mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 samoglow napisał(a):A jak spojrzysz w lustro, to jestes? Kochanieńka, a kto rozsądny w moim wieku to w lustro patrzy:diabloti: Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Sprawdz KONIECZNIE czy masz odbicie, chocby w kaluzy...sprawdz...to wazne! Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 samoglow napisał(a):Sprawdz KONIECZNIE czy masz odbicie, chocby w kaluzy...sprawdz...to wazne! Do czegoz ty mnie namawiasz?:angryy: A kałuż w Krakwoie NIE MA! Świeci słońce i jest 20 st.:eviltong: Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To juz nie wiem co robic? Moze znajdziesz swe odbicie w oczach ukochanego...to pilne! MUSISZ miec odbicie! Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mam. Byłam po ciastka. Ciasteczka. I widziałam się w witrynie sklepowej. Brrrr. Quote
kinga Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Mam. Byłam po ciastka. Ciasteczka. I widziałam się w witrynie sklepowej. Brrrr. opisz wygląd. plastycznie i sugestywnie. nie twój, ale ciastek. ciasteczek. bom głodna Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak, tak...moze to szarlotka jest? Moze kremowka? :loveu: Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 kinga napisał(a):opisz wygląd. plastycznie i sugestywnie. nie twój, ale ciastek. ciasteczek. bom głodna Ciasteczko pierwsze: Babeczka, śr. ok. 12-14 cm. Kruche ciasto. na samym dzie róża, potem krem, na tym truskawki (dużo) pokrojone w plasterki, to polane galaretką; Ciastka - drożdżówki 1. ciasto drożdżowe, jabłuszak w kosteczkę z syropem i kruszonka; 2. ciasto drożdżowe serek z pomarańczką, a wkoło mak z rodzyenczkami. Tyle. Tylko 3. Quote
kinga Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Ciasteczko pierwsze: Babeczka, śr. ok. 12-14 cm. Kruche ciasto. na samym dzie róża, potem krem, na tym truskawki (dużo) pokrojone w plasterki, to polane galaretką; Ciastka - drożdżówki 1. ciasto drożdżowe, jabłuszak w kosteczkę z syropem i kruszonka; 2. ciasto drożdżowe serek z pomarańczką, a wkoło mak z rodzyenczkami. Tyle. Tylko 3. małpa :placz: Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A ja sie cieszem bezinteresownie szczesciem ciasteczkowym Marioli i tym, ze ma cien. To znaczy, ze jest, ze istnieje, ot, ciasteczkowy potwor! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 kinga napisał(a):małpa :placz: Kinguś. Nie płacz. No co ty? Wprawdzie pyszne było, ale żeby od razu łkać. Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 samoglow napisał(a):A ja sie cieszem bezinteresownie szczesciem ciasteczkowym Marioli i tym, ze ma cien. To znaczy, ze jest, ze istnieje, ot, ciasteczkowy potwor! :diabloti::diabloti::diabloti: Bosz Potwór:-( Ciasteczkowy:placz::placz::placz: Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No i placza wszedzie od Koszalina do Krakowa.... A u nas sloneczko i tylko ciasteczek brak... Hopaj Cola Bezciasteczkola! Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 samoglow napisał(a):A u nas sloneczko i tylko ciasteczek brak... Pewnie te ciasteczka jakiś POTWÓR:angryy: zeżarł, co? Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='mar.gajko']Pewnie te ciasteczka jakiś POTWÓR:angryy: zeżarł, co? Tak...Morski :loveu: Mariola, masz tu link do pewnego watku- sam miodzio. Jak to nie jest jakas podpucha, to poradzilabym babie, zeby sobie adoptowala bazyliszka :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109190 Quote
mar.gajko Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jaja sobie robi. Ta kobiciunia. A te wklejają, wklejają. Quote
samoglow Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tez tak mysle, bo to nie moze byc prawdziwe....Chyba Quote
mar.gajko Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Coś jeszcze mówiła? Co porabia? Jak zdrówko? Quote
Recommended Posts