesia;

czy Teoś jest wykąpany? jak z tym czesaniem?