milena182 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kiwi napisał(a):http://www.allegro.pl/item155903740_jamniki.html :cry: co za dramat :cry: Boże te czarne to nawet nie jamniki(bez urazy)ale to chyba tzeba gdzies zglosic :-(
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kazdy z nas niech wstawi po jednym zdjeciu swojego jamnisia i bedziemy sprawdzac czy sa do siebie podobne moze trafimy na sobowtora :eviltong: Tekila
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Trzeba to zgłosić do stowarzyszenia ochrony zwierzat tego nie mozna tak zostawic biedne
kiwi Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tylko niech nikt nei zglasza do allegro, ostatnio zglosilam do strazy dla zwierzt i juz bylo za pozno bo ktos w goracej wodzie kapany zglosil wczesniej do allegro i aukcja byla usunieta...
Viz Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :roll: :roll: treść i sposób pisania mówi już o właścicielu niemal wszystko... "som", "majom", "stwożone" :angryy: kiwi nie mam już siły na takich ludzi. jakie biedne mordki... aż się łza w oku zakręciła. :( jak tak można?!
milena182 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja proponuje napisac do emir ,jest tu na dogo
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 milena182 napisał(a):ja proponuje napisac do emir ,jest tu na dogo a kto to jest
Roxana Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 O tej aukcji już 8 stycznia wrzuciła tu do naszego działu info Soshka. Tytuł tematu- "Niepokojąca aukcja" ale oprócz mnie i Brzdąca nikt nic nie napisał- aż się zdziwiłam... Soshka napisał(a):Kochani jamniczarze, zauważyłam właśnie na allegro coś bardzo dziwnego. Wklejam zdjęcie przedstawiające mieszańce jamników które ktoś chce ludziom wcisnąć za 50 zł. To zdjęcie... w jakich warunkach to indywiduum trzyma psy? Mama wygląda już na dość starą suczkę jak na rodzenie szczeniąt... :shake: Ona jest siwa. Są w papierowym pudełku, w jakiejś brudnej dziurze :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nawet się nie wysilili, żeby w celu udawania, że o pieski się troszczą przenieść je na sesję zdjęciową w jakieś czyste miejsce. Ktoś jest z Rybnika i podejrzewa, kto to może być? To straszne, przydałoby się coś z tym zrobić... :( Nie wiem czy dobrze robię zaczynając ten wątek, ale szczerze mówiąc ciarki mną trzepią :angryy::angryy::angryy::angryy: Mam nadzieję, że fota się wyświetla. Nie chcę podawać linka do aukcji. Były już liczne dyskusje, czy tak wypada czy nie... więc mogę przesłać na pw. Albo sami możecie wyszukać... Dziś z tego co widziałam to do konca aukcji zostało parę godzin tylko. Zastanawiam się czy właściciel ją przedłuży czy inaczej rozwiąże kłopot posiadania szczeniaków...
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Roxana napisał(a):Proszę bardzo- oto mój Hektorek :loveu: śliczny nawet troche podobny do Tekilki
Martinee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ludzie musimy cos zrobić przeciez wiecie ze kazdy jamnik musi miec ciepło i spac pod kołderka te psy mieszkaja w kartonie w jakim betonowym zimnym pomieszczeniu bezkocyka
milena182 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 evanescence napisał(a):Ludzie musimy cos zrobić przeciez wiecie ze kazdy jamnik musi miec ciepło i spac pod kołderka te psy mieszkaja w kartonie w jakim betonowym zimnym pomieszczeniu bezkocyka wyobrazacie sobie jakie beda mialy choroby na starosc przez te obecne warunki?reumatyzm itp....
Silky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Może je szybko kupić? Dołożymy się!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 evanescence napisał(a):i co z biedaczkami zrobimy Znajdziemy im domki, ale My z Poznania nie możemy ich sami kupić bo jak je odbierzemy?
Silky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 evanescence napisał(a):no a one skad sa ?? Z Rybnika. Niestety.
rysiczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Psiaki super tylko istnieje juz taki temat-Nasze przegubowce,nie wiem czy jest sens tworzyc drugi taki sam?
Martinee Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ale tu dajemy tylko zdjecia i porównujemy je do siebie
Brzdąc Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hej ,zostawiłam info w wątku rozpoczętym przez Soshka .
Recommended Posts