Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neigh napisał(a):
Sznaucerkowata w sobotę przeprowadza się na Żoliborz do domu stałego:-)) Nie wiem jak Malawaszka, ale ja się wzięłam i poryczałam ze szczęścia.

Dzielna jesteś!
Pzdr.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znajdziesz to pójdziesz:)Kochane, ja z apelem od Neigh - jeśli macie jakies stare smycze, obroże, kagańce....to my poprosimy...Do zabrania z Krzyczek mamy jeszcze około 50 psów...

Posted

ja mam jedną dla małego psa lub szczeniaka po Rufusie i jakąś niewielką kolczatkę ale nie wiem czy cuś takiego chcecie :oops: jutro będę w pracy bo zapomniałam wypisać wniosek urlopowy :mad: zostawie u Wisełki :p

Posted

waszko jutro będę w centrum a stamtąd już blisko na solec....tyle ze to będzie w godzinach przedpołudniowych ale moze ktoś będzie w domku?

Niestety nie mam doświadczenia jesli chodzi o wizyty przedadopcyjne...o co pytać? na co zwrócić uwagę?

Którego szczeniaka chcą wziąć?

będę tam ok. 10-11

podaje tel. do siebie gdyby mnie nie było pozniej na dogo:
698-908-208

Posted

[quote name='malawaszka']no lipa bo to może być dopiero po 18

Kochana, ja bym mogła podjechać, ale w związku z tym, że będę rozwozić Krzyczkowe psiaki od piątku, to dopiero w poniedziałek. Jeśli to nie za późno to mogę domek zwizytować;)

Posted

[quote name='malawaszka']Gusia i tak masz dużo na głowie - już znalazłam i teapot pojedzie

No to się cieszę, że się udało:)Ale jakby cos tam nie wyszło to od poniedziałku mogę jechać i sprawdzić.

Posted

Gusia to w ogole kazdemu pomoże...taka dobra dusza :loveu:

ciesze sie ze sie udalo kogos zalatwić, bo ja po dzisiejszym rajdzie przecenowym ;) o 18 padłam z nóg....i teraz siedze....ale ręce mam jeszcze sprawne ;)

Posted

No teraz są najlepsze przeceny bo są jeszcze różne rozmiary, potem to zostaną już tylko XXS i XXL ;) Ja też wczoraj wylądowałam poraz 3i w tym tyg na przecenach i do końca lipca będę jadła co najwyżej na śniadanie chleb z masłem a na obiad ziemniaki :) Portfel pusty :( Dobrze że mój psiak ma zamrożone porcje mięska, chrupasy i przysmaki chociaż :)A tak całkiem na marginesie :P Teo gdzie ten twój domek... Gdzieś się ukrył czy co?? :(

Posted

przeceny w pełni....taka prawda....chociaż nie wszystkie sklepy sie zdecydowały...te największe będą w lipcu ale tak jak pisała Wisełka gorzej będzie z rozmiarami....

moze my zrobimy taką promocję....Ziutka do ochrony firmy i Teoś gratis:diabloti: