Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak go Wredziocha chce - a coś tu cicho w tym temacie (?) to dorzucam się do transportu, do budy i od czasu do czasu chudzielca odwiedzę

mam sentyment ogromny do takich trochę labkowatych ze 30 lat temu jak w Polsce takich jeszcze nie było, to kierowca tira przywiózl mojej mamie do pracy takie cudo labkopodobne i zostal z nami (pies nie kierowca:eviltong:)
o żesz alem ja stara:angryy:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Itske napisał(a):
Jak go Wredziocha chce - a coś tu cicho w tym temacie (?) to dorzucam się do transportu, do budy i od czasu do czasu chudzielca odwiedzę

mam sentyment ogromny do takich trochę labkowatych ze 30 lat temu jak w Polsce takich jeszcze nie było, to kierowca tira przywiózl mojej mamie do pracy takie cudo labkopodobne i zostal z nami (pies nie kierowca:eviltong:)
o żesz alem ja stara:angryy:

Nie chcę nic pisać,ale podobno pojawiła sie inna szansa na dom...

Kiedy będzie coś wiadomo,to napiszę ...

Wredziocha podała mi swój numer.Może gdyby z nim nie wypaliło,to przygarnęłaby innego psiaka- w schronie w Rudzie mnóstwo...

Posted

:roll: A czy ktos rozmawial ze schroniskiem, na temt tego pieska? Czy ktoras z Was wie, cokolwiek, o tym schronisku! LITOSCI!!
Dla psa jest szukany DOM a nie buda z trabanta!!!

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: A czy ktos rozmawial ze schroniskiem, na temt tego pieska? Czy ktoras z Was wie, cokolwiek, o tym schronisku! LITOSCI!!
Dla psa jest szukany DOM a nie buda z trabanta!!!

Arko - my (przynajmniej ja) też nie chcemy budy z trabanta, ale chyba psiakowi byłoby lepiej w miejscu, które proponuje Wredziocha niż w schronie, a wtedy porządna, ciepła buda zostałaby zorganizowana (czyli zakupiona, uprzedzam pytanie skąd pieniądze - w większości ode mnie), ale Jusstyna napisała, że pojawiła się szansa na dom, więc
teraz trzymam kciuki i czekam na wieści od Jusstyny

Posted

[quote name='maggiejan']I co dzieje się z tą szansą? Wiadomo coś?
quote]

Mag, dziewczyno - jak dobrze, że tu jesteś, od razu mi lepiej!:multi:

Posted

Labi nie pójdzie do żadnej budy. Przecież już w schronisku jest w takich miejscach, gdzie ma dostep do ogrzewanego pomieszczenia. On się nie nadaje na bude.

Labi pojedzie do pani, która wcześniej adoptowała od nas Rimbusa
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79121
Rimbus niestety odszedł:-( Jego właściciele bardzo to przeżyli, ale postanowili adoptować od nas kolejnego staruszka. Wybór padł na Labiego.
Nie musicie się o niego martwić, będzie miał tam naprawde dobrą opieke.

Posted

Pianka napisał(a):
Labi nie pójdzie do żadnej budy. Przecież już w schronisku jest w takich miejscach, gdzie ma dostep do ogrzewanego pomieszczenia. On się nie nadaje na bude.

Labi pojedzie do pani, która wcześniej adoptowała od nas Rimbusa
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79121
Rimbus niestety odszedł:-( Jego właściciele bardzo to przeżyli, ale postanowili adoptować od nas kolejnego staruszka. Wybór padł na Labiego.
Nie musicie się o niego martwić, będzie miał tam naprawde dobrą opieke.

:multi::multi::multi::multi:
Bardzo dobre wieści
dziękuję za informacje

byłoby pięknie, jakby kiedyś zdjęcia z nowego domku dało się zobaczyć

Posted

Itske napisał(a):

Mag, dziewczyno - jak dobrze, że tu jesteś, od razu mi lepiej!:multi:

Zawsze do usług...

Biedny staruszek znalazł jednak domek - są jeszcze na świecie dobrzy ludzie, trzeba się tylko trochę porozglądać...:multi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Basia i Barni']jakies zdjecia czekam i obgryzam pazury mojemu Barniemu :shake:[/quote]

Christyna ma ograniczony dostep do netu , wiec musimy poczekac.

• 11 months later...