Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

takiego psa szukałam już długo przeglądam metro ale nie mogłam się zdecydować przy teodorze to był impuls tyle że ja mam młodsze dzieci Kinga 6 lat Natalka 6 m miesięcy boje się tylko tego że jak dzidziuś zrobi gwałtowny ruch to pies odbierze to jako atak oczywiście nie bedzie opcji że one sa z nim same ale moge czegoś nie dopilnować mam nadzieje że tak nie będzie i to tylko urojenia przez media które wciąż podają że jakiś tam pies zagryzł dziecko;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo witam Aniu na dogo :loveu::multi::multi::multi: zadzwonię do Ciebie w poniedziałek i się umówimy na spotkanko ok? ale się cieszę, że już jesteś na dogo - uwielbiam takie adopcje i trzymam :kciuki: żeby wszystko się udało :loveu:

Posted

[email protected] napisał(a):
a kiedy chciałabyś się spotkać? rozumie że chcesz sprawdzić warunki jakie będzie miał psiór:lol:

w tej sytuacji wizyta przed adopcyjna wygląda zabawnie :lol: no ale poznać się nie zaszkodzi :-) ja mam nadzieję poznać kiedyś Teodora :loveu::loveu::loveu: w końcy tyle miesięcy go już kocham a jeszcze nie widziałam a te ciotki warszawskie ;):evil_lol: skąpią zdjęć więc jak Teo już tu będzie to ja muszę go zobaczyć :loveu:

Posted

Nie denerwuj sie, Aniu (latwo powiedziec!). Wiem, ze taki pies to wielka niewiadoma, ale przede wszystkim to wielkie szczescie. Wiem, co mowie, wzielam ze schroniska dwa dorosle psy. Zobaczysz, kazdy dzien z Teosiem przyniesie ci tyle radosci i przezyc nieporownywalnych z niczym, co dotad przezylas. Bedzie cudownie. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Teoś jest teraz w domu tymczasowym - już od trzech miesięcy prawie...
W umowie adopcyjnej jest mowa o dbanie o zdrowie psa, zapewnienie mu dachu nad głową, karmienie, nie oddawanie osobom trzecim, kastracji....i to chyba wszystko z rzeczy najważniejszych;)

Posted

Dokładnie - osoba podpisująca umowę zobowiązuje się do dbania o psa, karmienia, lecznia ( tfu, tfu ), że nie będzie go trzymać na łańcuchu.
A gdyby się okazało, że nie moze dalej się psem opiekować najpierw zawiadomi nas.
Mówiąc krótko pies nie trafi na ulicę czy do schroniska.
Jest też mowa o nie rozmnażaniu psa ( ale tu akurat to już nie aktualne):-)

Posted

Dobra, Kreon dziś pojechał do domku.
Jak jeszcze pojedzie Teodor to ja będę pić trzy dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czyli - jeśli nic się nie zmieni - od czwartku zacznie się bardzo długi wekeend:drink1:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dobra, Kreon dziś pojechał do domku.
Jak jeszcze pojedzie Teodor to ja będę pić trzy dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czyli - jeśli nic się nie zmieni - od czwartku zacznie się bardzo długi wekeend:drink1:

No dokładnie, jak Teoś szczęśliwie dotrze do swojego nowego domku to jak jw:-)

Posted

na tych fotkach z lutego wyglądał okropnie wręcz przerazająco:crazyeye:natomiast teraz te z metro to widać że psisko doszło do siebie:multi::multi::multi: na całe jego szczęscie;) a tych co próbowali przyciąć mu uszy sama skróciłabym o głowe:mad::diabloti:

Posted

Być może ktoś uznał, że jak przerobi uszy, to będzie fajniej wyglądał i się lepiej sprzeda......

A ostatnie zdjęcia, brak innych - to są na stronie 106 - post 1052.

A tak w ogóle to ja poproszę Paulinę ( tę co mu zdjęcia robiła ) i nagrała całą sesję na płytkę........Jak nie zdązymy do środy/czwartku to doślemy mu na nową drogę w prezencie:-)