Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dobra, Kreon dziś pojechał do domku.
Jak jeszcze pojedzie Teodor to ja będę pić trzy dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czyli - jeśli nic się nie zmieni - od czwartku zacznie się bardzo długi wekeend:drink1:

Nasze dobre mysli pomogły Kreonowi...
A i Teodorkowi tez pomoga, juz odliczamy...
No i czekamy na pierwsze fotki Teodorka w Nowym Domu.
Pzdr.

Posted

malawaszka napisał(a):
tak króciutko bo weszłam do domu i padłam na pysk :oops: Ania - co było w tym soczku??? :mad::lol:

Generalnie wszystko OK - Teoś może się pakować ;)

tak na marginesie to w soczku nie było wkładki bo ten soczek piła córcia:shiny:

Posted

UWAGA!!!!!

Potrzebna pomoc transportowa!!

Sytuacja wygląda tak:
- wiem już, że Teoś do Katowic jedzie jutro rano - wyjazd z warszawy między 9 a 11, szczegóły będę znała wieczorem

- ja dzisiaj o 18 wyjeżdżam, więc potrzebny jest ktoś, kto jutro rano odbierze Teośka z Muranowa (tam przebywa czasowo bo Aga musiała wyjechać) i zawiezie go do Janek i tam przekaże Joli

- a także potrzebny ktoś, kto odbierze go po trasie gdzieś w okolicach Katowic i odwiezie do Ani do domu

Posted

Kochana:calus::loveu:
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć:B-fly:
Boska jesteś, wiesz?:loveu::loveu:
Jola w zależności od tego o której wyjadą z Wawy będzie w Katowicach między 13 a 15. Przekażę jej kontakt do Ciebie, dobrze? I poproszę żeby zadzwoniła tak ze 40 minut przed dojazdem. Będzie dobrze?

A Tobie na priv wysyłam telefon do Joli.

No to jeszcze tylko Warszawa....

No to jak Warszawiacy?
Kto dowiezie Teośka do Janek??????????????????

Posted

tak - 40 minut wcześniej będzie jak najbardziej ok - ja sobie zadzwonię dzisiaj jeszcze do Joli, żeby się ugadać w którym miejscu się spotkamy - ah jak się cieszę - poznam Teodora :loveu::loveu::loveu: aż mnie zatchło :oops::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - 40 minut wcześniej będzie jak najbardziej ok - ja sobie zadzwonię dzisiaj jeszcze do Joli, żeby się ugadać w którym miejscu się spotkamy - ah jak się cieszę - poznam Teodora :loveu::loveu::loveu: aż mnie zatchło :oops::lol:

Ostrzegam, że możesz sią zakochać od pierwszego wejrzenia:cool3:
Taki z niego przystojniak:cool3: