Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niunia!!!
Bardzo jestem Wam wdzięczna!!
Bardzo - wiesz dług wdzięczności i te sprawy....:cool3:

Wyściskaj Sebusia ode mnie i powiedz mu, że w takim razie zezwalam na Wasz związek;) No niech chłopak ma:lol:

Już Ci zaraz wszystko pisze na gg...........

Posted

gusia0106 napisał(a):
Niunia!!!
Bardzo jestem Wam wdzięczna!!
Bardzo - wiesz dług wdzięczności i te sprawy....:cool3:

Wyściskaj Sebusia ode mnie i powiedz mu, że w takim razie zezwalam na Wasz związek;) No niech chłopak ma:lol:

Już Ci zaraz wszystko pisze na gg...........

:roflt:no dobrze...chłopaczyna sie ucieszy :diabloti:
e tam dług....jak mojego dominatora na swieta brałaś to nie pytalaś o nic i nic nie chciałaś :calus: z przyjemnością spłacę 1% tego długu, który zaciągnęłam u Ciebie :evil_lol:

no i Teosia poznam :p

Posted

Z tym, że uprzedzam, że chłopak nie jest wykąpany:oops:
No i ten...teges....jak się go głaszcze to ma się brudne strasznie ręce zaraz:oops:

Nie zdążyłam go wykąpać bo nie przewidziałam, że kupowanie mieszkania jest takie czasochłonne....

Ale oprócz tego, że brudny, to Teoś jest chłopak pierwsza klasa:multi:

Posted

Aniu,
Teoś powinien być jutro u Ciebie najpóźniej koło 16. Cieszysz się?:cool3:

Ciociu Malawaszko, ma Ciocia może umowę adopcyjną gdzieś u siebie na Śląsku?
Jola oprócz Teośka ma jeszcze kocie niemowlęta wymagające karmienia co dwie godziny, w związku z czym do papierów - wożenia i przekazywania - nie ma totalnie głowy. Dałoby się radę załatwić to miejscowo?

Dobra, lecę zmienić tytuł wątku.....bo już się z tym transportem jakoś udało:multi:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Z tym, że uprzedzam, że chłopak nie jest wykąpany:oops:
No i ten...teges....jak się go głaszcze to ma się brudne strasznie ręce zaraz:oops:

Nie zdążyłam go wykąpać bo nie przewidziałam, że kupowanie mieszkania jest takie czasochłonne....

Ale oprócz tego, że brudny, to Teoś jest chłopak pierwsza klasa:multi:

to zupełnie jak moj Rufus ;) my damy rade :cool3:

Posted

czy ta kąpiel to zadanie dla mnie??????????? nie wiem czt mnie nie pogryzie choć to to pikuś gorzej wcisnąć go do KABINYY PRYSZNICOWEJ:oops::multi: JESZCZE TYLE GODZIN DO JUTRA 16 A MYŚLAŁAM ŻE RANO PÓJDZIEMY NA SPACEREK ale i tak już się ciesze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[email protected] napisał(a):
czy ta kąpiel to zadanie dla mnie??????????? nie wiem czt mnie nie pogryzie choć to to pikuś gorzej wcisnąć go do KABINYY PRYSZNICOWEJ:multi:

W zestawie jest kaganiec:evil_lol:
Aniu, jego kąpać to trzeba będzie na początku sądzę, że raz na dwa tygodnie bo ma chlopak łupież - pozostałość po bezdomności - i choć za kąpielami nie przepada, to jakoś udaje mu się je znieść mimo wszystko;)

Posted

Dziewczyny!

Jeszcze prośbę mam...:oops:
Tak jak pisałm wcześniej - dzisiaj wyjeżdżam - i wracam dopiero w poniedziałek późnym wieczorem. W Bieszczadkach dostęp do Internetu będę mieć mocno ograniczony, więc pliiiis, wyślijcie mi informację smsem czyi jak chłopak dojechał, czy był grzeczny czy niegrzeczny i w ogóle jak się ma:oops:

Mój numer to 510 833 888

Nie przewidziałam, że to nie ja będę odstawiac chłopaka do transportu, więc cała jegodokumentacja medyczna znajduje się u mnie. Aniu wyślij mi na PW swój adres - to prześlę Ci wszystko pocztą we wtorek.

