Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
Paweł to ten czarny?
Dzisiaj jak by żwawszy:lol: śmieszny siorściuch

Paweł jest czarny . Dzisiaj wyrażnie ożywiony . Ale jest bojazliwy .
emilia2280 napisał(a):
zdjécia psiaków wyslane. moglabym je ogládac bez konca! kazde zdjécie jest ciekawe i wnosi nowe ujécie psiaków.

A mnie nie trzeba telewizora . Jak maluchy szaleją , to istne kino :lol:

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem bardzo ciekawa czy będzie zainteresowanie moim stadkiem .
Jeszcze nie są nigdzie powystawiane , ale te " myszy " chyba powinny mieć branie :cool3: Paweł i Gaweł też są fajni .
Właściwie , to można chyba wystawić trzodę . Tylko Paweł do pojutrza będzie brał antybiotyki i koniec . Reszta wyłącznie witaminy .
Co tu robić ? Poczekać z tydzień , czy co ? Bo szkoda kasy za ALLEGRO po próżnicy wydawać .Ile może zająć wydanie 8 szczeniąt ? :roll:

Posted

Zamieść takie allegro niedrogie, bez wyróżnienia na razie, na 10 dni.
Chwilke chyba jeszcze powinny posiedziec, i dlatego, ze male, i dlatego, ze ewentualne choroby (TFU!) dopiero po tygodniu by sie rozwinely. No i robale bym zrobila jeszcze, tzn. odrobaczyla.

Posted

fona napisał(a):
Zamieść takie allegro niedrogie, bez wyróżnienia na razie, na 10 dni.
Chwilke chyba jeszcze powinny posiedziec, i dlatego, ze male, i dlatego, ze ewentualne choroby (TFU!) dopiero po tygodniu by sie rozwinely. No i robale bym zrobila jeszcze, tzn. odrobaczyla.

A nie ..............to oczywiste , że one tu jeszcze posiedzą .Wetka mówiła o 3 tygodniach , żeby sprawdzić , czy jakiegoś wirusa nie mają .
Ale Paweł i Gaweł są szczepieni i odrobaczeni .

Posted

saba miala 6 szczeniaków, ze ze dwa miesiace u Rudaska siedzialy, ale bral je jeszcze slepe albo ledwo patrzace, z dziewczynkami bylo gorzej,

no ale to duze psy mialy byc

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Biank, Ty masz dobrą rękę i jestem pewna, że domki szybo sę znajdą. Pamiętasz jak rozdawałam moje "zadrzątka"?

Pamiętam . Zwłaszcza to ostatnie :cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dopiero uporałam się z porannym obrządkiem :cool3:
Zaraz idziemy na spacer .
Ja sobie piszę , a Paweł najpierw mnie lizał po nodze , a potem ugryzł :evil_lol:

Mądry piesek najpierw sobie umył....

Posted

BeataSabra napisał(a):
Mądry piesek najpierw sobie umył....

Bardzo śmieszne :cool3:
Paweł i Gaweł byli na spacerku :lol:
Pytałam wczoraj , czy mogą na chwilkę wyjść na podwórko . Doktor się zgodziła , i wyszli za mną jak wynosiłam śmieci . Ale byli zaciekawieni :crazyeye:

Może z pięć minut to trwało , ale nie chcieli wracać . Słoneczko świeci i malcom bardzo się podobało. Jak zrobi się cieplej , to ich jeszcze wyprowadzę . Usiądę sobie , a oni niech poszaleją

Natomiast maluchy na górze po zjedzeniu kleiku zadekowali się w kociej budce i ani myślą wyleść :evil_lol: Niech tam sobie pośpią , chyba nikt ich nie rozdepta :roll: