Wisełka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hmmmmmmm, no to nie pozostaje nam nic innego jak dalej czekać :roll: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jestem.........przepraszam, ale Tepsa mon amour chciała uparcie wmówić mi, że nei umiem komputera uruchomić.........tiaaaa Matko i córko.......Teoś to mnie do domu wpędzi. A Pani hmmmm - rozumiem jej sympatię do Gameboy, ale w końcu nie gryziemy:-) Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 biedna GameBoy wszyscy teraz na Nią napierają :calus: czekamy cierpliwie nadal i trzymamy :kciuki: Quote
Wisełka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Neigh napisał(a):A ja właśnie nie.......dlatego siedzę cicho, żeby czarnowidztwa nie uprawiać.......ale troszke to już długo trwa i mam nerwy zszargane....... Coś w tym jest........... :roll: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A ja właśnie nie.......dlatego siedzę cicho, żeby czarnowidztwa nie uprawiać.......ale troszke to już długo trwa i mam nerwy zszargane....... Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 buuu tysiąc razy zagladałam dzisiaj i umieram z nerwów :oops: napiszcie cokolwiek kochane moje :modla: Quote
Neigh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No niestety ja nie mam nic do napisania. Myślę, że najbardziej odpowiednim tekstem w tym miejscu jest: 1.trzeba zapłacić za następny miesiąc za tymczas, w niedzielę minął termin 2. sprawdzić co z karmą i ostro wziąć się za szukanie domu I przestać sobie robić nadzieje - straciłyśmy już na nie dobre 3 tygodnie. Malawaszko, czy Teoś ma allegro? Bardzo poproszę o te ładne zdjęcia Teo do mnie na cito. Miałam awarię i zdjęcia mi wcieło...... Quote
Asiaczek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 O, matko, a juz się tak dobrze zapowiadało... Ja w maju wpłacę parę złotych, ale to dopier w maju... Pzdr. Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Neigh, ja nie mam tych zdjęć. Ani w domu, ani w pracy. Pani do mnie nie dzwoniła, choć ma mój telefon od wczorajszego ranka...... Quote
Neigh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Malawaszka pewnie ma zdjęcia - będę żebrać:-) Sprawa wygląda tak - podjechać do potencjalnej chętnej nie można, bo sobie nie życzyła wizyt nikogo poza Gameboy. Zadzwonić nie można, bo nie mamy jej numeru telefonu. Ona wczoraj rano dostała numer Gusi od Gameboy, ale nie zadzwoniła do tej pory. Moim zdaniem, jeśli ktoś od blisko 3 tygodni jest zdecydowany na psa, ciut dziwnym się wydaje, że nie znalazł chwilki czasu by psa poznać. Mało kto decyduje się na adopcję w ciemno. Ale w sumie tej Pani sprawa. Ja rozumiem, że ludzie są ostrożni - nie chcą wpuszczać obcych, dawać numeru tel itp........Ale z drugiej strony...........troszkę to jednak przesada. Poza tym wyobraźcie sobie kontakt PO adopcyjny, skoro przed jest praktycznie niemożliwy....... Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 W takim razie ruszamy z ogłoszeniami: http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=852 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1227463_teodorek_znaleziony_na_ulicy_szuka_domu.html Quote
Neigh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wiselka super..........tylko ze Teoś nie ma 7-8 lat, tylko 5:-). Potwierdzone przez badania. Warto mu to zmienic, bo ludzie się boją starszych psów........nie wiedzieć czemu. I wielgachne dzięki:-) Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hmmmmm... ja z tekściku z allegro to skopiowałam. Na stronie metra to chyba nie da się poprawić :shake: Quote
Neigh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Niedobrze:( On był na tyle oceniany, na początku - ale dwóch wetów podczas badania oceniło jego bebechy:-). Ich przebieg maks 5 lat. Chłopak tylko tak wyglądał...... Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Trudno, zobaczymy.... Wczoraj jak Mysza pokazała się w gazecie miałam w jej sprawie z 10 telefonów. Fakt, że tylko dwa nadające się do rozmowy ale zawsze;) Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 NA alegratka zmieniłam. W metrze się nie da, ale napisałam do nich...... może zmienią :roll: Quote
Neigh Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wisełka napisał(a):NA alegratka zmieniłam. W metrze się nie da, ale napisałam do nich...... może zmienią :roll: Jest jak jest:-) Baaardzo te zdjęcia poproszę.........zaraz muszę zmykać i mnie już nie będzie.....( dzisiaj:-) ). Moja przyjaciólka co za gramanicą mieszka przyjechała.........także za jutrzejszą formę też nie ręcze;-) Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wysłałam zdjęcia na maila którego podałaś :p Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 To Ty pij Aga pod te adopcje co to są nam ciężarem:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dostałam smsa...... "Piszę do pani w sprawie teodora, jestem zainteresowana adopcą tego psa, czy jest możliwość przewiezienia Teodora do Katowic"? Zadzwonie do Pani, a co;) Jakby co to coś wykombinujemy z transportem, nie? Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzwonić, dzwonić :) Skoro pyta już o transport to może bardziej chętna niż inni :) Pamiętaj plisss żeby zapytać skąd wie o Teośku :p Quote
gusia0106 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Zadzwoniłam i................. DZIEWCZYNY! Pani chce Teodora! Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia! Zgadza się na przedadopcyjną, wie o kostracji i ogólnie jest suuper! Wszystko wskazuje na to, że Teoś zamieszka w Katowicach:cool3::cool3::cool3: Dogomaniacy z Katowic! - macie kogoś, kto pojechał by na przedadopcyjną??????? POTRZEBNY TRANSPORT WARSZAWA - KATOWICE od poniedziałku 28.04 Pani czeka na Teośka z utęsknieniem!! (tak powiedziała ;) ) Quote
Wisełka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 O ranyyyyyyyyyyy, aż łzy mi w oczach stoją! Nie płacz, nie płacz, nie wyj!!!! Jestem w pracy!! Nie wolno mi!! Ależ wieści i jaka ekspresowa reakcja na ogłoszenie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kochane moje!!! Ale akcja!!! :loveu: ja pojadę do Katowic bo mam bliziutko :loveu::loveu::loveu: no i chętnie poznam przyszłą Panią Teodorka i potem będe miała na niego oko :loveu: żeby się udało :kciuki: mogę się umówić z Panią na sobotę lub niedzielę najlepiej bo teraz siedze na wsi :roll: Quote
Recommended Posts