Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
Bianka to jakie jeszcze Ci szczeniory zostały?

Jeszcze mam trzy maluszki . Dwie suczki z długim włosem , jedna zamówiona z polecenia Zasadzkaz , i piesek , który był pogryziony przez rodzeństwo .
Oczywiście ludzie dzwonią cały czas , ale nikt nie odpowiada moim wymaganiom :shake:. Chcą pieska zdecydowanie , ale nie podobają mi się już po pierwszym telefonie . Szkoda mi więc czasu na kolejne rozmowy :roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Bianko, jesteś niesamowita i masz dar do wydawania szczeniaków!!!

Oj tak:lol:
I jak przeprowadza rozmowy przedadopcyjne:evil_lol:

Posted

martaa2 napisał(a):
Oj tak:lol:
I jak przeprowadza rozmowy przedadopcyjne:evil_lol:

Właśnie taka jedna przed chwilą dzwoniła , że chce zdecydowanie pieska do domu . Na pytanie , czy ma inne zwierzęta , odpowiedziała , że ma dużego psa na zewnątrz .
- takiego do pilnowania ? zapytałam
- tak , odpowiedziała
a ja z uporem
- znaczy , takiego na łańcuchu ?
pani radośnie

- tak , takiego do pilnowania ogrodzenia
- to dziękuję , odparłam i wyłączyłam telefon :mad:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
- znaczy , takiego na łańcuchu ?
pani radośnie
- tak , takiego do pilnowania ogrodzenia
- to dziękuję , odparłam i wyłączyłam telefon :mad:

Ja bym panią radośnie do tej budy przyczepiła, żeby sobie radośnie ogrodzenia popilnowała :mad:

Posted

Rozmawiałam z nową panią zołzy z krawacikiem .
Są nią zachwyceni , mąż pani całuję ją jak dzidziusia . Mała potrafi wskakiwać na łózko , gdzie się zameldowała z rana i wymemłała włosy pani :evil_lol:
Pani ma przesłać mi zdjęcia diabełka :lol:

Posted

Telefon ciągle dzwoni , ale ludzie mało sensowni .
Jedni mnie zainteresowali . . Rok temu stracili psa . Był już stary i schorowany . Ale jeszcze się wahają , bo nie są pewni , czy już są w stanie zastąpić nieżyjącego psa nowym .

Posted

Ciekawe co z zołzy wyrośnie. Ja zostawiłam z miotu Keysi (raz mielismy szczeniaki) która wlasnie byla taka zołzą rozstawiajacą resztę szczeniąt po kątach. :cool3: I jest super. :lol:

Trzymamy dalej kciuki za domki.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Telefon ciągle dzwoni , ale ludzie mało sensowni .
Jedni mnie zainteresowali . . Rok temu stracili psa . Był już stary i schorowany . Ale jeszcze się wahają , bo nie są pewni , czy już są w stanie zastąpić nieżyjącego psa nowym .

Takie podejście do sprawy też by mnie ujęło ;)

Posted

zasadzkas napisał(a):

Ja bym panią radośnie do tej budy przyczepiła, żeby sobie radośnie ogrodzenia popilnowała :mad:

przypiąc ją łąńcuchem do nogi do budy i za majtki do stanika razem-niech ich potem pilnuje by nie spadły:diabloti::angryy:

różni debile widzę dzwonią

Posted

[quote name='AMIGA']http://img181.imageshack.us/img181/7708/imag0140zo0.jpg

Nooooooooooo to ja już rozumem, dlaczego Ty masz wciąż takie czyste podłogi. Po prostu zaganiasz psiaczki do sprzątania. W sumie to nawet pedagogiczne, jak brudą, to niech sprzątaja! Ale to chyba trzeba gdzieś zgłosić, ze u Ciebie jest wyzysk psa przez człowieka:evil_lol:

One są okropne . Strach wejść do kojca :diabloti: Stado kilogramowych pirani
:evil_lol:
Jak sikają , to niech wycierają podłogi , A co :lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
One są okropne . Strach wejść do kojca :diabloti: Stado kilogramowych pirani
:evil_lol:
Jak sikają , to niech wycierają podłogi , A co :lol:

Po prostu coś masz w tych Swoich nogach - jedne zapadały w narkotyczny sen po wylizaniu Twoich stóp, a inne reagują wręcz odwrotnie - zniszczyć, wygonić, zagryźć!!! :evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
Czy na zdjęciach jest może Wypłoszek?:loveu:

Owszem :lol:
Moje zwierzaki wszystkie są jakieś dziwne :cool3: Chyba mają problemy z określeniem własnej tożsamości :evil_lol: