samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Reszta pracuje w domach (choc bez doktorow) :razz: Trzeba przyznac, ze sie zrehabilitowalas troszeczke tymi fotkami. Colunia wyglada jak wyzel weimarski (nieco) i inne dropiaste :razz: Swietnie sie ze stadem komponuje - i czemu ja chcesz oddac?:niewiem: Quote
swan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 wczoraj śnieg mi internet zasypał i leciałam na rezerwowym, który nie bardzo otwiera zdjęcia, przynajmniej nie otwiera w granicach mojej cierpliwości :angryy: Colinda piękna, wesoła, fajna jest :loveu: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 mar.gajko napisał(a):Aby trochę nie za tłusta jest??? Myslisz? :cool3: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 swan napisał(a):wczoraj śnieg mi internet zasypał i leciałam na rezerwowym, który nie bardzo otwiera zdjęcia, przynajmniej nie otwiera w granicach mojej cierpliwości :angryy: Colinda piękna, wesoła, fajna jest :loveu: Co to jest rezerwowy internet? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 samoglow napisał(a):Co to jest rezerwowy internet? :crazyeye: swan cwana jest:evil_lol: ma rezerwowy internet, zastępczy internet, w razie czego internet. Quote
PaulinaT Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 mar.gajko napisał(a):Aby trochę nie za tłusta jest??? Może ciuteńkę. :oops: Zresztą Figa też :oops: Żrą jak opętane. To pewnie przez dzieciństwo trudne... :shake: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A moze rzadko dostaja, to najadaja sie na zapas :cool3: Quote
PaulinaT Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 samoglow napisał(a):Swietnie sie ze stadem komponuje - i czemu ja chcesz oddac?:niewiem: :angryy: nie chcem ale muszem mamy z mamą 7 psów - SIEDEM to stanowczo za dużo... :shake: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 PaulinaT napisał(a)::angryy: nie chcem ale muszem mamy z mamą 7 psów - SIEDEM to stanowczo za dużo... :shake: Siodemka to szczesliwa liczba :diabloti: Quote
PaulinaT Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 samoglow napisał(a):Siodemka to szczesliwa liczba :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: szóstka też :eviltong: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 PaulinaT napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: szóstka też :eviltong: Nie slyszalam :shake: Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 PaulinaT napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: szóstka też :eviltongue: Szczescia tyle wokol Ciebie, a Ty zagniewana jestes - dziwne :niewiem: Quote
mar.gajko Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 PaulinaT napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: szóstka też :eviltong: Ale siódemka bardziej jest szczęśliwa:p Quote
swan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no nie, szóstka to z tego co kojarzę to się z czymś złym kojarzy :diabloti::vamp:, a nie ze szczęście, lepsza siódemka :eviltong: a ja mam internet przez modem komórkowy, jak mi antenę radiowego zakleja śnieg :cool3: tylko że on wolny i dlatego tylko na rezerwę się nadaje :p Quote
samoglow Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 swan napisał(a):no nie, szóstka to z tego co kojarzę to się z czymś złym kojarzy :diabloti::vamp:, a nie ze szczęście, lepsza siódemka :eviltong: a ja mam internet przez modem komórkowy, jak mi antenę radiowego zakleja śnieg :cool3: tylko że on wolny i dlatego tylko na rezerwę się nadaje :p To nie jest na glowe humanisty :shake: Ale z tymi szostkami no..no..no...Paulina :crazyeye: Quote
supergoga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja po prostu szukam nadal domu dla Coli - musze pozmieniac opisy i fotki. I od nowa puścic ogłoszenia. Quote
PaulinaT Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 supergoga napisał(a):A ja po prostu szukam nadal domu dla Coli - musze pozmieniac opisy i fotki. I od nowa puścic ogłoszenia. Dziękuję :Rose: Quote
PaulinaT Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 No pięknie. Pusto. Cisza. Jak makiem zasiał. :placz: Quote
samoglow Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To nie pora na mak! Hopamy Cole tak czy siak! :diabloti: Quote
Recommended Posts