No to znikam. Trzymam kciuki za podróż.
A wszystkich, którzy będą się z Teośkiem widzieć osobiście, proszę żeby go ode mnie mocno ucałować.:loveu:

Posted

no...nie jest źle...ja np. wcale nie kąpie Rufusa, bo nie znosi ani kąpieli (sam do wanny nie wskoczy za nic) ani podnoszenia na ręce (nawet na mnie warknął :shake:)....z takim tez da sie zyc ;) tylko ze ostatnio cos wchodzi na kanape jak jest sam w domu :mad:

Posted

przeglądałam znowu ......... Metro Zwierzyniec tragedia!!!!! spotkałam się kedyś z większymi tragediami ale to że te psy tak długo czekają mnie przeaża te młoda to jeszcze mają szanse ale te starsze wydaje się że nie:placz:TRAGEDIA po mimo....... pochwaliłam się że z wielkiej miłości mojej do Teosia wyszła adopcja to tak na forum może ludzie zaczną patrzeć psimi oczami świat i kochać je za to że są tak wierne za odrobine dotyku:lol:

Posted

dziewczyny podajcie mi nr konta coś wpłacę nie zawsze co mieśiąc ale postaram sie ide wreszcie spać bo wciągło mnie w dogomanie i ledwo patrze na gały dobranoc do jutra JUTRO O 16 BĘDZIE U MNIE TEOŚ jak narazie tyko 1 osoba gratuluje mi wyboru cała reszta uważa że jestem "szalona" bo adoptuje psa po przejściach

Posted

przeglądałam znowu ......... Metro Zwierzyniec tragedia!!!!! spotkałam się kedyś z większymi tragediami ale to że te psy tak długo czekają mnie przeaża te młoda to jeszcze mają szanse ale te starsze wydaje się że nie:placz:TRAGEDIA po mimo....... pochwaliłam się że z wielkiej miłości mojej do Teosia wyszła adopcja to tak na forum może ludzie zaczną patrzeć psimi oczami świat i kochać je za to że są tak wierne za odrobine dotyku:lol:

Aniu..biorąc Teosia bardzo dużo robisz :) dzisiaj się z nim widziałam i musze powiedzieć, ze ma chłopak urok :loveu: prawda jest taka ze kąpieli wymaga, bo z lekka w aucie od niego zajeżdzalo ;)

moze od razu opowiem co i jak :)

Teosia odebrałam od siostry i taty Agnieszki, u ktorej był na tymczasie. Jej tata dał kilka rad typu, ze nie lubi sie kąpac, czesac....powarkuje przy tym i przy misce chyba tez....Powiedział, ze wystarczy krzyknąć na niego i dalej robić swoje :roll:

byl w kagancu ale zaraz go zdjelismy:p....Teos odżył i zasadził sie na gołębia:evil_lol:

Potem tata go jeszcze pokazowo poczesał :roll: co wydawało mi się zbędnym stresem dla niego....

pojechaliśmy....Teoś stał całą drogę do Janek i dyszał to w lewe, to w prawe ucho :evil_lol:
Jak tylko dotarlismy do Janek zaczelismy z nim spacerować wiec mial okazje sie troche poruszac przed dluzsza drogą :) no i zalatwic porzadnie co też uczynił ;)

dalismy mu tez pic (obalił dwie miski wody) :evil_lol:
potem chodzilismy i chodzilismy...pstryknęłam kilka fotek kiepskiej jakosci telefonem wiec moze wkleje w wolnej chwili... jesli sie nadają ;)

