AMIŚKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Yoshko napisał(a):Dla długowłosych najlepsze sa skórzane okagłe , oczywiscie bez filca .Mozna kupić na kazdej wystawie. Dzięki skorzystam z rady:lol: :lol: ,takich nie próbowałam i nie wiedziałam że są!:lying:
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czy ja się doczekam w końcu jakichś zdjęć?!:razz: Tak tu zaglądam i zaglądam a fotek jak nie było, tak nie ma. Najbardziej lubię szorstkie, ale z chęcią pooglądam i inne:lol:
maxi3 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A to Tolusia znaleziona w lipcu w lesie:angryy: Ale znalazla nowy domek:lol: .
maxi3 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tyle tego mam,i ciagle przybywa jakas zagubiona jamnicza,duszyczka,wtedy szukamy nowego domku:lol:
rysiczka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 moje dlugowlosiaki maja skorke bez filca i jest oki.polecam.
souris Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ta jamniczka którą wklejałam wyżej teraz ma piękny półzacisk ( zrobiony przeze mnie z kawałka taśmy który mi został ), który jest chyba jednak najlepszy, a który nie kosztował więcej niż 2 zł.:lol:
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 ;) moja jamniczka nosi zwykła obroze i jest wszystko w porzadku nie ma zadnych ran
AMIŚKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):;) moja jamniczka nosi zwykła obroze i jest wszystko w porzadku nie ma zadnych ran Jakie rany???:crazyeye: Tu nikt o ranach od obroży nie pisał!!!:crazyeye:
JASMIN Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='martavantos'][quote name='AMIŚKA']moja jamniczka nosi zwykła obroze i jest wszystko w porzadku nie ma zadnych ranJakie rany???:crazyeye: Tu nikt o ranach od obroży nie pisał!!!:crazyeye: Tu chodzi o wycieranie włosa u jamników długowłosyh...
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tak wiem Moja znajoma ma jamnika długowłosego i jakiej by jej obrozy nie załozyła (z materiału) wyciera jej sie siersc i robia sie takie przetarcia na karku;) Nosi tylko łancuszki pojedyncze;)
anetta Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Sa wakacje wiec poleniu****emy :laugh2_2: :sleep2: sluchajac audycji radiowej :lol: :lol::turn-l: A po spaniu, czas na jazdeeeeeeeeeeee :D http://img240.imageshack.us/img240/797/schowek072dd.jpg :cunao: A co to za czekoladka?:eating:
Viz Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A my sie spodziewamy jamnika wlasnie :oops: Trzeciego :) A Teddy bedzie kastrowany.
Veris Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Hmmmm..My też myślimy o kastracji....ja się trochę boję (pozostałości w mojej głowie po tych durnych mitach - pies się spasie, nie będzie miał takiego samego charakteru itp.)-ale powoli z tego wychodzę:eviltong:. Viz, dlaczego się zdecydowałaś?? Luty-sezon cieczek:p?? Ja z moim Borysem vel Boryną (mam go od stycznia) miałam teraz, kiedy dwe panny z klatki miały cieczkę, paskudne dni:angryy:, pomimo tego, że byliśmy w domu(rodzinnie:p)..on siedział i popiskiwał pod drzwiami..w dzień...i w nocy...bez przerwy...myślałam, że go własnoręcznie wykastruję:p.
Gonia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Viz']A my sie spodziewamy jamnika wlasnie :oops: Trzeciego :) A Teddy bedzie kastrowany.Jejku,skąd taka decyzja?:crazyeye: Myślę o TEDDY-m oczywiście.Decyzję o suni radzę dokładnie przemyśleć,sprawdzić hodowlę i jeśli trzeba poczekać na właściwe szczenię;)
Viz Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Goniu Teddy bedzie kastrowany, bo bedzie musiał. Nie mylisz chyba Teddy'ego z Lupem :p czyli HRABIĄ z Końskiego Raju (FCI). :) Znalazłam hodowlę, sczeniak do odebrania bylby w maju, rodzice porpostu swietni, ale.. no wlasnie, ale jest pare powaznych problemow. Nie u mnie, ale z tym, ze odrobine sie spoznilam... :( Ni trzeba czekac dalej....
Gonia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gratulacje dla GURU i SuperGosi:laola: Szykuje nam się kolejny Champion:loveu: :multi:
SuperGosia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzieki, Gośku :calus: Napisalam Ci obszerniejszego maila o wystawie. Dla Wszystkich, ktorzy jeszcze nie wiedza; z CH'SS w Lesznie przywizlismy NPwR, BoBa i duze CWC :multi: No i pierwszy pucharek. A Shih przez te dwa dni, co nas nie bylo chyba po krzaczorch chodzil, bo sie z niego zrobil jeden wielki koltun. Dzis sie za niego ostro zabralam, a wygladalo, to mniej wiecej tak: :dog: :chainsaw:
Viz Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Juz skladalam raz gratulacje, ale raz jeszce gratuluje ogromnego sukcesu :multi: Oby tak dalej :D
anetta Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Gratuluje!!!:cool3: Viz, super ze bedziesz miec 3 przegubowca :multi:
Viz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Anetta jeszce nic nie wiadomo :oops: Zgode mamy mam i oczwiscie jak trzeba to pomoze mi wszystko zalatwiac, ale... No wlasnie. Problemy z miotami. :( No nic, nie przekreslam wszystkiego, bo moze bedzie dobrze :) Trzymajcie kciuki ;)
rysiczka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 A czego konkretnie Viz szukasz?Miniature czy krolika ?Rozumiem ze dlugowlosego??
Viz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Długowłosy mini :) Własciwie dwa mioty juz znalezione, ale z pierwszym, ktorego bym chciala sa male komplikacje :oops: No nic, niedlugo bede wiedziała co i jak :) Za jakis tydzien :)
rysiczka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Daj znac z jakiego krycia wybierasz sunie-jestem ciekawa.
Recommended Posts