gamoń Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Gambi -kochana sunia szuka domu.Jej dom ma byc jej azylem.Ma byc w nim szczęśliwa ,ma byc w nim kochana .Można powiedziec ,że w tej rodzinie ma byc prawie na pierwszym miejscu.ma byc czlonkiem rodziny na dobre i na złe.Sunia na to zasługuje .Jest bardzo mądra ,posłuszna ,karna i wierna .Kocha człowieka i okazuje swoje uczucia na każdym kroku. Sunię zaszczepiłam na wsciekliznę ,ponownie odrobaczylam.Jest gotowa do adopcji. Ps.w sobotę była z nami na działce .Była bardzo szczęśliwa ,że może pobiegac .BARDZO SIE PILNOWAŁA. Quote
gamoń Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dziękujemy ślicznie cioci Oli za podnoszenie Gambi.W długi weekend Gambi była z nami przez 3 dni na działce a wczoraj dostała nowa obrożkę z adresówką .Pięknie wygląda ze srebrnym serduszkiem .Sunia się pilnuje ale czasami włącza jej sie spieprzacz ,więc musiałam jej kupić adresówkę tak na wszelki wypadek.Może wieczorkiem wstawię zdjecia Quote
gamoń Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ja najbardziej kocham jamniorkowate a szczegolnie uwielbiałam mojego Gamonia (14 latka ,który opuścił mnie 13.01.2008r ) Quote
Ola164 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja też zjamniczona jestem.... 28.08.07 odeszła moja jamniczka Hapi (avatar) :( Quote
Ziutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ola164 napisał(a):Gambisiu hopamy po domek :) Taakk...hopamy najwyżej jak się da ;) Quote
Recommended Posts