[email protected] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 z mojej strony oki :loveu: :loveu: nie wiem jak odebrała mnie malawazka?:thinkerg: teraz prosze o konkretny dzień przybycia teosia i moge zaczac odliczac:multi::multi::multi::multi: Quote
gusia0106 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Pani Aniu, konkrety - znaczy czy tojutro czy pojutrze - będę znała jutro późnym popołudniem i od razu dam znać;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tak króciutko bo weszłam do domu i padłam na pysk :oops: Ania - co było w tym soczku??? :mad::lol: Generalnie wszystko OK - Teoś może się pakować ;) Quote
_beatka_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 o nie!malawaszka czyżbyś zaczęła świętowanie z procentami przed przyjazdem Teosia do nowego domu?:cool3: Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hahah nie nie - samochodem byłam u Ani :lol: Quote
[email protected] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 zapomniałam wam powiedzieć że Teoś będzie miał współ lokatorke FIONE świnke morską:lol: która jest bardzo przyjazna i towarzyska myśle że znajdą wspólny język:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 gusia0106 napisał(a):Dobra, Kreon dziś pojechał do domku. Jak jeszcze pojedzie Teodor to ja będę pić trzy dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli - jeśli nic się nie zmieni - od czwartku zacznie się bardzo długi wekeend:drink1: Nasze dobre mysli pomogły Kreonowi... A i Teodorkowi tez pomoga, juz odliczamy... No i czekamy na pierwsze fotki Teodorka w Nowym Domu. Pzdr. Quote
[email protected] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kreon traił do dobrego domku??:roll: Quote
[email protected] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 malawaszka napisał(a):tak króciutko bo weszłam do domu i padłam na pysk :oops: Ania - co było w tym soczku??? :mad::lol: Generalnie wszystko OK - Teoś może się pakować ;) tak na marginesie to w soczku nie było wkładki bo ten soczek piła córcia:shiny: Quote
[email protected] Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 odliczam......odliczam............ i czas stoi w miejscu!!!!!!!:mad: jeszcze 1 dniówka i ........... Teodor będzie ze nami:multi: Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
[email protected] Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ide kupić michy karme żeby tylko nie było tak że on przestanie jeść z tęsknoty:placz: bo wtedy się załamie!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Pani Aniu, niech się Pani nie martwi;) Na pewno wszystko będzie w porządku;) Quote
[email protected] Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Apropos nie jestem żadna pani Anka i tyle;) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ... no to i niedługo tytuł tego wątku może ulec zmianie, prawda?:lol: Ale ja się ni a nic nie cieszę;), żeby nie było, że zapeszyłam...:shake: Pzdr. Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 No ja tak od razu chciałam po imieniu ale przez telefon rozmawiałyśmy na "Pani":oops: No to Aniu, się nic nie martw, się chłopak do Was szybko przyzwyczaji;) Quote
malawaszka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dziewczyny a co Teoś je teraz? Może dobrze by było, jakby Ania kupiła chociaż na początek to samo, żeby nie było sensacji żołądkowych:razz: Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Mhm... Teoś je teraz suchą karmę - ale zabijcie mnie - nie pamiętam jaką.... Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 UWAGA!!!!! Potrzebna pomoc transportowa!! Sytuacja wygląda tak: - wiem już, że Teoś do Katowic jedzie jutro rano - wyjazd z warszawy między 9 a 11, szczegóły będę znała wieczorem - ja dzisiaj o 18 wyjeżdżam, więc potrzebny jest ktoś, kto jutro rano odbierze Teośka z Muranowa (tam przebywa czasowo bo Aga musiała wyjechać) i zawiezie go do Janek i tam przekaże Joli - a także potrzebny ktoś, kto odbierze go po trasie gdzieś w okolicach Katowic i odwiezie do Ani do domu Quote
malawaszka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No to ja mogę być tą drugą osobą, która odbierze na trasie i odtransportuje do Ani :loveu::multi::multi::multi: Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Kochana:calus::loveu: Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć:B-fly: Boska jesteś, wiesz?:loveu::loveu: Jola w zależności od tego o której wyjadą z Wawy będzie w Katowicach między 13 a 15. Przekażę jej kontakt do Ciebie, dobrze? I poproszę żeby zadzwoniła tak ze 40 minut przed dojazdem. Będzie dobrze? A Tobie na priv wysyłam telefon do Joli. No to jeszcze tylko Warszawa.... No to jak Warszawiacy? Kto dowiezie Teośka do Janek?????????????????? Quote
malawaszka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 tak - 40 minut wcześniej będzie jak najbardziej ok - ja sobie zadzwonię dzisiaj jeszcze do Joli, żeby się ugadać w którym miejscu się spotkamy - ah jak się cieszę - poznam Teodora :loveu::loveu::loveu: aż mnie zatchło :oops::lol: Quote
gusia0106 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 malawaszka napisał(a):tak - 40 minut wcześniej będzie jak najbardziej ok - ja sobie zadzwonię dzisiaj jeszcze do Joli, żeby się ugadać w którym miejscu się spotkamy - ah jak się cieszę - poznam Teodora :loveu::loveu::loveu: aż mnie zatchło :oops::lol: Ostrzegam, że możesz sią zakochać od pierwszego wejrzenia:cool3: Taki z niego przystojniak:cool3: Quote
Recommended Posts