Normalnie sie zaprzyjaznilismy w tak krótkim czasie.....juz tesknie :-(

a moja bestia mnie zbesztala bo Teos zostawil baaardzo odczuwalne slady na mnie ;)

aaa...no i jak go glaskalismy to sie okazalo ze ma niewielką narośl na prawym boku tak mniej wiecej na środku i mysle ze ta szczotka ktorą ma do czesania mogla o tę narośl zaczepiać :(
Widzialam takie narosle u ludzi ale moze powinien to obejrzec psi dermatolog :hmmmm:

Wydaje mi sie ze mógłby nieco zrzucic, bo sie mocno zaokrąglił ;)

Na koniec Teoś przesiadł sie do Joli do kombiaka, wiec mysle ze w tej chwili spokojnie sobie chlopak podrózuje :loveu:

aaa...i jeszcze jedno....smycz jest o wiele za krótka jak dla niego :shake: polecalabym pieciometrową rozwijaną....firma Flexi jest sprawdzona. Wiem, ze na allegro sprzedaje te smyczki bardzo miły pan :cool3:

Niom....to powodzenia Aniu :multi: gratuluje Ci ze będziesz miala wspaniałego, grzecznego pieska :loveu: wydaje mi sie ze wiecej sie z nim zdziala usmiechem i dobrym słowem a kiedy Ci zaufa (co mysle ze nastąpi szybko), to na pewno nie bedzie powarkiwania przy misce :p
Mam nadzieje, ze przy Tobie rozkwitnie i będzie mega szczęśliwy :loveu:
trzymam kciuki :p

Posted

DZWONIŁAM DO MAŁEJWAZKI TEODOR BĘDZIE NA 13 U MNIE JA MU KUPIE ODPOWIEDNIĄ SMYCZ MARTWI MNIE TYLKO TA KĄPIEL:placz: ŚMIERDZIELEK :pWEZNIEMY SIE ZA NIEGO:multi: I JUZ BĘDZIE PACHNIAŁ JAK DAM RADE TO ZROBIE TO DZIŚ WIECZÓR JUŻ JESTEM UMÓWIONA NA OGRÓDEK GDZIE WYKĄPIE GO POD SZLAŁCHEM ALE JAK BĘDZIE BARDZO GORĄCO:multi:ŻEBY NIE DOSTAŁ ZAPALENIA PŁUC:roll:

Posted

DZWONIŁAM DO MAŁEJWAZKI TEODOR BĘDZIE NA 13 U MNIE JA MU KUPIE ODPOWIEDNIĄ SMYCZ MARTWI MNIE TYLKO TA KĄPIEL:placz: ŚMIERDZIELEK :pWEZNIEMY SIE ZA NIEGO:multi: I JUZ BĘDZIE PACHNIAŁ JAK DAM RADE TO ZROBIE TO DZIŚ WIECZÓR JUŻ JESTEM UMÓWIONA NA OGRÓDEK GDZIE WYKĄPIE GO POD SZLAŁCHEM ALE JAK BĘDZIE BARDZO GORĄCO:multi:ŻEBY NIE DOSTAŁ ZAPALENIA PŁUC:roll:

to juz niedługo :multi:
rozumiem co czujesz...tez zawsze mialam psy, ktore stroniły od wody :shake:
moze na poczatku przy asyście? zeby ktos go przystrzymał a Ty bedziesz myla :)
on nie jest agresywny....raczej ostrzega ale kaganiec nie zaszkodzi bo w koncu na razie Was nie zna i moze to byc dodatkowy stres dla niego wiec nie wiadomo jak zareaguje...

w kazdym razie fajne jest to ze on nawet jak nie bardzo chce cos zrobic (np. wskoczyc dosc wysoko do bagaznika kombiaka), to i tak jak sie do niego przemówi to sie chłopak na to godzi :loveu: kochany jest :loveu:

na pewno pieknie się nim zajmiesz i wyprowadzisz "na ludzi" ;)

Posted

Aniu dziś to możesz go przetrzeć ścierką namoczoną w wodzie z odrobiną octu - syfek zejdzie a kąpiel można odłożyć na za kilka dni lub jutro bo dzisiaj to on ma już wystarczająco dużo stresu - sami nowi ludzie dookoła