GameBoy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 też chetnie się dowiem, czy pieniądze odemnie doszły? Quote
gamoń Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Niestety nie powiem czy doszedł przelew bo tym zajmuje się mama, ale spytam jej jutro. Natomiast wiem jak Gambi: czuje sie znacznie lepiej. Nerki podjęły pracę, wyniki badań krwi i moczu były zancznie lepsze. zastał tylko niewielki stan zapalny, na który dziewczynka dostaje antybiotyk. Wczoraj była ostatnia kroplówka, teraz trzymamy kciuki by problem nie powrócił, po odstawieniu nawadniania. Jeśli wszystko bedzie ok za 2 tygodnie powtórka moczu i dziewczynka będzie całkiem zdrowa :loveu: Quote
kasia_r Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='gamoń']Niestety nie powiem czy doszedł przelew bo tym zajmuje się mama, ale spytam jej jutro. Natomiast wiem jak Gambi: czuje sie znacznie lepiej. Nerki podjęły pracę, wyniki badań krwi i moczu były zancznie lepsze. zastał tylko niewielki stan zapalny, na który dziewczynka dostaje antybiotyk. Wczoraj była ostatnia kroplówka, teraz trzymamy kciuki by problem nie powrócił, po odstawieniu nawadniania. Jeśli wszystko bedzie ok za 2 tygodnie powtórka moczu i dziewczynka będzie całkiem zdrowa :loveu:[/quote] Uff, czyli ostrożnie i powoli ale idzie ku lepszemu. Quote
gamoń Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Jeżeli chodzi o wpłaty to w dniu 25.03 wplynęły pieniążki od ULKA12 -20 zł chyba z bazarku. 26.03 wpłynęło 50 zł od Gamboy. Bardzo dziękuję za pomoc w imieniu Gambi. Quote
GameBoy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 spoko to sa pieniadze od ludzi, ktorzy za adopcje Puszka mi zostawili ta kase pytalam bo miewam problemy z kontem Gambi trzymamy kciuki Quote
gamoń Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 na razie Gambi czuje sie dobrze. Denerwujemy sie tylko tym, że znowu zaczeła sie drapac. Pani doktor mówiła że to może byc spowodowane wzrostem poziomu kreatyniny we krwi. za tydzień idziemy oddac mocz, wtedy wszystko będzie jasne. Ale tak pozatym to ma i apetyt i humor. W niedziele się wylatała, bo była z nami na działce. szalała z gumowymi piszczałkami Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 fajnie miejmy nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej Quote
Ziutka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No i jak się czuje Gambi ? Przeszło już te drapanie ?? Quote
gamoń Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Za kilka dni ponownie zbadamy mocz do analizy.Gambi czuje się lepiej.Jednak dalej jest na specjalistycznej karmie Royal Canin -Renal dla nerkowców ,bo boimy się powrotu choroby. A to dzisiejsze zdjęcia dziewczynki. Sunia szuka swojego człowieka kto nam pomoże w ogłoszeniach???? Quote
gamoń Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Gambi jest slodką ,bardzo przyjaźnie nastawioną ,spokojną .łagodną do psiaków sunią.Zostaje grzecznie w domciu i nic nie niszczy.Ma około 1.5 roku.Jest po sterylizacji .Czasami jednak po 6 godzinach zdaża jej się zsiusia w domu ale moze uda się z nią nad tym popracowac. Kto moze ją poogłaszac to bardzo prosze o pomoc. Kontakt do mnie 505078763 Beata lub do mojej córki Agnieszki 508089603 Quote
gamoń Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Na razie wszystko jest w porządku. Dziewczyna ma humor, apetyt i wiele miłości. Lekarz zasugerował ze mozna by spróbować powoli odstawiac renal na rzezcz zwykłego jedzenia. Tak tez zamierzamy zrobić. Mam nadzieję, że nerki nie siada Quote
gamoń Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Gambi zakochana w Pańci czyli we mnie .Byłam chora przez 5 dni.Gorączka po pyralginie nie spadała poniżej 38.5o C .Nie mialam siły nawet wstac do kibla.Gambi była cały czas w czasie mojej choroby ze mną .Leżala przytulona do mojej głowy i rozdawala delikatne całusy.na spacerze chodzi już bez smyczy i biegnie na wołanie.Dopiero w przyszłym tygodniu zrobię ponowne badania bo teraz nie dałam rady. całusy dla ciotek ,które pamiętają o Gambi. Pozdrawiam Beata Quote
Recommended Posts