PaulinaT Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Iiii na poprawę humoru lepsze są używki w stylu Marleya :p Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 No i tak to już jest z TYMI ciotkami. Było-nima hiroszima :sad: Quote
Camara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='PaulinaT']No i tak to już jest z TYMI ciotkami. Było-nima hiroszima :sad:[/quote] som, tylko zbierają siły :cool3: w końcu Cola swoje waży a to ciągłe podnoszenie to jak ćwiczenia na siłowni :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Właśnie dostałam telefon z opierniczem od mamy, że ja to na pewno domki odstraszam :sad: Quote
kinga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='PaulinaT']Właśnie dostałam telefon z opierniczem od mamy, że ja to na pewno domki odstraszam :sad:[/quote] ale [B]czemu[/B] je odstraszasz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
samoglow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Paulina, rzeczywiscie taka straszna jestes? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No tak. Cola dalej bezdomna. A prosiłam... Prosiłam... Znaleźć dom. Niech ma. Swój, własny. A tu starszą dawców domków. Fuj. Quote
samoglow Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Z Paulina coraz wiekszy klopot:shake: - domki odstrasza, lekarzy napada...co bedzie dalej!???:shake: Quote
PaulinaT Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='kinga']ale [B]czemu[/B] je odstraszasz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] No właśnie. Bo był kolejny telefon. Rano w poniedziałek. Porozmawiałam chwilkę - zmęczona obżarstwem byłam więc pewnie głosik był mój mało entuzjastyczny - i poprosiłam o kontakt emailowy (ankieta przedadopcyjna). I zdaje się, że się Panu nie spodobała myśl o takiej ankiecie. :shake: Quote
PaulinaT Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='PaulinaT']No właśnie. Bo był kolejny telefon. Rano w poniedziałek. Porozmawiałam chwilkę - zmęczona obżarstwem byłam więc pewnie głosik był mój mało entuzjastyczny - i poprosiłam o kontakt emailowy (ankieta przedadopcyjna). I zdaje się, że się Panu nie spodobała myśl o takiej ankiecie. :shake:[/QUOTE] Olala ale gafa. WITAJ MARIOLA!!! :lol: :lol: :lol: Quote
mar.gajko Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 To nei odstraszanie. Ja ankiet raczej nei wysyłam, prosze aby ktoś przyjechał i się pokazał. Zawszę mówię, że musze obejrzeć, porozmawiać... I mają całymi rodzinami przyjeżdżać. Jak jest OK, odwozimy do domku, żeby jeszcze do ostatniej chwili można było się wycofać; Quote
samoglow Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Moze zamiast ankieta, trzeba to nazwac 'mila rozmowa informacyjna" ;), bo ankiety atakuja nas wszem i wobec ... Quote
PaulinaT Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ja - jeśli to było możliwe - jeździłam do domu pretendentów na właściciela. Wtedy widziałam, jakie warunki, jacy są itp. O ankiecie mówię ludziom co mi się nie podobają przez telefon lub gdy dzwonią w świąteczny poniedziałek... Quote
samoglow Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='PaulinaT']Ja - jeśli to było możliwe - jeździłam do domu pretendentów na właściciela. Wtedy widziałam, jakie warunki, jacy są itp. O ankiecie mówię ludziom co mi się nie podobają przez telefon lub gdy dzwonią w świąteczny poniedziałek...[/quote] Czyli jednak odstraszasz...:shake: Quote
mar.gajko Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='PaulinaT']czyli jednak? :sad: :placz:[/quote] Siem wydało:evil_lol: Quote
Recommended Posts