Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund napisał(a):
Mam w aucie 2 duże puszki, Kajtek i Cyganek mają saszetki moge zawieźć je Kubie .

świetnie, ja jeszcze dokupie na zapas. przyniosę też szampon do kąpieli.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za banerek!

właśnie wróciłam od Kubusia.
Ma poważne zapalenie krtani i dostaje teraz leki. To zapalenie uniemożliwia podanie leków uspokajających potrzebnych do rtg płuc. Więc rtg będzie dopiero za pare dni , a teraz leczone jest zapalenie krtani. Jutro będą robione badania krwi.
Kubuś leży cały czas i nie chce ruszyć się z miejsca. Leży sobie w ciepełku i pewnie boi się żeby ktoś go stamtąd nie zabrał. Na żaden spacerek nie zgodził się wyjść. Jest bardzo zestresowany, ale pierwsze dni są najgorsze. Jak narazie też nic nie chce zjeśc. Zobaczymy jak bedzie jutro.

Posted

bubu, wielkie dzięki za wiadomości o Kubusiu :buzi:.
Dobrze, że już jest w cieple i otoczony życzliwą i fachową opieką. Nie dziwię się, że oprotestował spacerek, pewnie myślał, że wróci znowu do budy... Bystry jest...
Mam pytanie, czy prześwietlenie u Kubusia jest możliwe tylko po podaniu leków uspokajających? Nie można zrobić bez?
Trochę się martwię, że bidulek nie je, ale może to po prostu ze stresu?...

Po 25 stycznia wpłacę pieniądze dla Kubusia, czy mam to dodatkowo zaznaczyć wypisując przelew?

Posted

Przerabiałam takie zachowanie i brak apatetu. To stres. Jesli mo zostawicie jedzenie, do rana napewno zniknie! Potem sie unormuje, kiedy pies zorientuje się że jest bezpieczny