Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet, muszę poczekać na pieniążki od Ciebie, bo w tej chwili wpłynęło w sumie 140 zł zł na hotelowanie + 60 zł na sterylizację.
Hotelowanie do tej pory to koszt 120 zł (12 dni) + 30 zł transport + 4,5 zł odrobaczenie = 154.50 zł (stan na 28 luty). Wciąż jesteśmy na delikatnym minusie.

U mnie w sprawie Magii na razie cisza, ale wszyscy zachwycają się jej urodą, więc mam nadzieję, że to chwilowe ;)

Ach.. Magia bardzo lubi dzieci! ;)
Tylko trzeba uważać, bo żywioł z niej nieokrzesany i może zaskakać i zadeptać :evil_lol:

Posted

marzenKa napisał(a):
ja moze jutro postaram sie wplacic ale niestety tylko 20 zl bo wiecej nie mam:-( ale przynajmniej tego malego minusa to pokryje...

To super, każdy grosz się liczy :lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Dziewczyny jesteście wspaniałe! :loveu:

To raczej Magia jest wspaniała:):):) I Murka też, bo dała suni szansę na normalność. I już tylko fajnego domku trzeba.
Poza tym porobię bazarki dla Magii i już zapraszam na nie (choć ich jeszcze nie ma:diabloti:).

Murko, napisz nam za ile już jesteśmy dłużni?

Posted

[quote name='Murka']w tej chwili wpłynęło w sumie 140 zł zł na hotelowanie + 60 zł na sterylizację.
Hotelowanie do tej pory to koszt 120 zł (12 dni) + 30 zł transport + 4,5 zł odrobaczenie = 154.50 zł (stan na 28 luty).

Niki-lidka, to wyżej napisałam wczoraj ;)
Nie jest źle, zwłaszcza że jak widzę klarują się kolejne wpłaty.
Przeważnie całkowite rozliczenia robię co 30 dni pobytu zwierzaka u mnie; mam nadzieję, że w przypadku Magii będę mogła zrobić to wcześniej, jak pójdzie do domku ;)

Na przyszły tydzień umówię się na sterylizację suni. Mam nadzieję, że to zwiększy jej szansę na dom :roll:
Ona jest baaardzo kochana, tylko bardzo żywa i bywa uparta ;)

Posted

Murka napisał(a):

Ona jest baaardzo kochana, tylko bardzo żywa i bywa uparta ;)

Tak to często bywa z tymi psiakami o dużym temperamencie. Dokładnie to samo miała Orzechowiecka Rudka adoptowana prze Alę ze Szczecina - minęło kilka miesięcy i sunia jest nie do poznania. Po prostu musiała sie zadomowic i zrozumiec, kto rządzi :cool3:.
W razie czego podesle link do wątku...;)