ARKA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :shake: facet z Płonska sie nie odzywa ale rozmawialam z miłą dziewczyna z W-wy(z pragi), ona ma na tymczasie astka od doddy i ma sie zastanawiac dalej nad adopcja Fobosa. Czyta wątek o Fobosku. Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Arka, a poprosic Malawaszke o nastépne allegro dla Astka? Quote
ARKA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 emilia2280 napisał(a):Arka, a poprosic Malawaszke o nastépne allegro dla Astka? TAK!;) inne astki tez domow szukaja, wrazie cos;) Quote
doddy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Arka, jeszcze astowa ciotka zostaniesz :evil_lol: W Lodzi na Kosodrzewiny (nazywaja to hotelem, choc dla mnie to bardziej schronisko) jest bardzo podobny pies do Fobosa. Mozecie robic podmianke. ;) Quote
ARKA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 doddy napisał(a):Arka, jeszcze astowa ciotka zostaniesz :evil_lol: W Lodzi na Kosodrzewiny (nazywaja to hotelem, choc dla mnie to bardziej schronisko) jest bardzo podobny pies do Fobosa. Mozecie robic podmianke. ;) :roll: ja myslam, ze Fobos jest niepowtarzalny a tu klon jest?:crazyeye: No to bede pamietala o kloniku.;) Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 allegro jeszcze jest kilka dni - potem zrobię nowe Quote
jolly_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Na niebieskim forum amstaffów zaoferowałam się, że pomogę w opłatach za hotelik Fobosa. Zaraz wyślę pieniądze, niewiele na dziś, ale w przyszłym tygodniu będzie wypłata, to wtedy wyślę więcej. Mam nadzieję jednak, że Fobos znajdzie szybciutko fantastyczny DOM, gdzie będzie jedynem pupilem swojego wymarzonego człowieka. Quote
andzia69 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jolly_ napisał(a):Na niebieskim forum amstaffów zaoferowałam się, że pomogę w opłatach za hotelik Fobosa. Zaraz wyślę pieniądze, niewiele na dziś, ale w przyszłym tygodniu będzie wypłata, to wtedy wyślę więcej. Mam nadzieję jednak, że Fobos znajdzie szybciutko fantastyczny DOM, gdzie będzie jedynem pupilem swojego wymarzonego człowieka. Dzięki jollu,że i tu się zalogowałaś:loveu: No i dziekuje za pomoc:lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a ja się cieszę, że szukamy lepszego domku dla Foboska :loveu: co prawda ASTy to nie moja bajka, ale to chrumkanie jest powalające :evil_lol::loveu: Quote
Frotka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Przesłałam 100 zł. Filmiki pięęęękne :loveu::loveu::loveu:. Quote
Murka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Frotka, przyszły Twoje pieniążki, dzięki! :loveu: Przyszło też 30 zł od jolly, również dzięki! :loveu: Quote
andzia69 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Frotka']Są jakieś widoki na dom dla Fobosa? nie widac na razie..... Frotka - nie dałabys rady choć jego zdjęcia w Kundlu pokazać????? Gdyby się udało, a było duzo telefonów (w co raczej wątpię) to jest drugi baaardzo podobny i wizualnie i wiekowo psiak, któremu umarł pan i ma iśc do uśpienia... może załapałby się na domek przy okazji :-( to taki bidak: Quote
andzia69 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='doddy']Jak juz mu "rodzine" dorabiamy to kolejny: ja nic nie widzę:razz: Quote
Murka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja już też wszędzie widzę Fobosa :roll: Mam teraz zamówienie na portret asta ze zdjęcia i pies jest normalnie jak Fobos :cool3: Quote
jolly_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jak pisałam wcześniej, pod koniec tygodnia prześlę jakiś "poważniejszy" pieniądz dla Fobosa. Mogę również go poogłaszać - czy jest gdzieś jakiś tekst o nim do ogłoszeń? wątek Fobosa jest długi, może jest gdzieś wcześniej, ale mogłam przeoczyć. Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jest gdzieś link do allegro...ale też muszę poszukać;) im więcej ogłoszen tym lepiej!!!! Dzieki za wsparcie!:loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=334978485 tu jest ale to taki tekst średnio do ogłoszeń :oops: Quote
jolly_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Skleciłam taki tekst - prosiłabym o uzupełnienie danych do kontaktu. Gdyby coś było do zmiany, to proszę bardzo o naniesienie swoich sugestii: [FONT=Arial]Fobos, pies w typie amstaffa, ma około 6 lat. Został znaleziony na początku lutego w Żabiej Woli. Dlaczego się błąkał, pewnie nigdy się już nie dowiemy. Dzięki ludziom o ogromnym sercu został uratowany przed uśpieniem. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w okolicach Janowa Lubelskiego i czeka na nowy, wspaniały dom, gdzie będzie mógł zostać do końca życia. [/FONT] [FONT=Arial]Fobos jest wykastrowany.[/FONT] [FONT=Arial]Poszukujemy dla niego domu bez innych psów, ponieważ Fobos nia pała do nich sympatią. Natomiast w stosunku do ludzi jest bardzo przyjacielski. Na początku zachowywał dystans. Ale bliskość człowieka spowodowała ogromną przemianę i w tej chwili jest to bardzo radosny pies. Osoba aktualnie się nim opiekująca tak o nim mówi: „Fobos na ludzi otworzył się całkowicie i nie dośc, że nie wykazuje agresji, to jest bardzo przyjacielski, chce się bawić, skacze, daje buzi, zrobił się wylewny. Jest po prostu słodki”.[/FONT] [FONT=Arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, przy nodze, nie szarpie, nie napina smyczy. [/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Można przy nim zrobić jak na razie wszystko, pogrzebać w misce, pomajstrować przy obroży itp. Jest posłuszny.[/FONT] [FONT=Arial]Poszukujemy dla niego właściciela, który będzie stanowczy, odpowiedzialny, ale również obdarzy Fobosa miłościa i poświęci mu jak najwięcej swojego czasu.[/FONT] [FONT=Arial]Pies nie jest na sprzedaż, ale do adopcji. Zastrzegamy sobie prawo sprawdzenia oferowanych warunków dla psa przed i po adopcji. Wymagane będzie podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Arial]W sprawie adopcji prosimy o kontakt ??[/FONT] Quote
ARKA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='jolly_']Skleciłam taki tekst - prosiłabym o uzupełnienie danych do kontaktu. Gdyby coś było do zmiany, to proszę bardzo o naniesienie swoich sugestii: [FONT=Arial]Fobos, pies w typie amstaffa, ma około 6 lat. Został znaleziony na początku lutego w Żabiej Woli. Dlaczego się błąkał, pewnie nigdy się już nie dowiemy. Dzięki ludziom o ogromnym sercu został uratowany przed uśpieniem. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w okolicach Janowa Lubelskiego i czeka na nowy, wspaniały dom, gdzie będzie mógł zostać do końca życia. [/FONT] [FONT=Arial]Fobos jest wykastrowany, zaszczepiony p/wsciekliznie, zaczipowany.[/FONT] [FONT=Arial]Poszukujemy dla niego domu bez innych psów, ponieważ Fobos nia pała do nich sympatią. Natomiast w stosunku do ludzi jest bardzo przyjacielski. Na początku zachowywał dystans. Ale bliskość człowieka spowodowała ogromną przemianę i w tej chwili jest to bardzo radosny pies. Osoba aktualnie się nim opiekująca tak o nim mówi: „Fobos na ludzi otworzył się całkowicie i nie dośc, że nie wykazuje agresji, to jest bardzo przyjacielski, chce się bawić, skacze, daje buzi, zrobił się wylewny. Jest po prostu słodki”.[/FONT] [FONT=Arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, przy nodze, nie szarpie, nie napina smyczy. [/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Można przy nim zrobić jak na razie wszystko, pogrzebać w misce, pomajstrować przy obroży itp. Jest posłuszny.[/FONT] [FONT=Arial]Poszukujemy dla niego właściciela, który będzie stanowczy, odpowiedzialny, ale również obdarzy Fobosa miłościa i poświęci mu jak najwięcej swojego czasu.[/FONT] [FONT=Arial]Poniewaz Fobos jest juz doroslym psem, z nieznana przeszloscia, preferowany jest dom bez dzieci.[/FONT] [FONT=Arial]Pies nie jest na sprzedaż, ale do adopcji. Zastrzegamy sobie prawo sprawdzenia oferowanych warunków dla psa przed i po adopcji. Wymagane będzie podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Arial]W sprawie adopcji prosimy o kontakt ??[/FONT] :loveu: krotko i na temat.;) Quote
jolly_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Super! to jeszcze tylko dane do kontaktu i biorę się za ogłaszanie. Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='jolly_']Super! to jeszcze tylko dane do kontaktu i biorę się za ogłaszanie. Kontakt do Murki: +48503683050 [email protected] ona najlepiej odpowie na ew. pytania;) Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 jolly pozwoliłam sobie Twój tekst skopiować do allegro :oops::loveu: Quote
lothia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 do 2008-05-03 ogłoszenie będzie http://www.psy.pl/adopcje/ skopiowałam tekścik jolly Quote
Recommended Posts