Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem.........przepraszam, ale Tepsa mon amour chciała uparcie wmówić mi, że nei umiem komputera uruchomić.........tiaaaa

Matko i córko.......Teoś to mnie do domu wpędzi. A Pani hmmmm - rozumiem jej sympatię do Gameboy, ale w końcu nie gryziemy:-)

Posted

Neigh napisał(a):
A ja właśnie nie.......dlatego siedzę cicho, żeby czarnowidztwa nie uprawiać.......ale troszke to już długo trwa i mam nerwy zszargane.......

Coś w tym jest........... :roll:

Posted

A ja właśnie nie.......dlatego siedzę cicho, żeby czarnowidztwa nie uprawiać.......ale troszke to już długo trwa i mam nerwy zszargane.......

Posted

No niestety ja nie mam nic do napisania. Myślę, że najbardziej odpowiednim tekstem w tym miejscu jest:
1.trzeba zapłacić za następny miesiąc za tymczas, w niedzielę minął termin
2. sprawdzić co z karmą i ostro wziąć się za szukanie domu

I przestać sobie robić nadzieje - straciłyśmy już na nie dobre 3 tygodnie.

Malawaszko, czy Teoś ma allegro? Bardzo poproszę o te ładne zdjęcia Teo do mnie na cito. Miałam awarię i zdjęcia mi wcieło......

Posted

Malawaszka pewnie ma zdjęcia - będę żebrać:-)

Sprawa wygląda tak - podjechać do potencjalnej chętnej nie można, bo sobie nie życzyła wizyt nikogo poza Gameboy. Zadzwonić nie można, bo nie mamy jej numeru telefonu. Ona wczoraj rano dostała numer Gusi od Gameboy, ale nie zadzwoniła do tej pory.

Moim zdaniem, jeśli ktoś od blisko 3 tygodni jest zdecydowany na psa, ciut dziwnym się wydaje, że nie znalazł chwilki czasu by psa poznać. Mało kto decyduje się na adopcję w ciemno. Ale w sumie tej Pani sprawa. Ja rozumiem, że ludzie są ostrożni - nie chcą wpuszczać obcych, dawać numeru tel itp........Ale z drugiej strony...........troszkę to jednak przesada.

Poza tym wyobraźcie sobie kontakt PO adopcyjny, skoro przed jest praktycznie niemożliwy.......

Posted

Wiselka super..........tylko ze Teoś nie ma 7-8 lat, tylko 5:-). Potwierdzone przez badania. Warto mu to zmienic, bo ludzie się boją starszych psów........nie wiedzieć czemu.

I wielgachne dzięki:-)

Posted

Niedobrze:(

On był na tyle oceniany, na początku - ale dwóch wetów podczas badania oceniło jego bebechy:-). Ich przebieg maks 5 lat. Chłopak tylko tak wyglądał......

Posted

Wisełka napisał(a):
NA alegratka zmieniłam.
W metrze się nie da, ale napisałam do nich...... może zmienią :roll:

Jest jak jest:-) Baaardzo te zdjęcia poproszę.........zaraz muszę zmykać i mnie już nie będzie.....( dzisiaj:-) ). Moja przyjaciólka co za gramanicą mieszka przyjechała.........także za jutrzejszą formę też nie ręcze;-)

Posted

Dostałam smsa......
"Piszę do pani w sprawie teodora, jestem zainteresowana adopcą tego psa, czy jest możliwość przewiezienia Teodora do Katowic"?

Zadzwonie do Pani, a co;)
Jakby co to coś wykombinujemy z transportem, nie?

Posted

Zadzwoniłam i.................

DZIEWCZYNY!
Pani chce Teodora!
Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia!

Zgadza się na przedadopcyjną, wie o kostracji i ogólnie jest suuper!

Wszystko wskazuje na to, że Teoś zamieszka w Katowicach:cool3::cool3::cool3:

Dogomaniacy z Katowic! - macie kogoś, kto pojechał by na przedadopcyjną???????

POTRZEBNY TRANSPORT WARSZAWA - KATOWICE od poniedziałku 28.04 Pani czeka na Teośka z utęsknieniem!! (tak powiedziała ;) )

Posted

O ranyyyyyyyyyyy, aż łzy mi w oczach stoją!
Nie płacz, nie płacz, nie wyj!!!! Jestem w pracy!! Nie wolno mi!!

Ależ wieści i jaka ekspresowa reakcja na ogłoszenie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kochane moje!!! Ale akcja!!! :loveu: ja pojadę do Katowic bo mam bliziutko :loveu::loveu::loveu: no i chętnie poznam przyszłą Panią Teodorka i potem będe miała na niego oko :loveu: żeby się udało :kciuki: mogę się umówić z Panią na sobotę lub niedzielę najlepiej bo teraz siedze na wsi :roll: