gamoń Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dzwoniła kuzynka zainteresowanej ,ponieważ chetna osoba nie miała nic na karcie telefonicznej.Otrzymała mojego e-maila i ma mój nr telefonu ale od soboty się ze mną nie skontaktowała,To chyba jednak nie jest ten dom .Wprawdzie to jest moje osobiste wrażenie. Gambi miewa się świetnie .Była z nami na weekend na działce i ugryzła cioteczkę w łydkę ,bo weszła na teren działki bez zaproszenia:eviltong: Quote
Ola164 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No tak... Tereny trzeba bronić! :loveu: Ja mam tabliczkę: "Uwaga! Pies psychopata!".... :D Quote
gamoń Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Gambi w niedzielę .Nikt do tej chwili nie zadzwonił:shake: Quote
Isadora7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Skończyło się allegro Gambi ostatniego dnia miała 5 obserwatorów. Czy coś się zmieniło? Wznawiać aukcję? Quote
gamoń Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Nikt w sprawie Gambi nie wykonał telefonu.Pani z Krakowa ani nie napisała e-maila ani nie zadzwoniła. Poproszę wznowic allegro. Dziękuję w imieniu Gambusi. Quote
gamoń Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [URL=http://img118.imageshack.us/my.php?image=dsc01781kg9.jpg][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/6955/dsc01781kg9.th.jpg[/IMG][/URL] Gambi na działce ze swoimi przyjaciółmi. Quote
Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hopaj meleńka po domek....gdzieś musi być :roll: Quote
Ziutka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ola164 napisał(a):Takie cudo a tyle już czeka... :roll::( Niedługo będzie już 6 miesięcy jak czeka...i NIC :shake: :-( Quote
gamoń Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Cieszę się ,że jest ktos kto pamięta Gambi z Krzyczek. Gambi ma dom u Nas.Chyba że człowiek anioł zabrałby ją do siebie ale raczej taki też nie spełni moich wymagań. Sunia jest zdrowa świetnie dogaduje się z moimi psami i bardzo ją kocham Quote
kasia_r Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 gamoń napisał(a):Cieszę się ,że jest ktos kto pamięta Gambi z Krzyczek. Gambi ma dom u Nas.Chyba że człowiek anioł zabrałby ją do siebie ale raczej taki też nie spełni moich wymagań. Sunia jest zdrowa świetnie dogaduje się z moimi psami i bardzo ją kocham Och!!! Gamonie o złotych sercach :loveu::loveu::loveu: i mieszkaniu z gumy :evil_lol: Serdecznie pozdrawiamy i trzymamy kciuki Quote
Recommended Posts