agusiazet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Bianko, jesteś niesamowita i masz dar do wydawania szczeniaków!!! Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 LALUNA napisał(a):Bianka to jakie jeszcze Ci szczeniory zostały? Jeszcze mam trzy maluszki . Dwie suczki z długim włosem , jedna zamówiona z polecenia Zasadzkaz , i piesek , który był pogryziony przez rodzeństwo . Oczywiście ludzie dzwonią cały czas , ale nikt nie odpowiada moim wymaganiom :shake:. Chcą pieska zdecydowanie , ale nie podobają mi się już po pierwszym telefonie . Szkoda mi więc czasu na kolejne rozmowy :roll: Quote
Tola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 agusiazet napisał(a):Bianko, jesteś niesamowita i masz dar do wydawania szczeniaków!!! Oj tak:lol: I jak przeprowadza rozmowy przedadopcyjne:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A możesz dac zdjecia tych psiaków. Bo sie pogubiłam. No i moze daj je w pierwszy post. Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 martaa2 napisał(a):Oj tak:lol: I jak przeprowadza rozmowy przedadopcyjne:evil_lol: Właśnie taka jedna przed chwilą dzwoniła , że chce zdecydowanie pieska do domu . Na pytanie , czy ma inne zwierzęta , odpowiedziała , że ma dużego psa na zewnątrz . - takiego do pilnowania ? zapytałam - tak , odpowiedziała a ja z uporem - znaczy , takiego na łańcuchu ? pani radośnie - tak , takiego do pilnowania ogrodzenia - to dziękuję , odparłam i wyłączyłam telefon :mad: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 LALUNA napisał(a):A możesz dac zdjecia tych psiaków. Bo sie pogubiłam. No i moze daj je w pierwszy post. Potem zrobię im świerzonki , bo teraz sprzątam :cool3: Quote
zasadzkas Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 BIANKA1 napisał(a):- znaczy , takiego na łańcuchu ? pani radośnie - tak , takiego do pilnowania ogrodzenia - to dziękuję , odparłam i wyłączyłam telefon :mad: Ja bym panią radośnie do tej budy przyczepiła, żeby sobie radośnie ogrodzenia popilnowała :mad: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Rozmawiałam z nową panią zołzy z krawacikiem . Są nią zachwyceni , mąż pani całuję ją jak dzidziusia . Mała potrafi wskakiwać na łózko , gdzie się zameldowała z rana i wymemłała włosy pani :evil_lol: Pani ma przesłać mi zdjęcia diabełka :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Telefon ciągle dzwoni , ale ludzie mało sensowni . Jedni mnie zainteresowali . . Rok temu stracili psa . Był już stary i schorowany . Ale jeszcze się wahają , bo nie są pewni , czy już są w stanie zastąpić nieżyjącego psa nowym . Quote
AnkaG Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ciekawe co z zołzy wyrośnie. Ja zostawiłam z miotu Keysi (raz mielismy szczeniaki) która wlasnie byla taka zołzą rozstawiajacą resztę szczeniąt po kątach. :cool3: I jest super. :lol: Trzymamy dalej kciuki za domki. Quote
anula1959 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 BIANKA1 napisał(a):Telefon ciągle dzwoni , ale ludzie mało sensowni . Jedni mnie zainteresowali . . Rok temu stracili psa . Był już stary i schorowany . Ale jeszcze się wahają , bo nie są pewni , czy już są w stanie zastąpić nieżyjącego psa nowym . Takie podejście do sprawy też by mnie ujęło ;) Quote
oktawia6 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 anula1959 napisał(a): Takie podejście do sprawy też by mnie ujęło ;) mnie też takie podejście ujmuje:-(!!! Quote
oktawia6 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 zasadzkas napisał(a): Ja bym panią radośnie do tej budy przyczepiła, żeby sobie radośnie ogrodzenia popilnowała :mad: przypiąc ją łąńcuchem do nogi do budy i za majtki do stanika razem-niech ich potem pilnuje by nie spadły:diabloti::angryy: różni debile widzę dzwonią Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 pogryziony chłopaczek . już jest zdrowy , ale uszkodzenie wargi będzie widoczne do końca życia Quote
AMIGA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/7708/imag0140zo0.jpg Nooooooooooo to ja już rozumem, dlaczego Ty masz wciąż takie czyste podłogi. Po prostu zaganiasz psiaczki do sprzątania. W sumie to nawet pedagogiczne, jak brudą, to niech sprzątaja! Ale to chyba trzeba gdzieś zgłosić, ze u Ciebie jest wyzysk psa przez człowieka:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='AMIGA']http://img181.imageshack.us/img181/7708/imag0140zo0.jpg Nooooooooooo to ja już rozumem, dlaczego Ty masz wciąż takie czyste podłogi. Po prostu zaganiasz psiaczki do sprzątania. W sumie to nawet pedagogiczne, jak brudą, to niech sprzątaja! Ale to chyba trzeba gdzieś zgłosić, ze u Ciebie jest wyzysk psa przez człowieka:evil_lol: One są okropne . Strach wejść do kojca :diabloti: Stado kilogramowych pirani :evil_lol: Jak sikają , to niech wycierają podłogi , A co :lol: Quote
AMIGA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):One są okropne . Strach wejść do kojca :diabloti: Stado kilogramowych pirani :evil_lol: Jak sikają , to niech wycierają podłogi , A co :lol: Po prostu coś masz w tych Swoich nogach - jedne zapadały w narkotyczny sen po wylizaniu Twoich stóp, a inne reagują wręcz odwrotnie - zniszczyć, wygonić, zagryźć!!! :evil_lol: Quote
figa33 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czy na zdjęciach jest może Wypłoszek?:loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 figa33 napisał(a):Czy na zdjęciach jest może Wypłoszek?:loveu: Owszem :lol: Moje zwierzaki wszystkie są jakieś dziwne :cool3: Chyba mają problemy z określeniem własnej tożsamości :evil_lol: Quote
Recommended Posts