_bubu_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 niestety tak jest, w okolicy nie mamy ani jednego tymczasu. Wszystkie psy które udało nam się wyprawić na tymczasy pojechały do dziewczyn z Krakowa , które bardzo nam pomagają mimo że same mają mase bid na utrzymaniu z właśnego rejonu. dzisiaj jedzie do Krakowa Hubert w ciężkim stanie . Szkoda że w Bielsku nie ma chociaż jednego tymczasu dla psa. To byłaby dla nas ogromna pomoc.. a raczej nie dla nas tylko dla psów. Ale robimy co możemy. Pozostaje mieć nadzieje że szybko znajdziemy tymczas dla Kubusia lub znajdzie się dom dla któregoś zwierzaka z tych już wyleczonych które blokują miejsca w lecznicy. Quote
Karilka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jestem przerażona poczuciem ogromnej niemocy:placz:. Psiak chory, choroba nie wybiera...choremu trzeba pomóc, opiekować się. Chyba lepiej jak nie można pomóc - uśpić.:placz::placz::placz: Quote
_bubu_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kuba się jeszcze nie poddał , jest chory ale chce żyć. walczy ale sam sobie nie poradzi. Mam nadzieję że zdążymy w porę mu pomóc. Trzymaj się dzielnie piesku.. Quote
Jomar Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Przepraszam, rzadko wchodzę na forum i nie bardzo wiem, skąd kto jest. Gdzie jest ten psiak? W jakim mieście? Quote
jola od jadzi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Szukamy DT lub DS dla niewielkiego Kubusia. On potrzebuje ciepłego kącika, w którym spokojnie mógłby zdrowieć Quote
Izis Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pewnie w Bielsku skoro boleją, że nie ma tam tymczasu :-( Quote
_bubu_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 oczywiście jesli tylko znalazłby się tymczas, odległość nie ma znaczenia. Zorganizujemy transport . Quote
ocelot Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Podnoszę psiaka - może jakaś dobra dusza go wypatrzy i da Dt Quote
nata od jadzi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Karilka napisał(a):Jestem przerażona poczuciem ogromnej niemocy:placz:. Psiak chory, choroba nie wybiera...choremu trzeba pomóc, opiekować się. Chyba lepiej jak nie można pomóc - uśpić.:placz::placz::placz: chyba nie jesteśmy tutaj od usypiania... gdyby wszystkie schroniskowe zwierzęta uśpić, bo są stare i chore, to schroniska byłyby prawie puste. a myślę, że dla takiego psiaczka warto powalczyć... Quote
ocelot Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A nie dałoby rady do tej Wieliczki tak jak Huberta? Może wspólnymi siłami jakoś by się na hotelik uzbierało? Quote
ElzaMilicz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jeśli macie kasę na leczenie i będzie to tylko DT,przywieźcie go do mnie. Quote
KIWI2023 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Chetnie doloze pare zlotych. Niestety chwilowo to jedyna forma pomocy jaka moge zaoferowac. Trzeba psiaka ratowac. Quote
Hund Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Gdzie mieszkasz ?? Boże niech to będzie prawdą !!! Quote
_bubu_ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Jeśli macie kasę na leczenie i będzie to tylko DT,przywieźcie go do mnie. masz PW :) Quote
maggiejan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Elza mieszka, zdaje się, w Miliczu. Jeśli weźmie Kubusia, to szybko trzeba zebrać pieniądze na leczenie. Quote
Esia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mnie również napiszcie na PW. I koniecznie dajcie znać co z Kubusiem!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Iskierki nadziei zapalają się dla tych biednych duszyczek... Zaciskamy mocno kciuki! Quote
Asia_Klero Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A gdzie kubus obecnie przebywa w jakim miejscie-schronisku?:)Dopiero teraz trafilam na watek i nie jestem za bardzo wtajemniczona:)Jak sie czuje teraz;) Quote
Kanzaj Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Asia_Klero napisał(a):A gdzie kubus obecnie przebywa w jakim miejscie-schronisku?:)Dopiero teraz trafilam na watek i nie jestem za bardzo wtajemniczona:)Jak sie czuje teraz;) Żywiec, sytuacja dramatyczna... Quote
Asia_Klero Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Napiszcie mi na PW jak mozna wam pomoc ewentualnie i o co mniejwiecej chodzi moze bede mogla jakos pomoc;) Quote
Recommended Posts