RITA & DIANA Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a na wątku dziadunia tak ucichło... nikt nie zaglądał... nie pytał... Dobrej nocy strauszku... jeszcze chwilkę poczekaj.... Quote
Asta17 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Fajnie, że Labek ma kogoś kto tak na niego czeka...biedaczek zasługuje na to.. Quote
RITA & DIANA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 czekam dzisiaj po południu na wieści od Dziadunia.... wygłaskajcie go mocno i wytulcie...naszeptajcie do ucha.... Quote
maggie1971 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I co tam, wiadomo co z transportem, jak mówiłam w razie czego mogę go kawałek podwieźć:) Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ja mam dzisiaj dostać odpowiedź,czy ktoś nie móglby... Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 maggie1971 napisał(a):I co tam, wiadomo co z transportem, jak mówiłam w razie czego mogę go kawałek podwieźć:) Wiesz, że jestes naszym kołem ratunkowym w razie czego :) Co prawda,to nie Kraków,ale tak sobie poradziłaś ze Sznaucerem z Katowic, że teraz masz już spore doświadczenie...:) Quote
Asta17 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Labek ma sie dobrze...ma ciepłą budę i miękkie kocyki, w środku oraz pełną miskę jedzenia obok, a także miłe towarzystwo psiej koleżanki. :) Jakoś dotrwa do wyjazdu do DT :) Quote
RITA & DIANA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kochany dziadunio...słyszysz?...parę dni...kilka dni...już wkrótce... Asta...dzieki za relacje...ale spodziewałam się elaboratu a nie dwoch zdań...napiszcie troszkę więcej o nim samym, tyle wycierpiał... a pisał ktos , ze psiak z niego radosny. Opiszcie jego relacje z koleżanką z boksu, jak reaguje na ludzi, czy boi się czegoś...zachowanie na smyczy...itd... wiem ... czepiam się...ale to ważne... mam w domu dwie dziewczyny, chce wiedziec kto z nami zamieszka na ten czas... Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 RITA & DIANA napisał(a):Kochany dziadunio...słyszysz?...parę dni...kilka dni...już wkrótce... Asta...dzieki za relacje...ale spodziewałam się elaboratu a nie dwoch zdań...napiszcie troszkę więcej o nim samym, tyle wycierpiał... a pisał ktos , ze psiak z niego radosny. Opiszcie jego relacje z koleżanką z boksu, jak reaguje na ludzi, czy boi się czegoś...zachowanie na smyczy...itd... wiem ... czepiam się...ale to ważne... mam w domu dwie dziewczyny, chce wiedziec kto z nami zamieszka na ten czas... Ja napisze troche,a Ania uzupełni. To bezproblemowy i bezkonfliktowy pies.Z wszystkimi i wszystkim ma bardzo dobre relacje.On nie chowa urazy do ludzi-wierzy im i jest bardzo kontaktowy.Uwielbia jeść i przychodzić na głaskanie. Quote
Asta17 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 KOleżanka dopiero dzisiaj do niego doszła wiec trudno powiedziec o konkretnych relacjach miedzy nimi...nie był nią zbytnio zainteresowany... Quote
Asta17 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dzisiaj wzięłam Labiego na spacerek :) Jest kochany i bardzo grzeczny. Z tego co zaobserwowałam nie jest psem konfliktowym...ładnie chodzi na smyczy i cieszy sie na widok człowieka.To bardzo ładny pies, a bedzie jeszcze piękniejszy jak sie wykuruje. Ma spokojne i mądre spojrzenie:) Quote
maggie1971 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I co tam z naszym kochanym staruszkiem?,Pojechał do DT? Quote
jusstyna85 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 maggie1971 napisał(a):I co tam z naszym kochanym staruszkiem?,Pojechał do DT? Niestety nie... Rita ma jakieś problemy i na razie nie może go wziąć... On od niedziele nie chce jeść, jest osłabiony, dostał kroplówke. Mam zdj od Justyny...wkleje je jeszcze dzisiaj,najpóźniej jutro... Quote
RITA & DIANA Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Troszkę się wszystko opóźni... :oops: wybaczcie, ale jeszcze od wczoraj doszły mi problemy zdrowotne, takie dawno zadawnione sie odezwały.... piszcie o dziaduniu... dlaczego nie ma apetytu? może z jelitami problem ...najpierw głodny wychudzony...a potem miał do syta ...może za dużo tak od samego początku... oby tylko się sytuacja unormowała...mam telefon do Justyny i jak juz wydobrzeję to zadzwonię i omówimy szczegóły ... tak bardzo bym chciała aby grzał juz doopke w dt, ale nie wyszło...czasem tak sie układa, to nie potrwa w nieskończoność... i na te fotki czekam jak dziecko na cukierka... Quote
maggie1971 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kochany pieseczku, wytrzymaj, już niedługo mam nadzieję pojedziesz do domku tymczasowego. Quote
madzia828 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 bidul z niego :-(:-( Rita wracaj szybko do zdrówka:razz: Quote
maggiejan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czy staruszek dochodzi do siebie pod tą kroplówką? Quote
jusstyna85 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 maggiejan napisał(a):Czy staruszek dochodzi do siebie pod tą kroplówką? Schronisko robi,co może,by doszedł do siebie...wiesz jednak jak wygląda schroniskowe leczenie.On potrzebuje tymczasu na już... Quote
maggiejan Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Biedny staruszek. A może na ten czas dopóki Rita go nie weźmie, ktoś by go przygarnął? Wiadomo, że to byłby krótki tymczas. Ile potrwa zanim Rita będzie go mogła wziąć? Quote
jusstyna85 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 maggiejan napisał(a):Biedny staruszek. A może na ten czas dopóki Rita go nie weźmie, ktoś by go przygarnął? Wiadomo, że to byłby krótki tymczas. Ile potrwa zanim Rita będzie go mogła wziąć? To ona musi powiedzieć... Nie wiem kto by go mógł zabrać... Quote
RITA & DIANA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dziękuję za zdjęcia dziadunia...jest uroczy... tak bardzo bym chciała aby juz był u mnie ... porozmawiam z moim kolegą ...mieszka pare bram dalej ... kiedys tez trzymał u siebie psiaki na tymczasie gdy ja nie mogłam , cięzko mi powiedziec kiedy choroba sie cofnie, to takie zadawnione rzeczy... a pies by był pod moim okiem , w dobrych rękach , a jak juz bym wróciła do zdrowia to by przyszedł do mnie... czy zgadzacie sie na taki układ...??? Quote
Recommended Posts