Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety tak jest, w okolicy nie mamy ani jednego tymczasu. Wszystkie psy które udało nam się wyprawić na tymczasy pojechały do dziewczyn z Krakowa , które bardzo nam pomagają mimo że same mają mase bid na utrzymaniu z właśnego rejonu. dzisiaj jedzie do Krakowa Hubert w ciężkim stanie . Szkoda że w Bielsku nie ma chociaż jednego tymczasu dla psa. To byłaby dla nas ogromna pomoc.. a raczej nie dla nas tylko dla psów.
Ale robimy co możemy. Pozostaje mieć nadzieje że szybko znajdziemy tymczas dla Kubusia lub znajdzie się dom dla któregoś zwierzaka z tych już wyleczonych które blokują miejsca w lecznicy.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem przerażona poczuciem ogromnej niemocy:placz:. Psiak chory, choroba nie wybiera...choremu trzeba pomóc, opiekować się.

Chyba lepiej jak nie można pomóc - uśpić.:placz::placz::placz:

Posted

Kuba się jeszcze nie poddał , jest chory ale chce żyć. walczy ale sam sobie nie poradzi. Mam nadzieję że zdążymy w porę mu pomóc. Trzymaj się dzielnie piesku..

Posted

Karilka napisał(a):
Jestem przerażona poczuciem ogromnej niemocy:placz:. Psiak chory, choroba nie wybiera...choremu trzeba pomóc, opiekować się.

Chyba lepiej jak nie można pomóc - uśpić.:placz::placz::placz:

chyba nie jesteśmy tutaj od usypiania... gdyby wszystkie schroniskowe zwierzęta uśpić, bo są stare i chore, to schroniska byłyby prawie puste. a myślę, że dla takiego psiaczka warto powalczyć...

Posted

Asia_Klero napisał(a):
A gdzie kubus obecnie przebywa w jakim miejscie-schronisku?:)Dopiero teraz trafilam na watek i nie jestem za bardzo wtajemniczona:)Jak sie czuje teraz;)

Żywiec, sytuacja dramatyczna...