SZPiLKA23 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 betty_labrador napisał(a):a do Wawy we wrzesniu nie dasz rady? Bardzo bym chciała ale do Warszawy mam 300 km:shake: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bardzo bym chciała ale do Warszawy mam 300 km:shake: Szpiluś, przyjedź! Ja do Wawy mam ponad 300km, jakies 4h pociągiem ;) i byłam:) Noo:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Noooooooooo....... tylko ze ja pracuje i dnia wolnego napewno nie dostane... a ktorego ta wystawa? Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='eria']http://img147.imageshack.us/img147/2820/dsc0120zf7.jpg nadrobiłam jakieś 10 stron wstecz i oglądnęłam te wszystkie fotki wystawowe:loveu::loveu: ale ta powyższa Tosia naj naj naj :loveu::loveu: czesc Erio!!!!! fajnie ze wpadlas! no tu wyszla naj bo z rąk Justy :cool3: :) szykuje Twoj rysunek do zapakowania ... sory ze tak dlugo :roll: [quote name='SZPiLKA23']Bardzo bym chciała ale do Warszawy mam 300 km:shake: dla chcacego nic trudnego :) [quote name='basia bonnie']Szpiluś, przyjedź! Ja do Wawy mam ponad 300km, jakies 4h pociągiem ;) i byłam:) Noo:cool3: ja tez czasem jezdze do Poznania ponad 300 km ;) Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Noooooooooo....... tylko ze ja pracuje i dnia wolnego napewno nie dostane... a ktorego ta wystawa? aha no tak, tez prawda ze Ty maszkiepsko w tej pracy :shake: 12-13 wrzesnia(piatek i sobota) :roll: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):To nie ma szans....... :( eh szkoda :( a do poznania w listopadzie? Quote
SZPiLKA23 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To jeszcze dalej ludziu! Nie mam czym sciagnac psa z pod Szczecina a wiec wyprawa do Poznania tez odpada... :( Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Hej Beatko:loveu::loveu::loveu: ojej ile zdjęć! :) mmm... pięknie :* Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']Hej Beatko:loveu::loveu::loveu: ojej ile zdjęć! :) mmm... pięknie :* Hello Oleńko :loveu::loveu: i ubieglas mnie :P zbieralam sie z pojsciem do Ciebie do galerii i TY mnie najpeirw odwiedzilas :* tak zdjec mam sporo :cool1: (ok 940) i narazie wstawiam ciagle piatek....... jak tam obróżka? :cool3: juz ja nosisz na codzien? :eviltong: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']Hello Oleńko :loveu::loveu: i ubieglas mnie :P zbieralam sie z pojsciem do Ciebie do galerii i TY mnie najpeirw odwiedzilas :* tak zdjec mam sporo :cool1: (ok 940) i narazie wstawiam ciagle piatek....... jak tam obróżka? :cool3: juz ja nosisz na codzien? :eviltong: 940? :mdleje: jak to możliwe, że zrobiłaś więcej zdjęć ode mnie?:evil_lol: o jaa... też chciałabym coś wstawić do galerii ale nie moge iż ponieważ neostrada mi padla:angryy: i nie siedze na swoim kompie... no cóż... chciałam ją dziś oddać do gwarancji ale sprawa się skomplikowała i na darmo jechałam do wawy... musze jutro ponownie się tam wybrać:placz: obróżka jest świetna! Nasmarowałam ją już smarem do skór (końskim Veredusa oczywiście:evil_lol:), ale coś kiepsko się wchłania bo skóra chyba lakierowana jest:evil_lol: bywa:diabloti: :buzi: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']940? :mdleje: jak to możliwe, że zrobiłaś więcej zdjęć ode mnie?:evil_lol: o jaa... też chciałabym coś wstawić do galerii ale nie moge iż ponieważ neostrada mi padla:angryy: i nie siedze na swoim kompie... no cóż... chciałam ją dziś oddać do gwarancji ale sprawa się skomplikowała i na darmo jechałam do wawy... musze jutro ponownie się tam wybrać:placz: obróżka jest świetna! Nasmarowałam ją już smarem do skór (końskim Veredusa oczywiście:evil_lol:), ale coś kiepsko się wchłania bo skóra chyba lakierowana jest:evil_lol: bywa:diabloti: :buzi: łeeeeeeeee to sie neo Ci skiepściła - to kiepawo Oluuu. No ae to poczekamy az bedzie lepiej. Jak to musialas jechac do Wawy? skoro w niej mieszkasz? ;>no tak pamietam to smarowanie konskich ogłowi specjalnym smarem .. to byly czasy :D A Twoja jest wypasna :P i tania w polaczeniu z