Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulv masz wiadomość na gg w sprawie tej suczki. Odezwij się do mnie prosze jak najszybciej ! (dzis o 3 rano mnie nie będzie - mam taką nadzieję :cool3:)

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']nie mogę znaleźć numeru konta ULV :placz:
Magdalena Łazarska

Ul. Piłsudskiego 28/30 m.7
50-033 Wrocław

PKO BP
28 1020 5242 0000 2402 0158 3871

;)

Majaa, dopiero teraz odpisałam, bo wczoraj padłam jak nigdy.... :oops:

Posted

dostalam od Enii Pw i napisalam, ze jestem zainteresowana
tyle, ze pies ma byc nie dla mnie a dla ludzi, ktorzy pochowali 4 mce temu psa z powodu niewydolnosci nerek, moga wziac niewidomego, moga bez lapy ale boja sie, ze dom im sie w szpital zamieni - dlatego pytaja co tej malej jest konkretnie i jak wygladalo bedzie jej zycie.

Posted

Szukamy gdzie sie da najlepszego domu dla małej, rozsyłamy wici nie wiadomo co z jej oczkami , wątrobą itp. to sie pewnie okaże za jakiś czas........
wierzę,że bedzie dobrze.

Posted

Jak napisałam, na razie dieta i leki. Ponieważ w dośc niedługim czasie jest widoczna poprawa, więc rokuje to na podleczenie/wyleczenie- na szczęście wątroba jest organem, który się regeneruje. Mozliwe, że fatalny stan jest wynikiem zagłodzenia, bo tego naprawdę nie widać na fotach, ale suczka jest chudsza niż te nieszczęścia z Krzyczek :-( Najwyraźniej umierała z głodu :-(
Obecnie jedynym problemem jaki z nią mam jest sikanie, sika często i niestety na podłogę, pracujemy nad tym.
Apetyt ma coraz lepszy, wciąga juz także suche :lol:

W tej chwili najbardziej potrzebujemy karmy, bądź funduszy na tą karmę... ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Magdalena Łazarska

Ul. Piłsudskiego 28/30 m.7
50-033 Wrocław

PKO BP
28 1020 5242 0000 2402 0158 3871
;)

Majaa, dopiero teraz odpisałam, bo wczoraj padłam jak nigdy.... :oops:
Konto j.w.

Iwa 77 pięknie dziękujemy :lol: Ja też co prawda zamówiłam, ale to bardzo dobrze, bo Ruda też powinna jeść wątrobową karmę, to będzie dla niej ;)

Posted

zrobiono zemnie handlare i rozmnazacze Yorkow wiec przestalam sie udzielac na dogomani!!

Ale dziewczyny jesli bedzie potrzebna pomoc finansowa to prosze piscie domnie zawsze ile bede mogla to pomoge. [email protected]

Tymczasow i domkow juz szukac niebede:shake:

zaraz zrobie przelew na konto niebedzie tego duzo ale zawsze jakas 100 sie znajdzie.

Pozdrawiam Mona 4

Posted

Na prawdę aż przykro dzisiaj tam wchodzić...
Pomówienia, oskarżenia, samosądy...
Szkoda tylko, że najbardziej cierpią na tym psie bidy...
Mona po czynach się poznaje człowieka -ja swoje wiem...
Dziękuję Ci z serca, że pomimo tego wszytskiego zajrzałaś tu do małej i ją wspomożesz...
Bardzo Ci dziękuję

Posted

Alpinko ile moge to dam, sama niekupie ale psu pomoge,za to mam . Ale ja z ludzi niezyje to oni zemnie,przynajmniej maja oczym gadac i intrygi robic.

Dziekuje ci bardzo zes zamna sie wstawila:Rose: jak tylko bede miala wiecej czasu to siade do kompa i ci wszystko napisze jak bylo z sunia:shake: narazie latam ciagle praca schronisko, lecznica z emyrem,a zapare dni lece na urlop musze odpoczac od rodziny.

Posted

Dziękuję Ci w imieniu suni...:Rose:

Mona ja swoje wiem i niech gada kto co chce..
Nie masz mi za nic dziękować - tak czułam sercem i tak napisałam...
Odpoczywaj - odetchnij...

Posted

iwa77 napisał(a):
Ulv przepraszam ale po raz trzeci pytam jak mam przekazac karme i leki ? - chyba nie pocztą ?

Sorry :oops:
Możemy sie umówić, nie wiem, wolisz wpaść do mnie, czy gdzieś indziej? :cool3: Wyslę na PW telefon i adres...

Posted

Dziekuję :loveu:
Dziauczynka czuje się coraz lepiej, apetyt ma... smoczy :lol: próbuje kraść żarło moim psom, wzbudzając tym ich głęboki niesmak- no bo takie cóś im się pcha do misek??? Swoje jedzonko dosłownie odkurza- oprócz karmy na wątrobę dostaje convalescence, żeby się odżywiła, bo chociaż tego nie widać, uwierzcie, mała wygląda gorzej niż psy z Krzyczek :shake: