gamoń Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Gambi jest już po sterylce.Wprawdzie bardzo krwawiła i musiala zostac kolka godzin w klinice na obserwacji .O 21.00 mam ją odebrac z kliniki. Teraz musi dochodzic do zdrowia, Prosze o kciuki.Z finansami do końca nie wiem .Musze wejsc na konta i sprawdzic. Quote
gamoń Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Cioteczki teraz rozliczenie . Worel/Anuka1-48 Argat -20 kasia_ r Jomar-50 madzia828-30 mimiś-30 _________ 208 zl Do zapłaty za sterylizację i kubraczek 250zl. Quote
kasia_r Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gamoń napisał(a):Cioteczki teraz rozliczenie . Worel/Anuka1-48 Argat -20 Katarzyna R ale nie znam nicku-30 Jomar-50 madzia828-30 mimiś-30 _________ 208 zl Do zapłaty za sterylizację i kubraczek 250zl. beznickowiec, to ja! kasia_r ;) a mogę prosić o zmianę na nicka. Dziękuję i pozdrwaiam was dziewczyny, Kasia Quote
gamoń Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Cioteczki nie chciałam pisac niezbyt dobrych wiadomości ale z sunią jest źle.Co jest tego przyczyną jeszcze nie wiemy.Teraz jest w klinice na Białobrzeskiej .Jest podejrzenie zapalenia otrzewnej.Krew została pobrana do badania.Wyniki za kilka godzin.Prosze o kciuki za zdrowie Gambi. Quote
gamoń Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Leukocyty nie sa jeszcze bardzo wysokie 20000 tysiecy. Lecz w trakcie operacji i krwotoku który nastapil doszło do uszkodzenia nerek czego konsekwencja jest mocznica (suka ma 37,5 stopnia temperatury a ponadto kreatyninę 4). Lekarz ma nadzieję, że to tylko stan ostry i że nie doszło do trwałego uszkodzenia. Gambi jest filtrowana i dostaje biotrakson. Kolejne badania krwi we wtorek :-(:-(:-( Quote
Worel Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja jestem zielona....czym grozi stale uszkodzenie nerek? rozumiem, ze potrzebne sa Gambi finanse. Moze ktos wspomoze, bazarek zorganizuje. Ile pieniazkow trzeba uzbierac? czy mozna przewidziec wysokosc kosztow leczenia/badan? Jak sunia sie czuje oprocz temperatury? jak samopoczucie? Quote
baffi2 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 poproszę o nr. konta, to wpłynie trochę pieniędzy z mojego bazarku. Quote
Worel Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 czy ktos jeszcze pomoze? mam 2-3 przedmioty na bazarek, niestety nie wiem jak z transportem do Polski....musze poglowkowac i dopiero wtedy moge wystawic. Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 znalazlam watek przez przypadek - kiedys na sterylke proponowalam pomoc w wysokosci 50 zlotych - mialam dostac PW jak bedzie potrzebna kasa - nie dostalam kilka dni temu wyslalam PW czy kasa potrzebna - nadal nie mam odpowiedzi Quote
gamoń Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Przepraszam za ten brak informacji bo mamy małe problemy ze... wszystkim. Kaska jak najbardziej dalej potrzebna, bo za dwa dni leczenia zapłaciłysmy 300 zł (w tym karma Royal Canin dla nerkowców), a dzis jeszcze trzeba kupic leki na święta i we wtorek badania krwi. Jak mama lepiej sie poczuje wstawi numer konta dopilnuję tego bo ja nie mam glowy do finansów... Mocznica spowpdowana niedokrwieniem nerek grozi ich nie wydolnoscią tzn z organizmu nie są usuwane szkodliwe produkty przemiany materii - organizm jest zatruwany. W cięzkiej postaci prowadzi do śmierci, pozegnałam w ten sposób 8 lat temu moja kotkę, która mimo codziennych dializ i leków nie zareagowała na leczenie. Gambi wyraźnie czuje sie lepiej około 2 godzin po kroplówce, kiedy całe świństwo jest wypłukiwane, wrócil jej tez troche apetyt. Ale nandal jest bardzo osowiała i tylko leży w jednym miejscu Quote
Argat Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Trzymam kciuki za Gambi! Po świętach postaram się coś jeszcze przelać. Quote
GameBoy Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 czekam na nr konta w takim razie - poprosze na Pw Quote
gamoń Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 O ile ktoś może wspomóc Gambi na kontynuację leczenia to bardzo w jej imieniu proszę .Jestem w ogromnej zapaści finansowej. Dziękuję Beata Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 kase za Puszka wplace jutro, najpozniej pojutrze Quote
gamoń Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jutro powtarzamy badania krwi i moczu po kilkudniowym płukaniu.Wówczas bedziemy wiedziec więcej. Quote
GameBoy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wysłałam obiecane 50 złotych, ktore dostałam od właścicieli Puszka Quote
oktawia6 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Gamoń: wytłumacz czemu borciuch piszemy borciuch nie b czemu Krzyczki napisałaś k - napisz normalnie bo nie każdy musi wiedziec co k znaczy-k.restwo też piszemy pełnymi literkami. proszę Cię również o wysłanie dokumentacji medycznej wraz ze zdjęciową do EMIR jako dodatkowy dowód w sprawie przeciwko oprawcom-każdy to ignoruje-nikt nie dostarczył ani jedna osoba dokumentacji.Może byc xero. Quote
Recommended Posts