Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 CUDNA KROLEWNA!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Nesuniaaa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Vogue'] CUDNA KROLEWNA!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! U gory jest królewicz a na dole królewna :evil_lol: Ciesze sie że podobają Ci się moje przegubowce:) Zapraszam do mojej galerii tam jest wiecej zdjec moich jamniorów:)
AMIŚKA Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIM JAMNISIODOGOMANIAKOM POGODNYCH ŚWIĄT BOZEGO NARODZENIA SZCZĘŚLWEGO 2007 ROKU życzy AMIŚKA ZINKA I SASANKA jamnikokot MAX
Viz Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jejku jakie piękne sesje świateczne. :loveu::loveu::loveu: ja oprócz jednego marnego zdjęcia Teddy'ego przy choince nic nie mam niestety. :(
AMIŚKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Viz napisał(a):jejku jakie piękne sesje świateczne. :loveu::loveu::loveu: ja oprócz jednego marnego zdjęcia Teddy'ego przy choince nic nie mam niestety. :( Viz tak mało sięn odzywasz i jeszcze zdjeć arystokraty ani jednego od dłuzszego czasu:lol: A Teddy prz choince to w którym poscie ,bo nie mogę znależć????:eviltong: A czemu tuuu taaak puuusto???? Nessunia śliczne śa Twoje rudzielce z bombkami:lol: I tak dawno Goni rudzielców nie było,a takie ładne jamnisie. Wszyscy jacyś chytrzy sie zrobili opowieści załują :lol: zdjeć chytrzą:lol:
Viz Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witaj Amiśko! Trochę zaniedbałam dogomanię, przyznaję się.:oops: U arystokracji wszystko po staremu. :) Hrabiemu włos odrósł (a przynajmniej w większości) i zaczynamy jeździć po wystawach, w końcu! :cool3: Pierwsza w 2007 roku to Bydgoszcz. Dzisiaj byliśmy z Teddym na dłuuuuugim spacerku w lesie z dwoma jamnisiami długowłosymi Nesuni, border collie, dwoma buldożkami francuskimi i pudelkiem. Niestety Hrabiego nie mogłam zabrać, bo musiałam jechać autobusem, a z dwoma psami w tłoku niestety nie daje sobie rady... Ale na sylwestra sobie odbijemy, bo robimy sobie iście psi sylwester. :evil_lol: A do tego jutro idą ze mną na noc do koleżanki borderki. Oby tylko dom przetrwał. :lol: Miałam iść na normalną imprezę, ale... No właśnie, ale - czyli moi rodzice, którzy w ostatniej chwili stwierdzili, że idą do znajomych. A ja psów samych nie zostawię. I w taki oto sposób udało się zorganizować psią imprezę na parę osób. :evil_lol: Dzisiaj wstawię fotki z lasu. :loveu: A zdjęcia Teddka pod choineczką nei wstawiłam, później najwyżej podrzucę. :)
Viz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Obiecałam i daję. :) frisbee :) pozujemy... moje mądre oczyska. :loveu: się ustawiamy (dziwnie mu mordka wyszła i wargę przygryzł :) ) koooooooocham dziubelka. :lol: :D :lol: (wstrętny strup na policzku :roll: )
Annaah Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 Roku Dogomaniakom oraz ich pupilom. Na zdjęciu Kreska ( mama ) i Agatha.
SuperGosia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Viz'] To zdjecie jest A-B-S-O-L-U-T-N-I-E GENIALNE! Ja nie widze zadnego strupa, tylko wielka milosc pomiedzy pania i jej jamniorem :loveu: Zyczonka dla Was w galerii, do ktorej rzadko wiekszosc zaglada, a niektorzy wcale :placz: ;)
milena182 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wiz dlaczego nie dajesz tych zdjec do swojej galeri?
Viz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 SuperGosia ja zawsze znajde jakis głupi detal, do którego się przyczepię. Heh, to bardzo miłe. :loveu: Milena, jakoś tak zapomniałam o tej galerii. Skopiuje te fotki i wstawię :) Swoją drogą wczoraj popołudniu wybraliśmy się do koleżanki borderki i właśnie wróciliśmy. Psy wymęczone, teraz śpią. Fotki powinny jakieś być. :D
Viz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Fotki jeszcze z wczoraj: leśne agility :) wysyłamy pieska do przodu :) W lesie są jednak fantastyczne naturalne przeszkody :) Korzystamy z nich, bo narazie brakuje nam toru :(
agniecha Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Z okazji Nowego Roku życzymy wszystkim dogomaniakom i ich kochanym jamnisiom samych sukseców na wystawach, radości w życiu codziennym i pełnych portefeli i miseczek wypełnionych smakołykami. Życzy Carmela ze swoją panią Agniechą ! :BIG: :drink1: :BIG: :drink1: :BIG:
kajolka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Przyłączamy się do życzeń!Szczęśliwego Nowego Roku,zdrowia,szczęścia miłości :loveu: Fred,Gufi i ich pańcia :cool3:
Roxana Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [SIZE="5"]Kochane Cioteczki! [SIZE="5"]Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech przyniesie dużo zdrowia, wielewiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. [SIZE="6"]Szczęśliwego Nowego 2007 Roku! [SIZE="4"]Życzy Wam Roxana wraz z całym swoim gronem domowym :)
Viz Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ja również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2007. :) Spełnienia marzeń, suckesów na ringu i w życiu osobistym, zdrowia no i pociechy ze swoim pociech czworonożnych. :loveu:
bazylowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam wszystkich jamnikomaniaków !!!!! Dorzucam zdjęcia mojego Precla :loveu: Zapraszamy wszystkich do naszej galerii. Można w niej oglądać Precelka i wyżełka wegierskiego Bazyla :loveu: (plus nasi psi przyjaciele oczywiście)
Roxana Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Precelek fantastyczny :lol: A ta jego mordeczka cała zapiaszczona :loveu: Jak krecik... ;)
Bejka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 My też dołączamy się do życzeń. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, właścicielom - pociechy z piesków, a pieskom - zawsze dobrego humoru ich panów. Wielu wspaniałych, pełnych miłych wrażeń spacerów, zdrowia, spełnienia marzeń i samych radosnych dni. Bejka i Ajka Ps: Nie umiem robić świątecznych kartek. Zdjęcia uczyła mnie wstawiać Amiśka, za co wielkie dzięki :lol: Na fotce Ajka z kością, którą dostała pod choinkę.
Bejka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hurra! Udało mi się zamieścić zdjęcie :multi: Amiśka :calus:
AMIŚKA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Fajnie ze sie odnalazłas:multi: Bejka. Piękna Aluzja Ani Mru Mru będzie teraz czesto pokazywana:eviltong: ,ciesze się że Bejko nauczyłaś sie wklejac zdjecia:lol: Witam mamabazyla i pięknego Precla:multi: Napisz nam o Precelku ,ile ma lat co lubi?? Nesuniaaaa należysz do klubu latajace uszy:multi: Viz bardzo fajny portret "PAŃCIA I JAMNIOR":loveu:
Recommended Posts