Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki wlk Mada!

Zasadzkas hehe

zrobimy tak, maluszek pojedzie do Halbinki tak w połowie tyg. - w obecnym miejscu może byc do środy, tam troszkę go Halbinka podkuruje pod okiem Formici, i bedziemy myśleć co dalej.
dopiero wczoraj został wyłowiony ze śmietnika a tu już ma takie grono miłujących:loveu:

spokojnie przespał nockę, niestety drapie się, ma podawane leki i zapewne bedzie 3ba zebrać troszkę grosika na jego leczenie które trochę potrwa,
oprócz tego jest wesołym szczeniaczkiem zaczepijącym do zabawy i upominającym sie o przytulanki!;)

Posted

Chętnie coś wpłacę, więc jakby co to podajcie konto..Ile takie leczenie mniej więcej będzie kosztować??
Ps. może i lepiej ze DT nie u mnie bo miałabym problemy z oddaniem maluszka :razz:...

Posted

Bannerki dla biednego malucha:

Jak można zrobić psu coś takiego... to niepojęte.
Oby jamniczek znalazł szybko cudowny domek...
Zobaczył, że są też dobrzy ludzie na świecie...

Posted

Witam, byłam tu wcześniej , ale nic nie pisałam, bo czekałam na odpowiedz w sprawie innego psa
to maleństwo może już jechac do domku, tylko muszę się skontaktowac z Ambrą i wszystko uzgodnic i porozmawiac
problemem jest też transport, bo ludzie ci nie mają samochodu
ale najważniejsze, że są to dobrzy ludzie, mają i mieli zwierzaki i ja mieszkam niedaleko, wręcz blisko, więc będę ich,,często,,odwiedzac, jak wszystko uda się załatwic:diabloti:
czekam na odpowiedz
pozdrowionka, dla maluszka
kurde sama bym go wzięła, ale już mam jamniczka i teraz jeszcze wzięłam Kromcie, babunię ze schronu
cudeńko:loveu:

Posted

Pogódka porozmawiaj najpierw z ludzmi - ten maluch wymaga leczenia - nie wiem czy bedzie ono jeszcze trwac miesiąc czy tez 2a.
Rozumiem ze Siedlce te pod warszawa - to jest jakies 400 km.
Napisz tu lub mi na priv lub gg o warunkach jakie tam są, ale 3ba ich najpierw uprzedzic o leczeniu i zwiazanych z tym kosztach.