Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake: facet z Płonska sie nie odzywa ale rozmawialam z miłą dziewczyna z W-wy(z pragi), ona ma na tymczasie astka od doddy i ma sie zastanawiac dalej nad adopcja Fobosa. Czyta wątek o Fobosku.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Arka, jeszcze astowa ciotka zostaniesz :evil_lol:

W Lodzi na Kosodrzewiny (nazywaja to hotelem, choc dla mnie to bardziej schronisko) jest bardzo podobny pies do Fobosa. Mozecie robic podmianke. ;)

Posted

doddy napisał(a):
Arka, jeszcze astowa ciotka zostaniesz :evil_lol:

W Lodzi na Kosodrzewiny (nazywaja to hotelem, choc dla mnie to bardziej schronisko) jest bardzo podobny pies do Fobosa. Mozecie robic podmianke. ;)

:roll: ja myslam, ze Fobos jest niepowtarzalny a tu klon jest?:crazyeye: No to bede pamietala o kloniku.;)

Posted

Na niebieskim forum amstaffów zaoferowałam się, że pomogę w opłatach za hotelik Fobosa. Zaraz wyślę pieniądze, niewiele na dziś, ale w przyszłym tygodniu będzie wypłata, to wtedy wyślę więcej.
Mam nadzieję jednak, że Fobos znajdzie szybciutko fantastyczny DOM, gdzie będzie jedynem pupilem swojego wymarzonego człowieka.

Posted

jolly_ napisał(a):
Na niebieskim forum amstaffów zaoferowałam się, że pomogę w opłatach za hotelik Fobosa. Zaraz wyślę pieniądze, niewiele na dziś, ale w przyszłym tygodniu będzie wypłata, to wtedy wyślę więcej.
Mam nadzieję jednak, że Fobos znajdzie szybciutko fantastyczny DOM, gdzie będzie jedynem pupilem swojego wymarzonego człowieka.

Dzięki jollu,że i tu się zalogowałaś:loveu: No i dziekuje za pomoc:lol:

Posted

[quote name='Frotka']Są jakieś widoki na dom dla Fobosa?

nie widac na razie.....

Frotka - nie dałabys rady choć jego zdjęcia w Kundlu pokazać????? Gdyby się udało, a było duzo telefonów (w co raczej wątpię) to jest drugi baaardzo podobny i wizualnie i wiekowo psiak, któremu umarł pan i ma iśc do uśpienia... może załapałby się na domek przy okazji :-(
to taki bidak:

Posted

Jak pisałam wcześniej, pod koniec tygodnia prześlę jakiś "poważniejszy" pieniądz dla Fobosa.
Mogę również go poogłaszać - czy jest gdzieś jakiś tekst o nim do ogłoszeń? wątek Fobosa jest długi, może jest gdzieś wcześniej, ale mogłam przeoczyć.

Posted

Skleciłam taki tekst - prosiłabym o uzupełnienie danych do kontaktu.
Gdyby coś było do zmiany, to proszę bardzo o naniesienie swoich sugestii:

[FONT=Arial]Fobos, pies w typie amstaffa, ma około 6 lat. Został znaleziony na początku lutego w Żabiej Woli. Dlaczego się błąkał, pewnie nigdy się już nie dowiemy. Dzięki ludziom o ogromnym sercu został uratowany przed uśpieniem. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w okolicach Janowa Lubelskiego i czeka na nowy, wspaniały dom, gdzie będzie mógł zostać do końca życia. [/FONT]
[FONT=Arial]Fobos jest wykastrowany.[/FONT]
[FONT=Arial]Poszukujemy dla niego domu bez innych psów, ponieważ Fobos nia pała do nich sympatią. Natomiast w stosunku do ludzi jest bardzo przyjacielski. Na początku zachowywał dystans. Ale bliskość człowieka spowodowała ogromną przemianę i w tej chwili jest to bardzo radosny pies. Osoba aktualnie się nim opiekująca tak o nim mówi: „Fobos na ludzi otworzył się całkowicie i nie dośc, że nie wykazuje agresji, to jest bardzo przyjacielski, chce się bawić, skacze, daje buzi, zrobił się wylewny. Jest po prostu słodki”.[/FONT]
[FONT=Arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, przy nodze, nie szarpie, nie napina smyczy. [/FONT]
[FONT=Arial]Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Można przy nim zrobić jak na razie wszystko, pogrzebać w misce, pomajstrować przy obroży itp. Jest posłuszny.[/FONT]

[FONT=Arial]Poszukujemy dla niego właściciela, który będzie stanowczy, odpowiedzialny, ale również obdarzy Fobosa miłościa i poświęci mu jak najwięcej swojego czasu.[/FONT]

[FONT=Arial]Pies nie jest na sprzedaż, ale do adopcji. Zastrzegamy sobie prawo sprawdzenia oferowanych warunków dla psa przed i po adopcji. Wymagane będzie podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]

[FONT=Arial]W sprawie adopcji prosimy o kontakt ??[/FONT]

Posted

[quote name='jolly_']Skleciłam taki tekst - prosiłabym o uzupełnienie danych do kontaktu.
Gdyby coś było do zmiany, to proszę bardzo o naniesienie swoich sugestii:

[FONT=Arial]Fobos, pies w typie amstaffa, ma około 6 lat. Został znaleziony na początku lutego w Żabiej Woli. Dlaczego się błąkał, pewnie nigdy się już nie dowiemy. Dzięki ludziom o ogromnym sercu został uratowany przed uśpieniem. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w okolicach Janowa Lubelskiego i czeka na nowy, wspaniały dom, gdzie będzie mógł zostać do końca życia. [/FONT]
[FONT=Arial]Fobos jest wykastrowany, zaszczepiony p/wsciekliznie, zaczipowany.[/FONT]
[FONT=Arial]Poszukujemy dla niego domu bez innych psów, ponieważ Fobos nia pała do nich sympatią. Natomiast w stosunku do ludzi jest bardzo przyjacielski. Na początku zachowywał dystans. Ale bliskość człowieka spowodowała ogromną przemianę i w tej chwili jest to bardzo radosny pies. Osoba aktualnie się nim opiekująca tak o nim mówi: „Fobos na ludzi otworzył się całkowicie i nie dośc, że nie wykazuje agresji, to jest bardzo przyjacielski, chce się bawić, skacze, daje buzi, zrobił się wylewny. Jest po prostu słodki”.[/FONT]
[FONT=Arial]Bardzo ładnie chodzi na smyczy, przy nodze, nie szarpie, nie napina smyczy. [/FONT]
[FONT=Arial]Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Można przy nim zrobić jak na razie wszystko, pogrzebać w misce, pomajstrować przy obroży itp. Jest posłuszny.[/FONT]

[FONT=Arial]Poszukujemy dla niego właściciela, który będzie stanowczy, odpowiedzialny, ale również obdarzy Fobosa miłościa i poświęci mu jak najwięcej swojego czasu.[/FONT]
[FONT=Arial]Poniewaz Fobos jest juz doroslym psem, z nieznana przeszloscia, preferowany jest dom bez dzieci.[/FONT]

[FONT=Arial]Pies nie jest na sprzedaż, ale do adopcji. Zastrzegamy sobie prawo sprawdzenia oferowanych warunków dla psa przed i po adopcji. Wymagane będzie podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]

[FONT=Arial]W sprawie adopcji prosimy o kontakt ??[/FONT]

:loveu: krotko i na temat.;)