Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko niech nikt nei zglasza do allegro, ostatnio zglosilam do strazy dla zwierzt i juz bylo za pozno bo ktos w goracej wodzie kapany zglosil wczesniej do allegro i aukcja byla usunieta...

Posted

:roll: :roll:

treść i sposób pisania mówi już o właścicielu niemal wszystko...
"som", "majom", "stwożone"

:angryy:

kiwi nie mam już siły na takich ludzi. jakie biedne mordki... aż się łza w oku zakręciła. :( jak tak można?!

Posted

O tej aukcji już 8 stycznia wrzuciła tu do naszego działu info Soshka. Tytuł tematu- "Niepokojąca aukcja" ale oprócz mnie i Brzdąca nikt nic nie napisał- aż się zdziwiłam...

Soshka napisał(a):
Kochani jamniczarze, zauważyłam właśnie na allegro coś bardzo dziwnego. Wklejam zdjęcie przedstawiające mieszańce jamników które ktoś chce ludziom wcisnąć za 50 zł. To zdjęcie... w jakich warunkach to indywiduum trzyma psy? Mama wygląda już na dość starą suczkę jak na rodzenie szczeniąt... :shake: Ona jest siwa. Są w papierowym pudełku, w jakiejś brudnej dziurze :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nawet się nie wysilili, żeby w celu udawania, że o pieski się troszczą przenieść je na sesję zdjęciową w jakieś czyste miejsce.

Ktoś jest z Rybnika i podejrzewa, kto to może być? To straszne, przydałoby się coś z tym zrobić... :(

Nie wiem czy dobrze robię zaczynając ten wątek, ale szczerze mówiąc ciarki mną trzepią :angryy::angryy::angryy::angryy:

Mam nadzieję, że fota się wyświetla. Nie chcę podawać linka do aukcji. Były już liczne dyskusje, czy tak wypada czy nie... więc mogę przesłać na pw. Albo sami możecie wyszukać...

Dziś z tego co widziałam to do konca aukcji zostało parę godzin tylko. Zastanawiam się czy właściciel ją przedłuży czy inaczej rozwiąże kłopot posiadania szczeniaków...

Posted

Ludzie musimy cos zrobić przeciez wiecie ze kazdy jamnik musi miec ciepło i spac pod kołderka te psy mieszkaja w kartonie w jakim betonowym zimnym pomieszczeniu bezkocyka

Posted

evanescence napisał(a):
Ludzie musimy cos zrobić przeciez wiecie ze kazdy jamnik musi miec ciepło i spac pod kołderka te psy mieszkaja w kartonie w jakim betonowym zimnym pomieszczeniu bezkocyka

wyobrazacie sobie jakie beda mialy choroby na starosc przez te obecne warunki?reumatyzm itp....

Posted

evanescence napisał(a):
i co z biedaczkami zrobimy

Znajdziemy im domki, ale My z Poznania nie możemy ich sami kupić bo jak je odbierzemy?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...