Jump to content
Dogomania

Jamnisiowata Gambi z Krzyczek. MOCZNICA po operacji! HELP!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

Sunia została wyrwana z rąk oprawców-czyli pracowników schronu w K.oraz w ostatniej chwilii uratowana przed zagryzieniem .
Dzika i agresywna suka trzymała malutką już za gardło.

GAMBI przyjechała do mnie w niedzielę.Była cała zapchlona ,niemiłosiernie głodna ,z kłopotami jelitowymi i silnymi wymiotami.Sytuacja została opanowana .Jednak niestety Gambi jest w ciąży i niedługo moze byc rozwiązanie.
Powiem szczerze .Mam 4 psiaki z Celestynowa na tymczasie,2 zabłąkane ,psiaka z usunietym okiem i swoje 4 psy i dwa koty.Razem jest 13 zwierzaków.
Nie moge zapłacic nawet złotówki ,ponieważ mnie po prostu teraz nie stac nawet na wizyte u weta.:shake::shake:
Bardzo prosze o pomoc w opłaceniu sterylki aborcyjnej oraz kosztów zwiazanych po sterylizacji (kołnierz i antybiotyki po zabiegu.
Sprawa jest pilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstepnie umówiłam sunie na piątek na sterylizacje aborcyjną.
Kto moze pomóc podam nr konta na pv.
Bardzo proszę pomóżcie suni.
Beata

aktualnie
Gambi po krwotoku operacyjnym dostała mocznicy w wyniku niedokrwienia nerek
Leczenie w toku - mamy nadzieję że choroba się cofnie
potrzebana pomoc finansowa

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunie zapisałam na piątek do kliniki na Żytnią .Od kilku lat leczę tam wszystkie swoje psy i kotki oraz inne bidy.Dr.Mularczyk określił koszt sterylizacji od 300- 350 zł.Droższa jest sterylka aborcyjna.Koszt antybiotyków to circa 20 zł razy 3-4 dni.Z opieki w tej klinice jestem bardzo zadowolona i oddaje zwierze zawsze na zabieg mając całkowite zaufanie do tamtejszych lekarzy.

Posted

Ziutka napisał(a):
Nikt tutaj nie zagląda :shake:

Będziemy zaglądać, będziemy.

Zrobię bazarek, zawsze trochę grosza wpadnie. Ale niestety najpierw musi dojść do mnie towar z allegro, więc bazarek na dniach, nie dzisiaj.

Posted

Witam,
nie mam czasu na czytanie postow...:oops:, przepraszam.

Zostalo troche pieniazkow od Tiny, dla ktorej zrobilam bazarek a znalalz jej sie dom.
Czy piemiazki nadal potrzebne?

Jesli tak, to na jakie konto przeslac?

dziekuje...

Posted

Kochane cioteczki przepraszam ,że nic nie pisałam co u Gambi z Krzyczek ale w pracy bilans w domu mala zgraja 13 pyszczków do wymiziania i cały czas bieganina ze sciereczką za szczeniakami w celu sprzatania siku.
Wiec sorry ale Gambi na razie nie może miec sterylki .Kiedy poszłam z nia nastepnego dnia do weta on stwierdził początek cieczki .Z uwagi na fakt ,ze u mnie same psiaki i jedna sunia Gambi musiała dostac zastrzyk hormonalny na zatrzymanie cieczki.Poniewaz wet zastrzegł sobie ,ze za m-c musi byc wysterylizowana ,bo mogą wystapic komplikacje -ropomacicze zobowiazałam sie ją ze sunia na 100% zostanie wysterylizowana.Dziękuję dziewczynom ,które wpłaciły pieniązki na konto sterylki.
Wpłaty dotarły chociaz z powodu łaczenia sie banku BPH z PKO SA nie mogłam dotrzec do wpłat a teraz sama nie mam wgladu do konta.
Mam dobre wiadomosci .Sunia interesuje się Pani z Łomży .Prowadzimy korespondencje e-mailową.Gambi jest bardzo grzeczną psinką nie sprawiająca żadnych kłopotów ,oprócz jednej wady -syndromu schroniska ,zżeranie każdego świństwa na spacerze oraz jak się tylko głośniej cokolwiek powie kuli ogon pod siebie i siusia ze strachu pod siebie.
Trzymajcie kciuki za sterylkę oraz za jej nowy domek do którego najprawdopodobniej pojedzie po swietach.
Dzięki za wszystko i przepraszam za brak informacji
Beata