BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 figa33 napisał(a):Paweł to ten czarny? Dzisiaj jak by żwawszy:lol: śmieszny siorściuch Paweł jest czarny . Dzisiaj wyrażnie ożywiony . Ale jest bojazliwy . emilia2280 napisał(a):zdjécia psiaków wyslane. moglabym je ogládac bez konca! kazde zdjécie jest ciekawe i wnosi nowe ujécie psiaków. A mnie nie trzeba telewizora . Jak maluchy szaleją , to istne kino :lol: Quote
BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Jestem bardzo ciekawa czy będzie zainteresowanie moim stadkiem . Jeszcze nie są nigdzie powystawiane , ale te " myszy " chyba powinny mieć branie :cool3: Paweł i Gaweł też są fajni . Właściwie , to można chyba wystawić trzodę . Tylko Paweł do pojutrza będzie brał antybiotyki i koniec . Reszta wyłącznie witaminy . Co tu robić ? Poczekać z tydzień , czy co ? Bo szkoda kasy za ALLEGRO po próżnicy wydawać .Ile może zająć wydanie 8 szczeniąt ? :roll: Quote
fona Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zamieść takie allegro niedrogie, bez wyróżnienia na razie, na 10 dni. Chwilke chyba jeszcze powinny posiedziec, i dlatego, ze male, i dlatego, ze ewentualne choroby (TFU!) dopiero po tygodniu by sie rozwinely. No i robale bym zrobila jeszcze, tzn. odrobaczyla. Quote
BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 fona napisał(a):Zamieść takie allegro niedrogie, bez wyróżnienia na razie, na 10 dni. Chwilke chyba jeszcze powinny posiedziec, i dlatego, ze male, i dlatego, ze ewentualne choroby (TFU!) dopiero po tygodniu by sie rozwinely. No i robale bym zrobila jeszcze, tzn. odrobaczyla. A nie ..............to oczywiste , że one tu jeszcze posiedzą .Wetka mówiła o 3 tygodniach , żeby sprawdzić , czy jakiegoś wirusa nie mają . Ale Paweł i Gaweł są szczepieni i odrobaczeni . Quote
AnkaG Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pawełek taki kochanieńki - ale ja lubię szostkowłose. :loveu: Quote
fona Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 saba miala 6 szczeniaków, ze ze dwa miesiace u Rudaska siedzialy, ale bral je jeszcze slepe albo ledwo patrzace, z dziewczynkami bylo gorzej, no ale to duze psy mialy byc Quote
halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja bym zrobiła już... z informacją, że do odebrania najwcześniej za dwa tygodnie... będą telefony, to i będzie można wybierać... robić zapisy czy cuś... Quote
Czaka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Biank, Ty masz dobrą rękę i jestem pewna, że domki szybo sę znajdą. Pamiętasz jak rozdawałam moje "zadrzątka"? Quote
BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Biank, Ty masz dobrą rękę i jestem pewna, że domki szybo sę znajdą. Pamiętasz jak rozdawałam moje "zadrzątka"? Pamiętam . Zwłaszcza to ostatnie :cool3: Quote
halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kto chce zobaczyć rodzeństwo Pawła i Gawła?... Zapraszamy na nasz wątek, są już fotki... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105121&page=4 Duduś i Toto Quote
BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 halbina napisał(a):Kto chce zobaczyć rodzeństwo Pawła i Gawła?... Zapraszamy na nasz wątek, są już fotki... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105121&page=4 Duduś i Toto Właśnie oglądałam , śliczni są :loveu: Quote
BIANKA1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Paweł z Gawłem albo śpią , albo jedzą , albo się tłuką :roll: Zasrańce na górze więcej śpią .......na szczęście :cool3: Quote
oktawia6 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 u mnie albo jedzą, albo się tłuką:evil_lol: albo śpią:evil_lol::eviltong: Quote
halbina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 u mnie jedzą, koopają i śpią... no i jeszcze sie przytulaja do mnie... Quote
ulvhedinn Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ...i leją na potęge jak to maluchy? :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Po nocy, po nocy... a kiedy?, teraz przynajmniej spokój, cisza, net lepiej chodzi... :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 pucka69 napisał(a): a Ty ulv znowu buszujesz po nocy? właśnie!!:lmaa:która to godzina! Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ulvhedinn napisał(a): Nooocnaaa godzina 0X i to jest chwila na odpoczynek:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dopiero uporałam się z porannym obrządkiem :cool3: Zaraz idziemy na spacer . Ja sobie piszę , a Paweł najpierw mnie lizał po nodze , a potem ugryzł :evil_lol: Quote
BeataSabra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 BIANKA1 napisał(a):Dopiero uporałam się z porannym obrządkiem :cool3: Zaraz idziemy na spacer . Ja sobie piszę , a Paweł najpierw mnie lizał po nodze , a potem ugryzł :evil_lol: Mądry piesek najpierw sobie umył.... Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 BeataSabra napisał(a):Mądry piesek najpierw sobie umył.... Bardzo śmieszne :cool3: Paweł i Gaweł byli na spacerku :lol: Pytałam wczoraj , czy mogą na chwilkę wyjść na podwórko . Doktor się zgodziła , i wyszli za mną jak wynosiłam śmieci . Ale byli zaciekawieni :crazyeye: Może z pięć minut to trwało , ale nie chcieli wracać . Słoneczko świeci i malcom bardzo się podobało. Jak zrobi się cieplej , to ich jeszcze wyprowadzę . Usiądę sobie , a oni niech poszaleją Natomiast maluchy na górze po zjedzeniu kleiku zadekowali się w kociej budce i ani myślą wyleść :evil_lol: Niech tam sobie pośpią , chyba nikt ich nie rozdepta :roll: Quote
Recommended Posts