wejsciami na wystawy :D :thumbs: Pytasz jak zrobilam wiecej zdjec niz TY? bo jeszcze byla niedziela moja droga :P :) Bracco italiano Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']łeeeeeeeee to sie neo Ci skiepściła - to kiepawo Oluuu. No ae to poczekamy az bedzie lepiej. Jak to musialas jechac do Wawy? skoro w niej mieszkasz? ;>no tak pamietam to smarowanie konskich ogłowi specjalnym smarem .. to byly czasy :D A Twoja jest wypasna :P i tania w polaczeniu z wejsciami na wystawy :D :thumbs: Pytasz jak zrobilam wiecej zdjec niz TY? bo jeszcze byla niedziela moja droga :P :) Mieszkam pod Wawą:eviltong: jak to to były czasy?:evil_lol: to teraźniejszość:cool1: Weź przestań z tymi wejściówkami! 40 zł!! :diabloti: a mogło być o 30 mniej:oops: a no tak... niedziela. Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']Mieszkam pod Wawą:eviltong: jak to to były czasy?:evil_lol: to teraźniejszość:cool1: Weź przestań z tymi wejściówkami! 40 zł!! :diabloti: a mogło być o 30 mniej:oops: a no tak... niedziela. ah pod Wawa :P a pod avkiem mieszkasz w wawie :evil_lol: :razz: byly czasy bo wtedy mialam praktyki w stajni! a to ze teraz sie smaruje oglowia- tyle tez wiem :P hahaha ja poprostu Cie podziwiam ze umialas wydac na wejscie tyle- w koncu wygaldasz jak po 50- nie wpuscili by Cie na ulgowym :cool3::eviltong: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='betty_labrador']ah pod Wawa :P a pod avkiem mieszkasz w wawie :evil_lol: :razz: byly czasy bo wtedy mialam praktyki w stajni! a to ze teraz sie smaruje oglowia- tyle tez wiem :P hahaha ja poprostu Cie podziwiam ze umialas wydac na wejscie tyle- w koncu wygaldasz jak po 50- nie wpuscili by Cie na ulgowym :cool3::eviltong: wystarczy, że jest POD avkiem:P wszystko mówi samo za siebie:evil_lol: pfff ;p naprawde wyglądam już na taką starą? :shock: o kurcze... trzeba zainwestwować wreszcie w te kremy przeciwzmarszczkowe albo botoks:shake: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']wystarczy, że jest POD avkiem:P wszystko mówi samo za siebie:evil_lol: pfff ;p naprawde wyglądam już na taką starą? :shock: o kurcze... trzeba zainwestwować wreszcie w te kremy przeciwzmarszczkowe albo botoks:shake: hehe mi to nie mowi wiele :P no na taka babcie o kulaskach wygladasz, jakbys mi nie powiedziala nigdy bym nie zgadla ze masz tyle lat co masz!! :lol: :buzi: Quote
Justa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wpadam i wypadam, domagam się zdjęć mojej ulubionej flatki :cool3: i wymiziać za uchem proszę :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Justa dobrze mówi, przydałyby sie jakieś foteczki Tosiaczka :loveu: :loveu: już sie za nią stęskniłam :( a tu do września musze czekać :( heh.. Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Basia, czy mam rozumieć że we wrześniu zawitasz? :) Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Tak Anetko! na tą krajowke, w piatek:) będziesz? :cool3: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Justa napisał(a):Wpadam i wypadam, domagam się zdjęć mojej ulubionej flatki :cool3: i wymiziać za uchem proszę :loveu: heloł, dzieki za wpad :diabloti: a wystawowych juz nie chcecie? :placz: Tosi nowych nie mam... albo mam? hmmmm :hmmmm: mam! z poczatku lipca tylko jeszcze nie wstawialam!! basia bonnie napisał(a):Justa dobrze mówi, przydałyby sie jakieś foteczki Tosiaczka :loveu: :loveu: już sie za nią stęskniłam :( a tu do września musze czekać :( heh.. beda beda ale moze juz jutro, nie mam sily do tego image-sprobuje jeszcze kilka wystawowych. do wrzesnia juz niedaleko... anetta napisał(a):Basia, czy mam rozumieć że we wrześniu zawitasz? :) no ba,! bedzie nasza dziewczynka kochana :D i Matik sie zastanowi :cool3: :multi::multi: a Justa tez bedzie? :razz: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ja chce wystawowe i Tosiowe ;] beda szpilciu zaraz, ale wystawowe, a moze i wgram kilka tosiaczkow :) Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 prosze! i Tosiaczek z Basia jest tez ;) Quote
Recommended Posts