Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Yoshko napisał(a):
Dla długowłosych najlepsze sa skórzane okagłe , oczywiscie bez filca .Mozna kupić na kazdej wystawie.

Dzięki skorzystam z rady:lol: :lol: ,takich nie próbowałam i nie wiedziałam że są!:lying:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ja się doczekam w końcu jakichś zdjęć?!:razz:
Tak tu zaglądam i zaglądam a fotek jak nie było, tak nie ma.
Najbardziej lubię szorstkie, ale z chęcią pooglądam i inne:lol:

Posted

Ta jamniczka którą wklejałam wyżej teraz ma piękny półzacisk ( zrobiony przeze mnie z kawałka taśmy który mi został ), który jest chyba jednak najlepszy, a który nie kosztował więcej niż 2 zł.:lol:

Posted

martavantos napisał(a):
;) moja jamniczka nosi zwykła obroze i jest wszystko w porzadku nie ma zadnych ran

Jakie rany???:crazyeye: Tu nikt o ranach od obroży nie pisał!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='martavantos'][quote name='AMIŚKA']moja jamniczka nosi zwykła obroze i jest wszystko w porzadku nie ma zadnych ranJakie rany???:crazyeye: Tu nikt o ranach od obroży nie pisał!!!:crazyeye:
Tu chodzi o wycieranie włosa u jamników długowłosyh...

Posted

Tak wiem
Moja znajoma ma jamnika długowłosego i jakiej by jej obrozy nie załozyła (z materiału) wyciera jej sie siersc i robia sie takie przetarcia na karku;)
Nosi tylko łancuszki pojedyncze;)

Posted

Hmmmm..My też myślimy o kastracji....ja się trochę boję (pozostałości w mojej głowie po tych durnych mitach - pies się spasie, nie będzie miał takiego samego charakteru itp.)-ale powoli z tego wychodzę:eviltong:.

Viz
, dlaczego się zdecydowałaś??
Luty-sezon cieczek:p??

Ja z moim Borysem vel Boryną (mam go od stycznia) miałam teraz, kiedy dwe panny z klatki miały cieczkę, paskudne dni:angryy:, pomimo tego, że byliśmy w domu(rodzinnie:p)..on siedział i popiskiwał pod drzwiami..w dzień...i w nocy...bez przerwy...myślałam, że go własnoręcznie wykastruję:p.

Posted

[quote name='Viz']A my sie spodziewamy jamnika wlasnie :oops:
Trzeciego :)
A Teddy bedzie kastrowany.Jejku,skąd taka decyzja?:crazyeye: Myślę o TEDDY-m oczywiście.Decyzję o suni radzę dokładnie przemyśleć,sprawdzić hodowlę i jeśli trzeba poczekać na właściwe szczenię;)

Posted

Goniu Teddy bedzie kastrowany, bo bedzie musiał.
Nie mylisz chyba Teddy'ego z Lupem :p czyli HRABIĄ z Końskiego Raju (FCI). :)
Znalazłam hodowlę, sczeniak do odebrania bylby w maju, rodzice porpostu swietni, ale.. no wlasnie, ale jest pare powaznych problemow. Nie u mnie, ale z tym, ze odrobine sie spoznilam... :(
Ni trzeba czekac dalej....

Posted

Dzieki, Gośku :calus: Napisalam Ci obszerniejszego maila o wystawie.
Dla Wszystkich, ktorzy jeszcze nie wiedza; z CH'SS w Lesznie przywizlismy NPwR, BoBa i duze CWC :multi: No i pierwszy pucharek.

A Shih przez te dwa dni, co nas nie bylo chyba po krzaczorch chodzil, bo sie z niego zrobil jeden wielki koltun. Dzis sie za niego ostro zabralam, a wygladalo, to mniej wiecej tak: :dog: :chainsaw:

Posted

Anetta jeszce nic nie wiadomo :oops:
Zgode mamy mam i oczwiscie jak trzeba to pomoze mi wszystko zalatwiac, ale... No wlasnie. Problemy z miotami. :(
No nic, nie przekreslam wszystkiego, bo moze bedzie dobrze :)
Trzymajcie kciuki ;)

Posted

Długowłosy mini :)
Własciwie dwa mioty juz znalezione, ale z pierwszym, ktorego bym chciala sa male komplikacje :oops:
No nic, niedlugo bede wiedziała co i jak :) Za jakis tydzien :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...