Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie jest Śpioch :shake: ... Tasman alias zbój ...

Wydaję mi się że sierść troszkę odrasta. Do tego jak go dziś dopieszczałam to wreszcie poczułam zapach szczeniaczka :) To chyba bardzo dobre oznaki :)

Ze już nie wspomnę ze sie maleństwo z deka wydłuża.....
Acha... ten mały potwór średnio lubi swoją karmę dla szczeniaków ale za to ciągle podkrada karmę mojej sunki :roll: .... Oczywiście mięsko z warzywami i np ryżem nigdy nie zostaje w miseczce :)

Posted

Halbina- gotuję bo do tego jedzonka mam dodawać troszkę oliwki z pestek winogron :p na sierść :) , a do tego sprawia mi dziką przyjemność obserwowanie jak ten mały szczurek pałaszuje miseczkę :) .... Mój brat ostatnio spróbował i stwierdził, ze sam by chętnie zjadł tylko trzeba by było posolić i ogólnie doprawić :cool3:

Posted

a może szukasz człowieka, który potrzebuje tymczasu... chętnie sie wprowadzę... tylko że nas jest siedmioro... :roll: trzy kocury... Inka, Platon, szczenior i ja... :evil_lol:

Posted

Krakers bardzo dziękuje za komplement :eviltong:
chociaż coś mi się zdaje, że on wie jak bardzo jest czarujący :)
Chodzi tak dumnie i zadziornie :razz:

Posted

[quote name='haank']Krakers bardzo dziękuje za komplement :eviltong:
chociaż coś mi się zdaje, że on wie jak bardzo jest czarujący :)
Chodzi tak dumnie i zadziornie :razz:

To jasne że wie, przecież jamnik :), jest naprawdę śliczny.

[quote name='monita']Isadora7 zmniejsz sobie podpis :oops: ( przepraszam że piszę ) ale Modzi ostatnio, są na nie uczuleni.

banerki mają wysokość 80p+
wysokość userbara pod banerkami19p czyli 99 w wysokości (jeszcze 1 mogę dodać)

Suma z długości poszczególnych banerków: 96+76+80+147+42+55 + 496 piksle czyli brakuje jeszcze 4 piksle.

Posted

Tak tak .. ale to tylko jak jest zaspany :evil_lol:
I teraz jak sie wygrzewa w słoneczku .... rozłożony maja kocyk przy oknie balkonowym więc mały strzela takie pozy, że sie na nauce nie mogę skupić. nawet założył noge na nogę leżąc na brzuszku :)