Itske Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jak go Wredziocha chce - a coś tu cicho w tym temacie (?) to dorzucam się do transportu, do budy i od czasu do czasu chudzielca odwiedzę mam sentyment ogromny do takich trochę labkowatych ze 30 lat temu jak w Polsce takich jeszcze nie było, to kierowca tira przywiózl mojej mamie do pracy takie cudo labkopodobne i zostal z nami (pies nie kierowca:eviltong:) o żesz alem ja stara:angryy: Quote
jusstyna85 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Itske napisał(a):Jak go Wredziocha chce - a coś tu cicho w tym temacie (?) to dorzucam się do transportu, do budy i od czasu do czasu chudzielca odwiedzę mam sentyment ogromny do takich trochę labkowatych ze 30 lat temu jak w Polsce takich jeszcze nie było, to kierowca tira przywiózl mojej mamie do pracy takie cudo labkopodobne i zostal z nami (pies nie kierowca:eviltong:) o żesz alem ja stara:angryy: Nie chcę nic pisać,ale podobno pojawiła sie inna szansa na dom... Kiedy będzie coś wiadomo,to napiszę ... Wredziocha podała mi swój numer.Może gdyby z nim nie wypaliło,to przygarnęłaby innego psiaka- w schronie w Rudzie mnóstwo... Quote
ARKA Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :roll: A czy ktos rozmawial ze schroniskiem, na temt tego pieska? Czy ktoras z Was wie, cokolwiek, o tym schronisku! LITOSCI!! Dla psa jest szukany DOM a nie buda z trabanta!!! Quote
Itske Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ARKA napisał(a)::roll: A czy ktos rozmawial ze schroniskiem, na temt tego pieska? Czy ktoras z Was wie, cokolwiek, o tym schronisku! LITOSCI!! Dla psa jest szukany DOM a nie buda z trabanta!!! Arko - my (przynajmniej ja) też nie chcemy budy z trabanta, ale chyba psiakowi byłoby lepiej w miejscu, które proponuje Wredziocha niż w schronie, a wtedy porządna, ciepła buda zostałaby zorganizowana (czyli zakupiona, uprzedzam pytanie skąd pieniądze - w większości ode mnie), ale Jusstyna napisała, że pojawiła się szansa na dom, więc teraz trzymam kciuki i czekam na wieści od Jusstyny Quote
maggiejan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 I co dzieje się z tą szansą? Wiadomo coś? Quote
Itske Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='maggiejan']I co dzieje się z tą szansą? Wiadomo coś? quote] Mag, dziewczyno - jak dobrze, że tu jesteś, od razu mi lepiej!:multi: Quote
Pianka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Labi nie pójdzie do żadnej budy. Przecież już w schronisku jest w takich miejscach, gdzie ma dostep do ogrzewanego pomieszczenia. On się nie nadaje na bude. Labi pojedzie do pani, która wcześniej adoptowała od nas Rimbusa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79121 Rimbus niestety odszedł:-( Jego właściciele bardzo to przeżyli, ale postanowili adoptować od nas kolejnego staruszka. Wybór padł na Labiego. Nie musicie się o niego martwić, będzie miał tam naprawde dobrą opieke. Quote
emilia2280 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 o co wiécej mozna prosic?? moze fotké kiedys. :multi::multi::multi: Pora zmienic tytul. Quote
Itske Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pianka napisał(a):Labi nie pójdzie do żadnej budy. Przecież już w schronisku jest w takich miejscach, gdzie ma dostep do ogrzewanego pomieszczenia. On się nie nadaje na bude. Labi pojedzie do pani, która wcześniej adoptowała od nas Rimbusa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79121 Rimbus niestety odszedł:-( Jego właściciele bardzo to przeżyli, ale postanowili adoptować od nas kolejnego staruszka. Wybór padł na Labiego. Nie musicie się o niego martwić, będzie miał tam naprawde dobrą opieke. :multi::multi::multi::multi: Bardzo dobre wieści dziękuję za informacje byłoby pięknie, jakby kiedyś zdjęcia z nowego domku dało się zobaczyć Quote
maggiejan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Itske napisał(a): Mag, dziewczyno - jak dobrze, że tu jesteś, od razu mi lepiej!:multi: Zawsze do usług... Biedny staruszek znalazł jednak domek - są jeszcze na świecie dobrzy ludzie, trzeba się tylko trochę porozglądać...:multi: Quote
Asta17 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Labi dzisiaj pojechał do domu z Panią Krystyną z Niemiec:) Quote
Asta17 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tak..juz jest w lepszej formie..zgrubł i stał sie weselszy:) Quote
maggiejan Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A więc dużo szczęścia w nowym domku, Labku...!:lol: Będziecie mieć relacje? Quote
niufek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Schronisko ma zawsze relacje co i jak u psiakow ;). Labus jest przyjemnias mocny ,ale za pare dni wiecej bedziemy wiedziec . Quote
Basia i Barni Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 jakies zdjecia czekam i obgryzam pazury mojemu Barniemu :shake: Quote
niufek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Basia i Barni']jakies zdjecia czekam i obgryzam pazury mojemu Barniemu :shake:[/quote] Christyna ma ograniczony dostep do netu , wiec musimy poczekac. Quote
Redpit Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :crazyeye: rok i nic :shake: w Niemczech brak neta? :roll: Quote
Recommended Posts