Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dobra, Kreon dziś pojechał do domku.
Jak jeszcze pojedzie Teodor to ja będę pić trzy dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czyli - jeśli nic się nie zmieni - od czwartku zacznie się bardzo długi wekeend:drink1:

:crazyeye: nieeenooo...to mnie czeka detoks :diabloti:

gusia to przewspaniała wiadomość :multi::multi::multi:

to chyba same dobre wiadomości :loveu: dziewczyny....tyle sukcesów w ostatnim czasie...chyba będę ryczeć :placz: ale to ze szczęścia :lol:

Neigh...nie kłamałaś...chodzi o ten poruszający tekst na początku wątku Kreona :loveu:

Posted

o najnowsze foteczki to my sie bedziemy dopraszać jak już Teoś sie zadomowi :loveu::loveu::loveu: Gratuluje wyboru przewspaniałego psa :multi::multi::multi: i witamy w gronie dogomaniaków :evil_lol:

Posted

musze WAM powiedzieć że moja córka Kinga już go kocha:loveu: i czekamy na niego z utęsknieniem:multi: mój mąż podchodzi troche sceptycznie jak reszta świata:mad:ale wiem że też go pokocha troche póżniej niż MY ale lepiej pózniej niż wcale:lol::lol::lol:

Posted

[email protected] napisał(a):
mój mąż podchodzi troche sceptycznie jak reszta świata:mad:ale wiem że też go pokocha troche póżniej niż MY ale lepiej pózniej niż wcale:lol::lol::lol:

Albo się tak będzie ukrywał przed Wami :evil_lol:...

Posted

malawaszka napisał(a):
HA! Wy nie wiecie a ja wiem, że jutro poznam Nową Pańcię Teosia :loveu:

To wyściskaj ją od nas koniecznie;)
I opowiedz o wdzięczności, radości i że dzięki niej bezkarne pijaństwo będzie łaczyło Śląsk z Warszawą przez conajmniej kilka dni:multi::multi:

Posted

No to jeszcze rozliczenie:

W puli Teosia było 199 zł (u mnie 149 zł + 50 zł, które dostałam od Neigh).
Adze zrobiłam przelew za tymczas do 30.04 w kwocie 70 zł (potwierdzenie do wglądu)

Co oznacza, że mamy:
199 zł
-70 zł
= 129 zł

I tyle w puli Teosia jeszcze jest.
Chciałabym go jutro zabrać co by chłopaka wykąpać w Nizoralu.
Nic na 100% nie obiecuję ale będę się baaaaardzo starać....
Więc ewentualnie pula uszczupli się o koszt Nizoralu;)

Posted

I bardzo dobrze, że jest jakaś kasa, bo jak znam życie zaraz będzie na coś potrzeba.........

Malawaszko i zobacz, kto by pomyślał, że Ty będziesz osobiście poznawać Panią Teosia:-).

Ja tam Śląsk kocham od niepamiętnych czasów - już "mój" drugi pies tam jedzie:-)))