Jump to content
Dogomania

Jamnisiowata Gambi z Krzyczek. MOCZNICA po operacji! HELP!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
Mogę tylko podniesc.

Ja niestety też :-( i robię to codziennie ale domku jak nie było widać tak nie widać :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
czy ktos zna odpowiedz na to pytanie? bo tak hopac to sobie mozemy...

no właśnie czekam na odpowiedź ale cisza :cool1:

Posted

Ja szczerze powiem - nie wiem gdzie ma porobione ogłoszenia. Ja niestety ze względu że nie robiłam tego nigdy nie umiem tego zrobić. Mama chora :-(, a u mnie nie chodząca Lucy z Ostródy :-(. Z Gambi też trzeba iśc do weterynarza bo coś się dzieje z jej sierścią... Tak jakby zmieniała kolor :crazyeye:. Trochę się drapie i ma takie zakola w niektórych miejscach jakby zupełnie blakła... Jesli możecie to proszę, powstawiajcie gdzie się da...
Mój nr to 508089603 Agnieszka
Mamy 505078763 Beata.
Po długim weekendzie przejdziemy się do Dembele
A poki co to dziewczynka zdrowa, szalona i łobuzuje :eviltong:

Posted

Czy ktoś mi pomoże i streści trochę wiadomości o Gambi? Sorry ale mam urywanie głowy od kilku dni i jeszcze pare dni z różnymi zajęciami i nie mam czasu kopać wątku. Namiary mam bo są jak widzę podane. Ale tak w paru zdaniach wiek suczeńki w skrócie jej historia itp. Ja to ułożę sobie. Nie wiem ale z tego co przeglądałam ona nie ma allegro - to jej zrobię. No chyba ze się mylę.

I może linki do postów gdzie są jej zdjęcia

Posted

To Gambi w ostatnią sobotę na działce .Już bardzo się pilnuje.Jest małym żarlokiem.Jest spokojną ,lubiącą się bawic z psami i z piłeczką i z ludźmi sunią.W domu zachowuje czystośc.Uwielbia spac na łózeczku ,bardzo lubi koty,jest super przytulaśna i całuśna.Sunia ma około 2 latek ,zabrana ze schronu w Krzyczkach -groziło jej zagryzienie.Psiak ma same zalety .Tyle o suni a teraz fota